Анти антиалкохоличар
Who am I?!
- Член од
- 9 август 2008
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 109
Приметив, акаунтот бил на лице под 18 години и веднаш го заменив.
Фала ви на двајцата.
Фала ви на двајцата.
http://zamunda.net/catalogue.php?catalog=xxxПриметив, акаунтот бил на лице под 18 години и веднаш го заменив.
Фала ви на двајцата.
Ами од ЕУ лаjaт за торентите , Блгарската државна безбедност сака да ги блокира ,но не може да барне Замунда оти срварот им не е во БГ ...Aj podobjasni poubavo
Не им давајте! Што ќе праам без замунда само таму ми иде 950кбпс на секој торентАми од ЕУ лаjaт за торентите , Блгарската државна безбедност сака да ги блокира ,но не може да барне Замунда оти срварот им не е во БГ ...
Со два збора скоро сичко ке е наред И при мен има проблеми ,а сум во БГ...200к ,а иначе 2мб .
Па друже дај еден ваму, инаку имам акоунт и на Арена Бг исто така добар торрен сите нови игри филмови музика веднаш ги спустаат на торентотДоколку на некој му треба account слободно ПП.
С Блгарски субтитри ли гледате филмитеПа друже дај еден ваму, инаку имам акоунт и на Арена Бг исто така добар торрен сите нови игри филмови музика веднаш ги спустаат на торентот
не со Српскохрватски субтитле ако нема на Македонски јазикС Блгарски субтитри ли гледате филмите
Е,нали Блгарскиот бил диалект на македонскиот ,зашто со србохрватскине со Српскохрватски субтитле ако нема на Македонски јазик
Подобро го разбираме, до пред некоја година бевме под Југославија нели.Е,нали Блгарскиот бил диалект на македонскиот ,зашто со србохрватски
Хехе ,разбирате шо пише во Замунда ,но Блгарски не Се едно си во източна Македониja бре,тоа ти е Блгарскиот Маjтап бре,ке си гледаш както си сакашПодобро го разбираме, до пред некоја година бевме под Југославија нели.
Не ми е важен преводот долу, ги разбирам кога зборуваат. :bip:С Блгарски субтитри ли гледате филмите