Африкански Куп на нации Ангола 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Gogi-ManUtd
  • Време на започнување Време на започнување
Фаворитиве "растурија" се на првенствово. :tapp::tapp::tapp:
Гледам и Тунис моментално губи 1-0:tapp:

Нема никакви шанси да фатиш утакмица од купов на спортска.:angry2:

Ако, ако интересно е со изненадувања. И после оној кикс на БСК со Буркина Фасо очекувам они да освојат. Египет како и секогаш стигаат до крај и на крај кога сите очекуваат да згазат они ќе се посерат.

Ако, ако интересно е со изненадувања. И после оној кикс на БСК со Буркина Фасо очекувам они да освојат. Египет како и секогаш стигаат до крај и на крај кога сите очекуваат да згазат они ќе се посерат.

Ги освоија последниве 2 купа што сакаш повеќе :)

Инаку дефинитивно резултативе се и повеќе од изненадувачки, но сепак можеби тренерите на поквалитетните тимови кои ќе одат на СП сакаат да испробаат различни формации и да дадат шанса на некој фудбалери да покажат дали заслужуваат место во тимот за СП.
Од друга страна некои можеби сакаат да се уиграат за СП, не им ги знам толку добро составите за да проценам.

Од ова денес најмногу профитираше Габон. Мудро си ја чекаа својата шанса и постигнаа гол, а после упеаа да се одбранат во текот на целиот натпревар. Браво за голманот на Габон, ѕверотина, колку само шутеви им одбрани. На другиот натпревар двете екипи изиграа добро. Мене ме изненади Замбија, стварно добро изиграа. И доколку Камерун сака да оди понатаму ќе треба стварно да се запне, затоа што нема да биде лесно против Тунис и Замбија, а ќе мораат да ги добијат двете.

Ги освоија последниве 2 купа што сакаш повеќе :)

Инаку дефинитивно резултативе се и повеќе од изненадувачки, но сепак можеби тренерите на поквалитетните тимови кои ќе одат на СП сакаат да испробаат различни формации и да дадат шанса на некој фудбалери да покажат дали заслужуваат место во тимот за СП.
Од друга страна некои можеби сакаат да се уиграат за СП, не им ги знам толку добро составите за да проценам.

Ја мисла дека не е до тренерите ниту нешто од горе наведеното туку до самите играчи. Видете како изигра денеска Ето од 20 шута тој имаше само 2,Оби Микел вчера исто не покажа ништо а и Дрогба ја колку што гледав го немаше никаде ниту една шанса

Мене фаворит ми е Брегот на слоновата коска , а на 2 место Гана.

Море мајката сите фаворити кикснаа:tapp:

Уште еднаш ја ако стаам Црнци на спортска ке си го исечам!
Абе се каам за 1ипол саат потрошен да ги гледам овие ДУДУЦИ кој за 90 минути 1 шту кон гол имаа а ја сите пари ги дадов да тепаат!Абе Македонија ако не ги тепа овие ја ке ......немитекнува сеа што од шо се нервирамммммммм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom