Формула 1 сезона 2010

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Фетел има договор до 2012 за понатаму здравје ама ако дојде Кими ќе бидат појаки

Безвезе ова, а ако одат Шуми и Кими во ХРТ и тие ќе бидат тогаш појаки?

Јачината е во тимот/моторот/параметрите/тактиките итн итн...
Жив пример ви е Маса ... од безвезе тим беше просечен возач, отиде во ферари и стана кандидат за титула.

Безвезе ова, а ако одат Шуми и Кими во ХРТ и тие ќе бидат тогаш појаки?

Јачината е во тимот/моторот/параметрите/тактиките итн итн...
Жив пример ви е Маса ... од безвезе тим беше просечен возач, отиде во ферари и стана кандидат за титула.

Паметно кажано:smir:
Ете Шумахер неколку пати беше шампион, зошто сеа не направи некој поголем успех, све е тоа до болидот, и Де ла роса да биди во Ферари ќе освојува пол позиции и први места.

Ако беше толку добар возач Маса на минатата трка ќе го поминеше Кубица, кој има далеку послаб болид од тој на Маса, али се виде дека не е нишо Маса

Паметно кажано:smir:
Ете Шумахер неколку пати беше шампион, зошто сеа не направи некој поголем успех, све е тоа до болидот, и Де ла роса да биди во Ферари ќе освојува пол позиции и први места.

Ако беше толку добар возач Маса на минатата трка ќе го поминеше Кубица, кој има далеку послаб болид од тој на Маса, али се виде дека не е нишо Маса

Maса знае да изненади некогаш. Да се пикне меѓу дваица, исто знае и да извози беспрекорно до крај, да затвори за да не е претркан итн.
Исто и мн зависи и од ситуацијата, и кој колку е спремен, и каков болид има, а не кој колку е јак. А ако глеаме по јачина, Маса е сигурно у топ 5.

Abe koj moze so Shumaher ako ne zeme shumaher oprvo mesto u sezona ja komotno go vagam kurov i go secam na parcinja...

sve novi nekoi decista pa i crnec, kaj se videlo crnec i formuli????

sumaher sea prva trka posle ce gi prejade site

Abe koj moze so Shumaher ako ne zeme shumaher oprvo mesto u sezona ja komotno go vagam kurov i go secam na parcinja...

На крај од сезона кога ке го сечиш сними се барем да се посмејме пошто више стана досаден со безвезниве постови твои.

На крај од сезона кога ке го сечиш сними се барем да се посмејме пошто више стана досаден со безвезниве постови твои.

ja vi kazuam kako ce ispadne pa ti sto sakas misli si i tvoite za mene mozda se bezvezni, ako navijas za drug osven za sumaher toj e tvoj problem, ama sumaher e najak..

Сигурно нема гледано више од 3 трки и најде да збори остајго нека си легне.Шуми нема шанса за титула

Ти кога ги пишуеш постовиве се преслушаваш ли во тебе???
И ако може сечењево на крај на сезона на видео и аудио касета да испадне:)онака за у колекција дома добро ќе ми дојде:tapp:

Што бидна пошто не ги гледав квалификациите?

Како се заебаа Алонсо, Хамилтон и Маса :pos2: незнам зошто ама мерак ми се направи иако навивам за ферари ама многу смешно ми беше сакаат на чиста патека ѕвездите да возат :pos2:

Ред Бул покажува дека имаат добар болид,конкурентен...

А Шумахер пак разочарува,Розберг втор а тој осми со ист болид :)

абе ај за хамилтон и така и така, не ми е нешто чудно...тој и на време да излезеше ќе имаше лош резултат...ама ферари ме разочараа...многу се слаби во проценките...а тие се најзначајни на трки како оваа. и тоа не им е прв пат, многу пати лоши проценки имаат и тоа ги чини добар пласман...ајде ако ништо друго, утре (ако не претера дождот) ќе гледаме трка за пласман од 1 до 10, ама и трка меѓу Ферари и Мекларен :vozbud: (макар и за 13-14 место)

Тапа квалификации само финишот беше интересен нормално се потврди кој е најспремен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom