Фан Клуб: Шалке 04

Уште шест меча до прославата на титулата:vozbud:Ни следува можеби и главниот меч за освојување на титулата, соочувањето со Баерн во Гелзенкирхен. Шанса која мора да се искористи, што заради тоа што најверојатно ќе го нема Робен во Баерн, а ќе бидат и прилично изморени по мечот со Манчестер вечерва :) Само ми е страв да не се повторат изминативе сезони кога иако сме биле во пол позиција во последните кола, сме ја губеле титулата.
Последните пет меча ни се прилично лесни освен мечот со Вердер Бремен.
-Баерн (дома)
-Хановер (гости)
-Мехенгладбах (дома)
-Херта(гости)
-Вердер (дома)
-Мајнц(гости)
Ако го победиме Баерн во сaбота, тогаш и со скор од 3 1 1 во последните меча , пак ќе се радуваме на титулата :)
Ја више почнав да славам:vozbud:
Барн ги плескаме дома 3-1:toe:

И да не го победите Баерн, што не ми се верува, само со Вердер е потежок натпреварот во предоследното коло, така да мислам декаа ќе си ја заврши добро работата Феликс Магат и имате титула.:helou:

Биче жустро денес. UGE најавуваат прекрасна атмосфера.

Денеска пеколна атмосвера ќе има ова највероватно ќе го решава првото место во Германија..очекувам тежок меч но не верувам дека Шалке ќе изгуби на домашен стадион Магат знае што прави :)

Bayern poslednite 3,4(moze i pojce) sezoni nema poras vo Gelzenkirsen taka da se nadevam na pobeda

Денеска пеколна атмосвера ќе има ова највероватно ќе го решава првото место во Германија..очекувам тежок меч но не верувам дека Шалке ќе изгуби на домашен стадион Магат знае што прави :)
и Ван Гал знае шо прави :smir:

жал ми е што испуштивте шанса на кратко да се вратите на врвот,со поразот денеска ни давате шанса да избегаме 4 бода напред,нормално доколку го победиме Леверкузен

жал ми е што испуштивте шанса на кратко да се вратите на врвот,со поразот денеска ни давате шанса да избегаме 4 бода напред,нормално доколку го победиме Леверкузен
Шо бе жал ти е!?

За Шалке нема жал! :pusk:

Боби[Мкд];3467533 напиша:
Шо бе жал ти е!?

За Шалке нема жал! :pusk:
читај ти бе убаво...пишав жал ми е шо не успеаа НА КРАТКО да се вратат на врвот...

Идиоти:tapp:
Сега најдоа да губат бе :jaj:

Какви се шансите за титула ?? се надевам ќе бидете пред Баерн на крајот :wink:
Ужасни се шансите.
И јас верувај сакам да биде Шалке пред Баерн но.... тоа е што е 2 пораза ... и тоа еден баш од Баерн.:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom