Zamunda.net (официјална тема)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
0.arenabg.com
thepiratebay.org
infire.si

God bless them.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
1
Да ми каже некој јузер нејм и пасворд не ке биде лошо :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
туку да прашам нешто

треба за некој ден да го форматирам ПС-то а си ја заборавив лозинката на замунда оти неколку месеци се немам одлогирано

и сега се плашам да се исклучам (а ќе морам) ама да не не можам да си ја повратам?
види дали е зачувана лозинката во броусерот
ако си на фајрфокс, иди tools, options, Security, Saved passwords, show passwords и search zamunda

ако си на друг броусер(хром, опера, интернет експлорер) гуглај

K

kalimer0

Гостин
Зошто неможам да правам seed ? Мислев дека е до BitTorrent но сега го сменив во µTorrent и повторно upload: 0.0 kb/s само кај мене е ова или кај сите?

--- надополнето ---

туку да прашам нешто

треба за некој ден да го форматирам ПС-то а си ја заборавив лозинката на замунда оти неколку месеци се немам одлогирано

и сега се плашам да се исклучам (а ќе морам) ама да не не можам да си ја повратам?

п.с да, до телињата било (со 20 кб вади пичку матер)
Доколку јузерот си го имаш регистрирано на твој имејл тогаш направи го следново:
Одлогирај се и кога ќе се логираш има едно forgot password тука кликаш ти излегува простор да ја впишеш твоја email . Пиши ја и во инбокс ќе ти стигне линк на кој потврдуваш дека акаунтот е твој. Кликаш тука и автоматски ти стигнува нова порака со новата лозинка.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
види дали е зачувана лозинката во броусерот
ако си на фајрфокс, иди tools, options, Security, Saved passwords, show passwords и search zamunda

ако си на друг броусер(хром, опера, интернет експлорер) гуглај
јас не гледам show passwords

Зошто неможам да правам seed ? Мислев дека е до BitTorrent но сега го сменив во µTorrent и повторно upload: 0.0 kb/s само кај мене е ова или кај сите?

--- надополнето ---

Доколку јузерот си го имаш регистрирано на твој имејл тогаш направи го следново:
Одлогирај се и кога ќе се логираш има едно forgot password тука кликаш ти излегува простор да ја впишеш твоја email . Пиши ја и во инбокс ќе ти стигне линк на кој потврдуваш дека акаунтот е твој. Кликаш тука и автоматски ти стигнува нова порака со новата лозинка.

на мој имејл е регистриран и знам за тој начин,порано така си го вратив

туку прашањето ми беше да не ме зафркнат и да не не ми го вратат пасот оти имаат проблеми овие дена а и регистрациите се затворени па јас уште и пасс ќе барам

оваа БГ страна дали е добра? гледам можи слободно да се регистра чоек а изгледа се вадат торенти и БЕЗ ДА СИ РЕГИСТРИРАН

http://www.energy-torrent.com/

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.504
хаха фала хакер низаеден :)

и од кај да го спуштам (оти немам антивирус и многу по гугл неќам да барам да не закачам нешто)

и не мора да се исклучам од замунда така?

оти на замунда ми вели

Results for "Multi password recovered"

Ништо не е намерено!

и дали можам да си вратам пасворд на емаил со оваа програма?
Ќе фатиш некој вирус.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
На темата многу од вас преминале оф топик уште одамна... Ќе замолам да се придржувате до насловот и истата да се користи само за информации во врска со zamunda.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Торентите што ги симнав и ги сидирав во последните 2 дена не ми ги покажува во transfer (download,upload)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Торентите што ги симнав и ги сидирав во последните 2 дена не ми ги покажува во transfer (download,upload)
Да не имало како магнетче до насловот на торентите. Ако е така, тогаш на тие торенти не ти пресметува трансфер.
Нешто како Free ти доаѓа тоа...

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Да не имало како магнетче до насловот на торентите. Ако е така, тогаш на тие торенти не ти пресметува трансфер.
Нешто како Free ти доаѓа тоа...
приметив дека е тоа така,но торентите сигурно не беа со магнет линк
шо е проблемот незнам

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
dali nekoj ke mi kaze so se desava so zamunda dali mi e blokirana stranata ne mi dava da vlezam mi se pokazuva ovoa 403 Forbidden

Unauthorized IP address.

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
dali nekoj ke mi kaze so se desava so zamunda dali mi e blokirana stranata ne mi dava da vlezam mi se pokazuva ovoa 403 Forbidden

Unauthorized IP address.

Сега баш проверив, се е ок кај мене, може да ти пречи firewall-от.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Кај мене уште прави проблеми, ги решавам така што кога не симнува одам на Стоп и пак на Старт, и пак така се додека не почне да симнува, пробајте вие што и кај вас не симнува вака, можеби ќе почне. :smir:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Некој да ми даде username i pasword за Zamunda ми треба многу...Ако имате два или повеќе акаунти пишете ми на ПП, многу ќе ви бидам благодарен...

Kajgana Shop

На врв Bottom