Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
работе ама половина од торентите ги нема,и сеуште неможе да се даунлодира ништо

2% дали остана од цела архива, маме и расплакаа.
боље целосно нека ја затворат ебате мршојадците.

Сакам да кажам дека ова е работа на еден тука абослутен идиот јавор Колев кои си мисли дека во Бугариjа лугето свободно могат да си купуват дискови со музика и игри . Но да забрави дека може да затвори некогаш Замунда и Арена . Они ке си работат вечно . Ептен губре са ови полицаи.

Ко што гледам торентите се тука, само страната тешко ја отвара

Друже до Телекабел ти е тоа 100 посто, кај мене се` си е во ред, како по старо :)

Друже до Телекабел ти е тоа 100 посто, кај мене се` си е во ред, како по старо :)

се среди сега

јессссссссссссссссссссс

туку да прашам нешто

треба за некој ден да го форматирам ПС-то а си ја заборавив лозинката на замунда оти неколку месеци се немам одлогирано

и сега се плашам да се исклучам (а ќе морам) ама да не не можам да си ја повратам?

п.с да, до телињата било (со 20 кб вади пичку матер)

се среди сега

јессссссссссссссссссссс

туку да прашам нешто

треба за некој ден да го форматирам ПС-то а си ја заборавив лозинката на замунда оти неколку месеци се немам одлогирано

и сега се плашам да се исклучам (а ќе морам) ама да не не можам да си ја повратам?

п.с да, до телињата било (со 20 кб вади пичку матер)
има еден програм Multi password recovered се вика..инсталирај го тој програм и ке ти ги врати сите пасворди каде што се имаш логирано

има еден програм Multi password recovered се вика..инсталирај го тој програм и ке ти ги врати сите пасворди каде што се имаш логирано

хаха фала хакер низаеден :)

и од кај да го спуштам (оти немам антивирус и многу по гугл неќам да барам да не закачам нешто)

и не мора да се исклучам од замунда така?

оти на замунда ми вели

Results for "Multi password recovered"

Ништо не е намерено!

и дали можам да си вратам пасворд на емаил со оваа програма?

вчера ко не работеше замунда и кај мене отворив у торент и сидав

а сега си работи замундата

а некој погоре спомна дека немаат ништо во архивите

кај мене има

пример од трипл икс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom