Шопинг во Солун

• Креатор на темата Креатор на темата Keti**
  • Време на започнување Време на започнување
Ај кажувајте кога ќе има пак толку попуст што викате по 70% ? Бш да идем да видим :)

рано е... одпрлика 50 % попуст маваат кај 15 јули и по 2 недели маваат 70 % на тоа што ќе остане :)

како не бе, попусти има крај на август 10 години идам

There are two official sales per year in Greece. In summer, they start July 15 and run until August 31.....

Попусти од 70 посто имаш и на крај на август,а бројче можда и ќе најдеш ...
За тоа секогаш си земам од 15 јули со прв попуст,прв ден кога ќе мавнат попуст па се оставам цел ден и имаш броеви и модели на избор,а на крај на август не се надевај мн мн дека ќе најдеш.

Ова што го зборам јас е за продавници како Bershka,Pull and Bear,Sfera,Zara,Celio,Bitsiani,Quiksilver,Puma, Nike , Adidas

There are two official sales per year in Greece. In summer, they start July 15 and run until August 31.....

Попусти од 70 посто имаш и на крај на август,а бројче можда и ќе најдеш ...
За тоа секогаш си земам од 15 јули со прв попуст,прв ден кога ќе мавнат попуст па се оставам цел ден и имаш броеви и модели на избор,а на крај на август не се надевај мн мн дека ќе најдеш.

Ова што го зборам јас е за продавници како Bershka,Pull and Bear,Sfera,Zara,Celio,Bitsiani,Quiksilver,Puma, Nike , Adidas

Опааа ќе се иде :)

A be, ne chekajte popusti ELAAAAAAAAAAATE- ovde e dzaba
eve snimkava e od denes- od Metropolis u Solun

temp5.jpg

Прегледај го приврзокот 31465

Ја не идам у Солун за чевлички и блузички, пошто можам да си ги купам и дома-ама Икеа пожелувам да стане уште поголема...

Ја не идам у Солун за чевлички и блузички, пошто можам да си ги купам и дома-ама Икеа пожелувам да стане уште поголема...
IKEA имаш и во Софија-
и е преголема за разлика од солун

Ќе идете луѓе? Ја сакам, ама не сум идела до сега па имам некои прашања. Сега во сабота ќе има попуст нели? И знаете некоја агенција со добра понуда за превоз? Јас сите што ги видов имаат програма за посета не само на трговскиот туку на кинески пазар и на уште други места кои не ми се допаѓаат.

Планирам да одам на 20ти овој месец...само ме интересира дали важи официјалниот попуст од 50% во Mediterranean Cosmos? или само важи за продавниците што се во самиот на град (на главната улица во центарот на Солун) ?

И каде има поголем избор на Nike и Adidas... во шопинг центарот или во самиот град ?

Благодарам однапред :)

Dali znaete ili imate broj od nekoja turisticka agencija od skopje shto vrshi shoping turi do solun na eden den :)
Itno mi treba, Odnapred vi blagodaram :vozbud:

никој не пишува на темава , сите се на шопинг

Идам утре или задутре за Солун....Ќе се најде нешто асално или ќе се вратам со к***т во рака ?

Само Тирана во QTU му е мајката... каков Солун, каква Софија, какви бакрачи...

Дечки знае ли некој дали во Сабота работи Космос(т.е. продавниците)? Фала однапред:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom