radica
never mind
- Член од
- 21 октомври 2007
- Мислења
- 599
- Поени од реакции
- 36
ќе се најди нешто, ама замунда си е замунда.Ќе одиш на Torrent Bay, хах
оти бе дете, ти да не не ја користиш замунда?и на поклон да ми дават, не го зимам. :baeh:
ќе се најди нешто, ама замунда си е замунда.Ќе одиш на Torrent Bay, хах
оти бе дете, ти да не не ја користиш замунда?и на поклон да ми дават, не го зимам. :baeh:
ја користев порано, го заборавив акаунтот. сигурно избришан ми е, па си направив нов.оти бе дете, ти да не не ја користиш замунда?
Премиум акаунт од Rapidshare и ќе можеш да заборавиш на P2P и сличните работи. Тоа што може да најдеш на форуми стриктно за Rapidshare.com upload-и, никогаш не ќе можеш да го најдеш преку торент.ќе се најди нешто, ама замунда си е замунда.
оти бе дете, ти да не не ја користиш замунда?
Да така е. Но, каква картичка треба да имаш за да се претплатиш за премиум, мора payPal или може со некоја друга?Премиум акаунт од Rapidshare и ќе можеш да заборавиш на P2P и сличните работи. Тоа што може да најдеш на форуми стриктно за Rapidshare.com upload-и, никогаш не ќе можеш да го најдеш преку торент.
http://www.protegra.mk/Да така е. Но, каква картичка треба да имаш за да се претплатиш за премиум, мора payPal или може со некоја друга?
Незнам незнам, добро би било да се дислоцира некаде каде правилата се порелаксирани, ама кој би се нафатил на соработка незнам.Па македонски другари регистрирајте се во Замунда и тегелете си кога имате можност зашто чувам тука каj нас се сборува дека полициjата сака да затвори Замунда и Арена зашто имало много пиратско содаржание. Па надевам се да ова само слух и да нема такво нешто , но сега кога сме во ЕУ закони за пиратство се много по-строги. Па ако сакат да го затворат кажете некоj македонче да купи Замунда за да теглиме пак со вас заедно. Ке правим торент соработка.
го користам многу, а ако нема нешто што ми треба, барам преку torrentz.comIsprobajte ja rarbg.com
Mnogu podobar sajt od zamunda, ima nekoi torrenti sto gi nema zamunda i ne bara registracija.
од која страна се прави замунда акаунт ????? xDнаправи си нов
http://www.zamunda.net/signup.phpод која страна се прави замунда акаунт ????? xD
The current user account limit has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...
Моментално надминат им е лимитот на акаунти, така да не може да се направи нов акаунт..:helou:од која страна се прави замунда акаунт ????? xD