Zamunda.net (официјална тема)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Хммм не сум 100% сигурен за ова али мислам поради последниве проблеми со замунда што ги имаме ние Т ХОУМ корисниците, сеа коа ќе симнам нешто не ми го рачунаат како симнато, односно ratioto останува исто. Некои багови се дешаваат.

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Циганите од државна безбедност сакат да избришат Замунда и Арена,мислам дека сега пак менуват сарварите:raz::icon_lol:
П.С.Магнита не ти отчита реjтинг :icon_lol:

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Aj podobjasni poubavo
Ами од ЕУ лаjaт за торентите , Блгарската државна безбедност сака да ги блокира ,но не може да барне Замунда оти срварот им не е во БГ ...
Со два збора скоро сичко ке е наред :) И при мен има проблеми ,а сум во БГ...200к ,а иначе 2мб .

F

Frankie Yale

Гостин
Ами од ЕУ лаjaт за торентите , Блгарската државна безбедност сака да ги блокира ,но не може да барне Замунда оти срварот им не е во БГ ...
Со два збора скоро сичко ке е наред :) И при мен има проблеми ,а сум во БГ...200к ,а иначе 2мб .
Не им давајте! Што ќе праам без замунда :( само таму ми иде 950кбпс на секој торент :)

S

Shellshock nam67

Гостин
Доколку на некој му треба account слободно ПП.
Па друже дај еден ваму, :vozbud: инаку имам акоунт и на Арена Бг исто така добар торрен сите нови игри филмови музика веднаш ги спустаат на торентот

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Па друже дај еден ваму, :vozbud: инаку имам акоунт и на Арена Бг исто така добар торрен сите нови игри филмови музика веднаш ги спустаат на торентот
С Блгарски субтитри ли гледате филмите :vozbud:

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Подобро го разбираме, до пред некоја година бевме под Југославија нели.
Хехе ,разбирате шо пише во Замунда ,но Блгарски не :vozbud:Се едно си во източна Македониja бре,тоа ти е Блгарскиот :icon_lol: Маjтап бре,ке си гледаш както си сакаш :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom