- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Како и да е играва ќе има над 40 милиони продадени копии.
Хаха. MW2 не направи 40 милиони, оваа ќе направи. И тоа ја нема ни на ПЦ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да е играва ќе има над 40 милиони продадени копии.
Хаха. MW2 не направи 40 милиони, оваа ќе направи. И тоа ја нема ни на ПЦ.
Абе брат цел свет не е будала највероватно? Кога станува збор за онлај играње хбох е на врвот!!!
.Vargo _online;3572683 Пр.Alan Wake хвох 360 ексклузивка....ма немој напиша:Прво брат ја нема на ПЦ И НЕМА НИ ДА ЈА ИМА, и да ја има би ја свртил уште 10 пати бидејќи Е ТОЛКУ ДОБРА.
Tочно така, додека во Македонија го купуваат заради пирајтерија прочитај зошто ко купуваат надвор од неа!!!!!
Јас гарантирам дека ти не си ни слушнал за хбох пред да се одлучиш за пс3 туку името play station е едиственото кое си се одлучил за таков избор.
Прво брат ја нема на ПЦ И НЕМА НИ ДА ЈА ИМА

Прво брат ја нема на ПЦ И НЕМА НИ ДА ЈА ИМА, и да ја има би ја свртил уште 10 пати бидејќи Е ТОЛКУ ДОБРА.
Tочно така, додека во Македонија го купуваат заради пирајтерија прочитај зошто ко купуваат надвор од неа!!!!!
Јас гарантирам дека ти не си ни слушнал за хбох пред да се одлучиш за пс3 туку името play station е едиственото кое си се одлучил за таков избор.
)Имам само 1 прашање за тебе, на кого сакаш да му докажеш дека Xbox е подобар, на сам себе или на нас?)
За играта зборувам тука. Fable III излегува и за ПЦ официјално.
Прво брат ја нема на ПЦ И НЕМА НИ ДА ЈА ИМА, и да ја има би ја свртил уште 10 пати бидејќи Е ТОЛКУ ДОБРА.
Како прво хвох360 го памтам уште првпат кога излезе во германус пред пс3 и беше околу 25000 ден.......и памтам една работа до хвох1 стоеше Halo1 и на неа пишуваше "само за хвох" но сите знаеме дека излезе и за РС..........така е и со Alan Wake првин ке гледаат да продадат неколку екстра конзоли и да заработат некој денар од тие РС гејмери што се запалени за играта.......и подоцна ке ја пуштат на РС за да заработат уште некој денар екстра....јебига тоа ти е Microsoft.
--- надополнето ---
П.С. И ја би зел хбох360 зш да не,но немам пари(и би го земал само заради пиратеријата)
Не ми е јасно сите се буните кога хбох експулизива излегува на ПЦ (норманлно сите ги играте), а од сони што ги нема никаде никој ништо не вика. Ем ни ги даваат со златна пиратерија на ПЦ ем се буните. Јас би рекол молетесе сите да се на ПЦ хахаха.

Немој да вртиш муабети сега. Муабетот не е за тоа да се радуваме што ги има игрите и на ПЦ, муабетот е какви копилиња се микрософт.![]()
Зошто копилина дека си прават бизнис?
.