- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
http://www.senditentertainment.com/...dead-redemption-limited-edition/10079985.html
На ова налетав јас и затоа прашав
Limited Edition, ring any bells?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.senditentertainment.com/...dead-redemption-limited-edition/10079985.html
На ова налетав јас и затоа прашав

Red Dead Redemption: PS3 vs 360
Споредба со слики
Краен заклучок хбох сепак е подобар кај мултиплатформ игрите? Оваа е само една од илјадниците која изгледа подобро на хбох
, стотици се, не претерувај. Има и игри што изгледаат подобро на ПС3 отколку на 360ката. Али јебеш, како што рече Варго, мрза од програмери и штедење пари. Иначе, ПС3 добива некој ексклузив контент.Илјадници нема, стотици се, не претерувај. Има и игри што изгледаат подобро на ПС3 отколку на 360ката. Али јебеш, како што рече Варго, мрза од програмери и штедење пари. Иначе, ПС3 добива некој ексклузив контент.
да ја играм. Не ме сваѓајте погрешно има убава графика онака стандарт, но во никој случај не се споредува со Алан Вејк Анчартет Год ов вар.....
. Ајде ојдов јас да јавам коњ по дивиот запад, а и пазете коњите имаат багови многу често знаеле да забегаат 

Море, демото е ептен заразно на ова ModNation Racers. Се турив од тркање. Само што мораат да го средат ова со долгите Loading времиња, доста долго трае -.-. Се чудам како дечкиве што ја направија GoW3 немаа никаков Loading (немаа ни инсталација на хард) , а овие 45-60 секунди мех. Ах да имав пари сега одма ќе ја порачав целосната верзија. Кога ќе почнат луѓето да прават стази ќе биде најзверски карт рејсер, евер. Башка и со Custom возачите![]()

Red Dead Redemption: PS3 vs 360
Споредба со слики
Краен заклучок хбох сепак е подобар кај мултиплатформ игрите? Оваа е само една од илјадниците која изгледа подобро на хбох
Сте станале зависници на графика и фрејмови, сварно не ве разбирам ама ич????
Јебеш која конзола има боља графика тоа се толку ситни, мали и незабележителни нијанси што во жарот на играта нема шанси некој да ги забележи. Пример се тепаш со некој BOSS од некоја стаза и сеа у тој момент ја ке правам споредби и ке мерам фрејмови, мислам те молам тоа да им го оставиме на рецензентите ние сме само обични играчи.
Мене многу повеќе ми значи гејмплејот(игривоста - најбитна од се), музиката, приказната а графиката си доаѓа сама по себе, па денеска и нема игра со лоша графика има само со добра или одлична но во никој случај пресудна за толкава дебата.
И едната и другата конзола имаат свои предности и мани но и на двете конзоли една иста игра ако е добра ке се продава иако има разлика во графиката.
Види има многу кој ги имаат двете конзоли, и такви споредби се прават за да знаеш за која конзола да си ја купиш.

Види има многу кој ги имаат двете конзоли, и такви споредби се прават за да знаеш за која конзола да си ја купиш.

Ако некој донесува одлука дали да купи Xbox или PS заради ГРАФИКАТА НА МУЛТИПЛАТФОРМСКИТЕ ИГРИ, ондак тој човек е мутав, глуп и наполнет со срања размислувања од GT.com![]()

А ако имаш хбох и пс3 и да ја купиш на пс3 и тогаш си мутав!!!
Прегледај го приврзокот 29232
Можеби така било или е, незнам![]()
Бравос, ако сака да плаќа и за онлајн играње, нека купува на 360ка. -.-
Between Christmas and New Years Day, Xbox Live experienced its busiest week ever, adding a new member every second and a record of more than 2.2 million concurrent members online." And not a network failure in sight