Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Кога стакува збор за ХВОХ 360 vs PS3 за иста игра речиси 90 и нешто % пс3 корисниците ке добијат лош порт.Но и онака тие 90 и нешто % излегуваат за РС така да не ми смета......и ме "теши" фактот што PS3 има стварно ексклузивни наслови...и нема наречено ниту една игра ексклузивка а подоцна да излезе за РС.........за разлика од Хвох 360 кој тврди едно прави друго(само за да дува гради пред јавност....).
Пр.Alan Wake хвох 360 ексклузивка....ма немој, нели ја има и за РС......и кога ке му го спомнеш тоа на некој хвох 360 fanboy он е како..тоа не се важи РС не се рачуна,ние си ја сметаме за ексклузивка само доколку ја нема на PS3 И Wii..???!?!?!?!?!?ХАХАХАХАХА....Што се ке слушнеш на нет.

П.С. Да точно е дека хвох има подобра online услуга..мисмам мораат да имаат бидејки луѓе плаќаат за да ја добијат ......и единственото што добиваат e пристап до Live и ништо повеќе.Но од друга страна на PS3 го добиваш речиси истото за безпари но со помалце "шминка"...............................и за на крај околу 90% од луѓето во Македонија ако не и повеќе што поседуваат ХВОХ 360 не би го имале купено доколку би немало пиратерија за него.ФАКТ!!!

--- надополнето ---

Хаха. MW2 не направи 40 милиони, оваа ќе направи. И тоа ја нема ни на ПЦ.

Ќе излезе за РС за некој месец.

Абе брат цел свет не е будала највероватно? Кога станува збор за онлај играње хбох е на врвот!!!

Да де да, ама тие имет пари секоја недела по 2-3 игри да купет :).

Vargo _online;3572683 Пр.Alan Wake хвох 360 ексклузивка....ма немој напиша:
Прво брат ја нема на ПЦ И НЕМА НИ ДА ЈА ИМА, и да ја има би ја свртил уште 10 пати бидејќи Е ТОЛКУ ДОБРА.

Tочно така, додека во Македонија го купуваат заради пирајтерија прочитај зошто ко купуваат надвор од неа!!!!!

Јас гарантирам дека ти не си ни слушнал за хбох пред да се одлучиш за пс3 туку името play station е едиственото кое си се одлучил за таков избор.

Прво брат ја нема на ПЦ И НЕМА НИ ДА ЈА ИМА

И што сега, радосен си? :)

Него, видете ја Split Second, феноменално brainless порт за PC. Како прво кога зачувува ти пишува "Please do not turn off your PC while saving". Океј, ние мутави сме, така гасиме PC, не е ова конзола.

Второ - контролите. :)
Стрелките за нагоре лево десно доле, стандард. Али, копчињата за powerplay се ставени на десен SHIFT и десен CTRL. Со кој памет, зашто имаме лева рака ние?
Дали НЕКОЈ воопшто пробал како е непрактично да се таму тие копчиња, треба да дигаш рака од контролите на воланот...

Трето, графиката. На High лета, на Very High се гледаат ФРЕЈМОВИ само, 1 во 15 секунди. Ги мрзело подетални сетинзи да направат, за оние кои немаат 2 гига рам на графичките?

И после се прашуваат зашто никој не ја купува и сите пиратерија и прават. Епа, нека продолжат така. :)

Прво брат ја нема на ПЦ И НЕМА НИ ДА ЈА ИМА, и да ја има би ја свртил уште 10 пати бидејќи Е ТОЛКУ ДОБРА.

Tочно така, додека во Македонија го купуваат заради пирајтерија прочитај зошто ко купуваат надвор од неа!!!!!

Јас гарантирам дека ти не си ни слушнал за хбох пред да се одлучиш за пс3 туку името play station е едиственото кое си се одлучил за таков избор.

Имам само 1 прашање за тебе, на кого сакаш да му докажеш дека Xbox е подобар, на сам себе или на нас? :))

Имам само 1 прашање за тебе, на кого сакаш да му докажеш дека Xbox е подобар, на сам себе или на нас? :))

За играта зборувам тука. Fable III излегува и за ПЦ официјално.

За играта зборувам тука. Fable III излегува и за ПЦ официјално.

Еве, да ја оставиме играта...

Општо те прашувам, зашто толку се замараш со небитни факти?

Како што гледаш, луѓето к.р не ги боли дали на пс3то имало 2 точки повеќе, а на xboxot 2 помалце ..

Ова како пример ти кажувам, дека неможеш некого да убедиш дека нешто е подобро, тоа е твое мислење и ти стоиш зад тоа .. :smir:

Како прво хвох360 го памтам уште првпат кога излезе во германус пред пс3 и беше околу 25000 ден.......и памтам една работа до хвох1 стоеше Halo1 и на неа пишуваше "само за хвох" но сите знаеме дека излезе и за РС..........така е и со Alan Wake првин ке гледаат да продадат неколку екстра конзоли и да заработат некој денар од тие РС гејмери што се запалени за играта.......и подоцна ке ја пуштат на РС за да заработат уште некој денар екстра....јебига тоа ти е Microsoft.

--- надополнето ---

П.С. И ја би зел хбох360 зш да не,но немам пари(и би го земал само заради пиратеријата)

А да се организираме со "куршуми" на боја....еден урбан комбат а??

Како прво хвох360 го памтам уште првпат кога излезе во германус пред пс3 и беше околу 25000 ден.......и памтам една работа до хвох1 стоеше Halo1 и на неа пишуваше "само за хвох" но сите знаеме дека излезе и за РС..........така е и со Alan Wake првин ке гледаат да продадат неколку екстра конзоли и да заработат некој денар од тие РС гејмери што се запалени за играта.......и подоцна ке ја пуштат на РС за да заработат уште некој денар екстра....јебига тоа ти е Microsoft.

--- надополнето ---

П.С. И ја би зел хбох360 зш да не,но немам пари(и би го земал само заради пиратеријата)

Не ми е јасно сите се буните кога хбох експулизива излегува на ПЦ (норманлно сите ги играте), а од сони што ги нема никаде никој ништо не вика. Ем ни ги даваат со златна пиратерија на ПЦ ем се буните. Јас би рекол молетесе сите да се на ПЦ хахаха.

Не ми е јасно сите се буните кога хбох експулизива излегува на ПЦ (норманлно сите ги играте), а од сони што ги нема никаде никој ништо не вика. Ем ни ги даваат со златна пиратерија на ПЦ ем се буните. Јас би рекол молетесе сите да се на ПЦ хахаха.

Немој да вртиш муабети сега. Муабетот не е за тоа да се радуваме што ги има игрите и на ПЦ, муабетот е какви копилиња се микрософт. :)

Немој да вртиш муабети сега. Муабетот не е за тоа да се радуваме што ги има игрите и на ПЦ, муабетот е какви копилиња се микрософт. :)

Зошто копилина дека си прават бизнис?

Ме итересира дали може на Xbox-от(на хардот) да се стави HD Divx од 15gb и потоа да се гледа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom