Мене ми иде брзо, и јас сум на T-Home ама признавам дека побрза беше порано.Кај мене симиња, ама 10 пати поспоро одошто обично ми иде, ни оптикот не ми е преку лимит и имам добар ратио. Да не јебат од Тхоум?
Одговорено е на претходната страна. Ајде за да не кликаш:Да ве прашам, што значи тоа како магнетче црвено-бело до торентите на замунда?
На тие торенти не ти пресметува трансфер.
Нешто како Free ти доаѓа тоа...
Да не имало како магнетче до насловот на торентите. Ако е така, тогаш на тие торенти не ти пресметува трансфер.
Нешто како Free ти доаѓа тоа...
Да ве прашам, што значи тоа како магнетче црвено-бело до торентите на замунда?
Не тресете глупости.... што е тоа за торент “нешто како free"? А што се плаќа па тоа да е free?Одговорено е на претходната страна. Ајде за да не кликаш:
Се си отвара кај мене пробај на гоогле имаше решенија...и мене истото ми се деси али така го напраивИма ли некој проблеми со ArenaBG и Zamunda ???
Кај мене уопште не ги отвара !!! :nerv:
Морам да идам со прокси.
А ми се пресметува Upload/download? Ми влегува во ратио?Не тресете глупости.... што е тоа за торент “нешто како free"? А што се плаќа па тоа да е free?
.torrent - бара фајлови по име/презиме/тракер/локација/чуда...
.magnet - бара фајлови по содржина (поточно по hash)
Преку .torrent кога симнувате, зимате фајлови само од тракерите и од луѓето што го имаат истиот фајл.
Преку .magnet кога симнувате ги зимате ИСТИТЕ ФАЈЛОВИ што ги содржи торентот... само од не се секогаш од ист торент
Колку толку, ќе ви се разјасни и ништо нема да ви смени![]()
Тоа е нова превара кај сите...Во договорот ти пишува ДО (пример) 8мб/с,али ова незначи дека оваа брзина ќе ти биде постојана,и плус на Т-хоум крадат на интернет сообраќај(ова ти го кажувам од лично искуство)Мене ми иде брзо, и јас сум на T-Home ама признавам дека побрза беше порано.
Да не е ова резултат на тоа што ја затворија пред некое време?
Нешо серверите, бла-бла, не се разбирам![]()
НормалноА ми се пресметува Upload/download? Ми влегува во ратио?
Од тоа ти произлегува ратиото,ја на пример им дадов на неколку души мој акоунт и сеа ратиото ми е бедно у ПМ 0.094А ми се пресметува Upload/download? Ми влегува во ратио?
Браво бе другарче.. :smir:Ај да ви донесам една добра вестОтворени се регистрациите на замунда
Епа, навали народе
![]()
Јас отворив втор, ама веројатно поради неактивност ми го избришаа.да си отворам јас уште еден акаунт? или ќе ми ги избришат и двата