Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само една позиција, и евентуално Ето, Милито е незаменлив, но како и да е, по ова лето клупата значително ке '' ослабне '' што значи нападот ке остане со само една единствена алтернатива, Балотели, а не заборавајте дека ги чека и Европски Супер Куп, и светско клупско првенство, згуснат распоред во секој случај, среќа нема големо натпреварување наредното лето па ке следи солиден одмор кон крајот на годината и почетокот на 2011.@Neroazuro
Добар си,добар...ќе дојде Маскерано(Барса е заинтересирана за него)за да седи на клупа како алтернатива за Камби и Мота...можеби и да,нафта пие он.Плус Бенитез му е пријател и сигурно ќе го стави Мота пред него..да,да,да...
@Syn
Ако дојде Кајт,треба сите да се ротираат,не само Кајт,Пандев и Балотели.Или Ето и Милито се нешто специјални?(Добро ај Милито заслужи,он помалце)
@Neroazuro
Добар си,добар...ќе дојде Маскерано(Барса е заинтересирана за него)за да седи на клупа како алтернатива за Камби и Мота...можеби и да,нафта пие он.Плус Бенитез му е пријател и сигурно ќе го стави Мота пред него..да,да,да...
1.Ја викам дека има некаква теорија.Но ќе видиме ако дојде Маскерано...(не забоаравај,прва полусезона игравме со 3ца деструктивци кои врска немаа од напад..Занети,Камби и Деки)значи не ми го прочита убаво постот..јас потенцирав дека нема никаква теорија маскерано и камби да играат а мота да не игра кога е едноствениот после снајдер што знае да испрати добар пас и да изигра во напад...да не очекуваш камби или максерано да превземат одговорност на средина и да пуштаат топки како пирло??..значи никаде не спомнав дека маскерано ќе му биди резерва на камби...сепак сезоната е долга и ќе има многу ротации во составот па поради тоа треба со раширени раце да ги пречекаме и маскерано и кујт..бидејќи еве како што спомена Syn клупата ќе биди тенка па сите квалитетни алтернативи на било која позиција посебно онаа од средината се добредојдени!
Па ајде најди ми слободни фудбалери кој сметаш дека се подобри од моиве!!Џерард не доаѓа,Де Роси само во Реал може,верувај дека од моиве подобри нема ја сум ги прател не ми кажувај!!Иначе не викам дека се добри како баш како Снајдер али барем имаат прегледнос на играта и знаат да дадат добар пас затоа и ги пишав!!Кире,незнам ја ти што си гледал,ама ако Мавуба и Диаби се тип на играчи како Снајдер,ја фудбал више не глеам...
А Монтоливо,донекаде е.