аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
Сакале или неќеле некои живеат во близина со бившите дечковци или девојки некои се далеку трети пак се гледаат секој ден бидејки учат или учеле во исто школо, факултет, работат заедно можеби и така натака. Ме интересира ваше мислење дали сакате или несакате да си ги видите вашите бивши партнери или партнерки и зашто е тоа така?
Еве јас прв како што е редот.
Моите бивши живеат не толку далеку од мене односно во исти град ама искрено мило ми е да ги видам онака чисто еден најобичен муабет да направиме. Не дека сум ги имал во којзнае колкав број ( помалку од 5 се ) но ете не ми смета воопшто ако се видам со нив во ниедна прилика или ситуација, без разлика дали сум со друштво, колеги, сегашната девојка или останато.
Еве јас прв како што е редот.
Моите бивши живеат не толку далеку од мене односно во исти град ама искрено мило ми е да ги видам онака чисто еден најобичен муабет да направиме. Не дека сум ги имал во којзнае колкав број ( помалку од 5 се ) но ете не ми смета воопшто ако се видам со нив во ниедна прилика или ситуација, без разлика дали сум со друштво, колеги, сегашната девојка или останато.