види дали е зачувана лозинката во броусероттуку да прашам нешто
треба за некој ден да го форматирам ПС-то а си ја заборавив лозинката на замунда оти неколку месеци се немам одлогирано
и сега се плашам да се исклучам (а ќе морам) ама да не не можам да си ја повратам?
Доколку јузерот си го имаш регистрирано на твој имејл тогаш направи го следново:туку да прашам нешто
треба за некој ден да го форматирам ПС-то а си ја заборавив лозинката на замунда оти неколку месеци се немам одлогирано
и сега се плашам да се исклучам (а ќе морам) ама да не не можам да си ја повратам?
п.с да, до телињата било (со 20 кб вади пичку матер)
јас не гледам show passwordsвиди дали е зачувана лозинката во броусерот
ако си на фајрфокс, иди tools, options, Security, Saved passwords, show passwords и search zamunda
ако си на друг броусер(хром, опера, интернет експлорер) гуглај
Зошто неможам да правам seed ? Мислев дека е до BitTorrent но сега го сменив во µTorrent и повторно upload: 0.0 kb/s само кај мене е ова или кај сите?
--- надополнето ---
Доколку јузерот си го имаш регистрирано на твој имејл тогаш направи го следново:
Одлогирај се и кога ќе се логираш има едно forgot password тука кликаш ти излегува простор да ја впишеш твоја email . Пиши ја и во инбокс ќе ти стигне линк на кој потврдуваш дека акаунтот е твој. Кликаш тука и автоматски ти стигнува нова порака со новата лозинка.
ме заебаваш? убаво ти го пишав редоследот.јас не гледам show passwords
Ќе фатиш некој вирус.хаха фала хакер низаеден
и од кај да го спуштам (оти немам антивирус и многу по гугл неќам да барам да не закачам нешто)
и не мора да се исклучам од замунда така?
оти на замунда ми вели
Results for "Multi password recovered"
Ништо не е намерено!
и дали можам да си вратам пасворд на емаил со оваа програма?
Да не имало како магнетче до насловот на торентите. Ако е така, тогаш на тие торенти не ти пресметува трансфер.Торентите што ги симнав и ги сидирав во последните 2 дена не ми ги покажува во transfer (download,upload)
приметив дека е тоа така,но торентите сигурно не беа со магнет линкДа не имало како магнетче до насловот на торентите. Ако е така, тогаш на тие торенти не ти пресметува трансфер.
Нешто како Free ти доаѓа тоа...
Сега баш проверив, се е ок кај мене, може да ти пречи firewall-от.dali nekoj ke mi kaze so se desava so zamunda dali mi e blokirana stranata ne mi dava da vlezam mi se pokazuva ovoa 403 Forbidden
Unauthorized IP address.