Косово е завршена работа , но не верувам дека Србите некогаш ќе престанат со омразата кон албанскиот народ. Мислам дека како што порано ги мрзеа хрватите, сега дупло повеќе ги мрзат албанците, и тоа ќе допринесе од една страна за посмирена ситуација со хрватска
Da taka e. No dodeka ja mrazis drugiot ne mozes ni sam da spiesh na mir.
но од друга страна ако србија влезе во еу (а најверојатно ќе влезе) Косово може да се збогува од членство, ќе има комбо од Грција + Србија + Италија кои нема да сакаат влез на истото
A ti kako mislish bez da se reshi problemot so Kosovo Srbija ima shansi da se clenuva na evropa . NIKOGAS.
Zar zaboravi deka poveke od EU clenovi ja priznale Kosovo za nezavisna drzava. Zapamti ova sto rekov ke ti treba za idnina.
И така тоа ќе си биде мафијашка творевина во која секој нормален човек нема да сака да влезе и каде што се ќе оди преку нелегален шверц на дрога, оружје, крадени коли и проституција, со според некои стастистики 90% невработеност
I sto sega, sve sto si spomnel ovde gi ima denes vo Makedonija.
Denes eden od moj rodnina saka linia da dobie za avtobusi.
nekoj od vladata rekol nema problemi, se ke ti resime. Iako on zakonski gi ispolnuva site normi za firmata. 5000 EU treba da mu stavi na dzep na korupnikot. Rabotava zavrsuva dokumenti zemas i parite ke di predavas, ( na X person)
Toj ti e eden od VMRO Makedonec. Eve ti korupcija.
Sakash ushte ....
A idi toa probaj dali smesh vo Kosovo da prvish, ne drugarce prvo da sredime korupcijata vo Mk pa potoa da zborime za komshite.
Sedi krivo, zbori pravo.....
Србија нема власт над косово од времето на антисрбинот Тито кој крадеше од нашите пари за да го гради косово каде животниот стандард тобоже бил на многу ниско ниво за да сега дојдат албанците и да речат се што направивте со ваши пари сега е наше.Светските силници велат тоа е правда но нема да остане за долго таа "правда" на сила,таа "правда"ќе мора да биде заменета со нова исто како и во Македонија. Осетивме што значи американска демократија и на своја кожа ваљда му е сега јасно на македонскиот народ каква е намерата на моменталните "светски силници"во врска со Македонија и кон каков пакт сака да се приклучи Македонија.
gde zivis bre ti. U jupter, neptun.
Tito ukradel pari i gradil Kosovo. Dali ti so otvoreni oci pisuvas ili sonuvas na noze.
Znaci cela Srbija rabotel a Kosovo se gradel, ili obratno TREPCA RADI BEOGRAD SE GRADI.
E neka se gradi denes, ako moze. Ete 10 God nemate Kosovo dali se obogativte.
nemoj ovde so cetnicki recnik da ni zboruvas.
Idi te bajke tvoji babi pokazi ........