Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
па и јас имав два пред некоја година ама појма немам дали поради неактивност (т.е на 1 недела вадев торенти) ми го избришаа едниот мислам тој со поголема репутација ми го избришаа

едит

а мислам дека е забрането два акунти

Фала за инфо конечно да си имам свој акаунт, доста беше 50 души еден ист акаунт користевме :vozbud:

значи имало на овој свет во оваа држава т.е на кајгана поштени луѓе (и тоа 50-мина кој не ја злоупотребија довербата на таа особа која им го дала пасот
:bravo:

регистрациите изгледа при крајот на месецот ги отвораат?

значи имало на овој свет во оваа држава т.е на кајгана поштени луѓе (и тоа 50-мина кој не ја злоупотребија довербата на таа особа која им го дала пасот
:bravo:

регистрациите изгледа при крајот на месецот ги отвораат?

и да сакаат - неможат, на оример не можам да си присвојам акаунт, да го сменам пасвордот, ќе ми бара валидација преку е-маил на оригиналниот корисник....

Нема врска. Треба само да го напишеш новиот мејл (твојот) и кај тебе ќе си стигне мејл за валидација.
Само треба да си (не) поштен

Нема врска. Треба само да го напишеш новиот мејл (твојот) и кај тебе ќе си стигне мејл за валидација.
Само треба да си (не) поштен

Да и притоа, моментално стига порака е-маил на постоечкиот, во кој вели дека е променета е-маил адресата и ако кликниш на линкот за потврда се е океј, и има друг линк е точно за вакви ситоации, каде се променува е-маил без знаење на сопственикот.... си знаат тие чупе :)

--- надополнето ---

Riki_AMG/// напиша:
Да и притоа, моментално стига порака е-маил на постоечкиот, во кој вели дека е променета е-маил адресата и ако кликниш на линкот за потврда се е океј, и има друг линк е точно за вакви ситоации, каде се променува е-маил без знаење на сопственикот.... си знаат тие чупе :)

П.С...Малку се поштени во овој свет, многу малку....

и да сакаат - неможат, на оример не можам да си присвојам акаунт, да го сменам пасвордот, ќе ми бара валидација преку е-маил на оригиналниот корисник....

А зошто да се присвојува кога сите имаат корист од тоа, додуша се смени пасвордот неколку пати поради обид да се присвои ама сопственикот си ја среди работата. :pipi:

На bugmenot кога ќе наидев на валиден замунда акаунт мислев сеа ќе го користиме повеќе лица и ќе биде супер.
Но некој веднаш си ја менуваше лозинката и го присвојуваше. Тоа се случи два пати и третиот пат бев решен доколку наидам на валиден акаунт да сменам лозинка, е-маил сето тоа и да биде само мој (подобро да биде само мој, одколку само на некој друг). Тоа и го сторив, сакам да ви кажам дека пробав да бидам чесен но некогаш едноставно мора да се прави споротивното. Сега истиот акаунт го користам со минимум 30 луѓе но сите ми се known персони на кои (мислам) дека можам да верувам.

А зошто да се присвојува кога сите имаат корист од тоа, додуша се смени пасвордот неколку пати поради обид да се присвои ама сопственикот си ја среди работата. :pipi:

Оти има не поштени, затоа ама на кој да му кажеш, ти му даваш помош а тие пробуваат да сменат пасворд, сепак без согласност од реалниот сопственик акаунтот не може да биде преземен, тоа сакам да кажам....:smir:

сега можи или не можи?

како и да е ако му позајмиш на некој одма ќе ти се намали репутацијата оти нема да аплоадира

тоа е сигурно

затоа прајте си акаунти дури не заклучат

Јас си направив акаунт.Малку чудно ми беше тоа што не бара да ја потврдиш регистрацијата на e-mail адресата.

После 2+ месеца ссега денеска ми работи замундава на телеком.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom