Африкански Куп на нации Ангола 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Gogi-ManUtd
  • Време на започнување Време на започнување
Нигерија се провлече дефинитивно. Не очекував дека може толку слабо да изиграат Нигерија против Замбија мислев дека ќе ги преслушаат. Јакубу дрво, барем кога влезе Мартинс малку од малку живна Нигерија.
Камерун испадна:(:(
Абе Кану и Мартинс да ги стаи еден меч бе да изиграат.... тоа ќе играат со душа бар ги знаеме какви играчи беа и сеуше се делумно :pipi:

Египет со Алжир ке игра полуфинале ?

Гана и Египет ќе играат финале. Според мене.

И Гана ќе тепа.

Полуфиналињава се денеска или утре????

Мислма дека Египет ако изигра најдобро не би требало да има проблеми со Ангола, а Гана-Нигерија ќе биде многу интересна утакмица каде што мислам дека ќе има многу голови:smir:

Мислма дека Египет ако изигра најдобро не би требало да има проблеми со Ангола, а Гана-Нигерија ќе биде многу интересна утакмица каде што мислам дека ќе има многу голови:smir:
UTRE

FORZA EGIPET:helou:

Која Ангола ја бараш. :) Египет-АЛЖИР

Гана - Нигерија

- Во овој дуел ќе биде неизвесно, бидејќи и двете екипи се во полуфиналето, а не покажаа којзнае колку добра игра. Типувам на победа на Гана.

Алжир - Египет

- ова ќе биде реприза од баражот за СП. Тој дуел го доби Алжир со 1-0. И тогаш се очекуваше победа на Египет, но Алжир изненади. Овојпат очекувам убедлива победа на Египет.

Ете ја Гана повторно минимално со 1-0 се протна во финале. Очекувам со Египет да играат во финалето.

Ах нигеријааааааааааааа ботови :@ :. Честитки за Гана влегоа во финале мислам дека ке играт против Египет ... :jaj::toe::toe:

Црвен за Алжир,пенал за Египет и 1-0 водат.
Цел натпревар играат одлично,ке биде интересно у финале.=)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom