Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ме итересира дали може на Xbox-от(на хардот) да се стави HD Divx од 15gb и потоа да се гледа?

Не може од 15 гига, мислам дека е ФАТ32 (4гб максимум) али не сум сигурен. На ПС3 не може (исто ФАТ32), но може да се стримова од компјутер.

Гледајте па да коментираме. Јас сеа ќе го гледам па ќе кажам што како

Не може од 15 гига, мислам дека е ФАТ32 (4гб максимум) али не сум сигурен. На ПС3 не може (исто ФАТ32), но може да се стримова од компјутер.

Знам што може ПС3 хардот(250gb) ми е пун со концерти преку стрим се ставаат на хард без разлика колкави се, муабетот ми беше дали преку стрим на Xbox истото тоа може да се направи, зашто сум слушнал дека не можело да се ставаат divx-и, MP3-ки на хардот. Можело само ако ги симнеш од нет но не и екстерно ти да си ги ставиш.

Знам што може ПС3 хардот(250gb) ми е пун со концерти преку стрим се ставаат на хард без разлика колкави се, муабетот ми беше дали преку стрим на Xbox истото тоа може да се направи, зашто сум слушнал дека не можело да се ставаат divx-и, MP3-ки на хардот. Можело само ако ги симнеш од нет но не и екстерно ти да си ги ставиш.

Хммм не сум пробал на 360ката, за таа работа го користам ПС3то.

Па НЕ може во тоа е поентата. Уште еден минус за Xbox, џабе хард од 120gb

Па НЕ може во тоа е поентата. Уште еден минус за Xbox

Ставам филм на усб си го гледам, редам мп3 на усб си ги гледам што е проблемот не разбирам?

Probaj podeli go filmot na nekolku dela po 4gb i so flesh prefrligo ili strimuvaj go so windows media centar(ako imas vista ili 7-ca).

Ставам филм на усб си го гледам, редам мп3 на усб си ги гледам што е проблемот не разбирам?

Да, го гледаш на УСБ но дали истиот дивх можеш да го префрлиш на хардот па од тамо да го гледаш?

--- надополнето ---

Can the Xbox 360 play video off the Xbox 360 Hard Drive?
Yes, but only video downloaded from the Xbox Live Marketplace or preloaded on the Xbox, not your own videos.
http://www.videora.com/en-us/Converter/Xbox360/video.html

Јебига уште еден минус за 360-та.......ај можеби во иднина ке направат некаков си апдејт и ке можеш.

Абе гледавте видеата? Зошто никој не кометира ајде да се истепаме уште малце на темава :)

Абе гледавте видеата? Зошто никој не кометира ајде да се истепаме уште малце на темава :)
Ја ке го чекам Е3......да видам што имаат да покажат Move и Natal....и дури после би коментирал...:ojea:

Го гледав, човекот ги анализира работите површно. Треба да се гледаат и техничките работи (на пример Лагот).

Иначе се собрале неколку души и направиле страна http://www.modnationonline.com . Ќе ги направат сите картинзи,карактери и стази од Crash Team Racing.

We at ModNationOnline are excited about the possibilities ModNation Racers presents when creating tracks, karts, and mods!

The community at ModNationOnline will be working on a number of projects that will be centered around specific themes. These projects will be called "ModNationOnline.com Originals" and will include many tracks, mods, and karts based on central themes.

Our first ModNationOnline.com Original? The Crash Team Racing Pack, which will hopefully include all karts, tracks, and mods from the original Crash Team Racing game! To kick things off, we have already released our first track, based on the original "Tiger Temple" track from Crash Team Racing. Every turn, bump, and jump has been authentically recreated and we hope it brings back memories from the original Crash Team Racing!
Еве го ХД видеото од Tiger Temple:

Го гледав, човекот ги анализира работите површно. Треба да се гледаат и техничките работи (на пример Лагот).

Иначе се собрале неколку души и направиле страна http://www.modnationonline.com . Ќе ги направат сите картинзи,карактери и стази од Crash Team Racing.

Еве го ХД видеото од Tiger Temple:

Закон!!!!!!!!!!!!!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom