Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Робен се повреди сите се загрижија,одма коа искачаше прв стана Снајдер и го праша како е!!Иначе овој Кутињо нема потреба да иде на позајмица според мене,може уште од септенври да игра за Интер и глеам дека има талент!!Е сеа он и Снајдер играат иста позиција некој викаше и за Гурков незнам каде би играл ако дошол затоа не сметајте на Гуркув никако!Се бара играч малце поназад нешко како Мота и Станкович што значи Монтоливо,Мавуба, па и Хамшик

Па ок, анонимуси секогаш ке има, ко Марига на пример, или Арнаутович, али како што гледаш, и во тој контекст клубот не фрла пари, него прво позајмува па ако се задоволат апетитите се купува. За тоа Бранка е најзаслужен, така постапи и со Арна и со Марига, така ке биде и во наредни 5-10-15 години дур е он тука и дур клубот го условува тренерот за трансфер политиката на начин на кој Интер сега го прави тоа со Рафа.
Пример, за носењето на Лусио целата заслуга падна на Бранка, самиот Мурињо тоа го призна, што значи неговиот сенс за играчи е фантазии, и Маикон ако не се лажам е дело на управата а не на Манчини ко тука некои што тврдеа. Јас воопшто не се плашам се додека овој човек е одговорен за трансферите, башка во клубот перманентно ке се имплементира 4231 системот и ке се знае што ке се купува, а не ко Мурињо што направи за Мансини и Кварезма, планираше 433 со нив, па по 6-7 кола смени на 4-3-1-2 и овие ги баталија а се фрлија скоро 40м евра.

И не заборавај уште една битна работа, друг е просторот за просперитет на играчи во тим ко Интер, а друг е во тим ко Ливерпул, тим кој не виделе титула у лига 20 години.

Едноставно не го сакам рафа за тренер на Интер , неможам да го сварам , јбг , ќе има време и простор да ме разубеди , секој си има свое мислење

Снајдер пред 5 мин тежок зицер утна, сега гол даде, кое играчиште го имаме у пм све нека иде !

Видео во два дела, Снајдер 2010, проект на влада на РМ :) Шала на страна, страшен играч имаме, верен е и го почитува клубот, подобро не може да биде..

Кој пример жити се?????Кажими додека беше Хенес с.д кај беше Баерн?Еден Волфсбург им зеде титула.

Кај нас веќе неколку години наназад спортсиокт директор ни ја крои трансфер политиката во соработка со тренерот нормално .
Луисо е трансфер на С.Д. а ете Syn вика и за Маикон

Кај нас Бранка е спортски директор И НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА НИ ЈА ЗЕМЕ ТИТУЛАТА

Робен се повреди сите се загрижија,одма коа искачаше прв стана Снајдер и го праша како е!!Иначе овој Кутињо нема потреба да иде на позајмица според мене,може уште од септенври да игра за Интер и глеам дека има талент!!Е сеа он и Снајдер играат иста позиција некој викаше и за Гурков незнам каде би играл ако дошол затоа не сметајте на Гуркув никако!Се бара играч малце поназад нешко како Мота и Станкович што значи Монтоливо,Мавуба, па и Хамшик
А ти тоа го слушна како го кажува? И што му кажа друго? :pos: (шала)

Кратко и јасно... нема да си идам се додека Интер не се реши да ме продаде.... а тоа што Гоал.ком ја превртува работава тоа башка.И се молам бога ако доага оној Шпанецот да не ми го носи губрето од Ливерпул,, како што се Аквилани,Лукас и остали. Освен ЕлНињо и Маскерано друго не ми фака око, ниту Џерард едноставно неможам да замислам како би му стоел друг дрес.

Кај нас веќе неколку години наназад спортсиокт директор ни ја крои трансфер политиката во соработка со тренерот нормално .
Луисо е трансфер на С.Д. а ете Syn вика и за Маикон

Кај нас Бранка е спортски директор И НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА НИ ЈА ЗЕМЕ ТИТУЛАТА

Абе тоа да ама пак додека беше Мурињо тренер на Интер пак тој го имаше последниот збор нели а не Бранка или Морати:toe:
Според мене најдобро решение за тренер на Интер е Капело ама да бидеме реални шансите да дојде се нула:toe:
Не би се шокирал доколку Липи или Блан дојдат:nesum:

А ти тоа го слушна како го кажува? И што му кажа друго? :pos: (шала)
Хаха па ваљда не го праша каде вечер:pos2:,серизона изгледаше повредата на Робен ке видиме дали ке се опорави за светксово!!

Кој пример жити се?????Кажими додека беше Хенес с.д кај беше Баерн?Еден Волфсбург им зеде титула.
:pos:
Што ми е гајле мене за Баерн бе...
ние=Интер..мислев јасно е,ова е фан клуб на Интер..

Дечки извините што ви се мешам во разговорите колку е сигурно со Рафа???И да еден совет не го сфаќајте како навреда прочитав некаде во горниве мислења дека спортскиот директор ќе ви ја крои трансфер-политиката??
Доколку ова навистина е точно тогаш тоа ќе биде многу лошо за Интер:toe:Прв пример сме ние дека така не оди т.е РЕАЛ МАДРИД.:salut:
Маикон и Лусио се избори на управата, Бранка е најголемиот виновник што на пример Интер не го ангажираа Карваљо, желба на Мурињо, а го собраа Лусио, кои сите знаеме како помина.
Нема ништо лошо во тоа Бранкa да биде директно инволвиран во трансферите, башка тој е и поранешен фудбалер, ова не е иста ситуација ко Реал каде претседателите директно влијаеле врз политиката на тимот, односно кој треба да остане а кој треба да биде продаден.

--- надополнето ---

Едноставно не го сакам рафа за тренер на Интер , неможам да го сварам , јбг , ќе има време и простор да ме разубеди , секој си има свое мислење
Абе и мене не ми е омилен, али што е тука е, по автоматизам ако стане тренер на Интер јас ке го подржувам, немам некој друг избор. Како и да е, италијанското и англиското првенство се разлика црно со бело, дури и Мурињо ако добро памтиш не успеа да го имплементира својот 433 систем во Италија, па мораше да импровизира и целосно да смени 2 до 3 тактички системи се до овој последниов, 4231 со кој освои ЛШ. Поради ова и трпеа Интер минатата година најмногу во ЛШ, каде завршија втори во смешна група па ги добија Јунајтед во осмина финале.

Маикон и Лусио се избори на управата, Бранка е најголемиот виновник што на пример Интер не го ангажираа Карваљо, желба на Мурињо, а го собраа Лусио, кои сите знаеме како помина.
Нема ништо лошо во тоа Бранкa да биде директно инволвиран во трансферите, башка тој е и поранешен фудбалер, ова не е иста ситуација ко Реал каде претседателите директно влијаеле врз политиката на тимот, односно кој треба да остане а кој треба да биде продаден.

--- надополнето ---

Абе и мене не ми е омилен, али што е тука е, по автоматизам ако стане тренер на Интер јас ке го подржувам, немам некој друг избор. Како и да е, италијанското и англиското првенство се разлика црно со бело, дури и Мурињо ако добро памтиш не успеа да го имплементира својот 433 систем во Италија, па мораше да импровизира и целосно да смени 2 до 3 тактички системи се до овој последниов, 4231 со кој освои ЛШ. Поради ова и трпеа Интер минатата година најмногу во ЛШ, каде завршија втори во смешна група па ги добија Јунајтед во осмина финале.

ако некој не ја гледа разликата меѓу бранка и перез тогаш има сериозен проблем и поарно нека следи карлинг него фудбал!

Кратко и јасно... нема да си идам се додека Интер не се реши да ме продаде.... а тоа што Гоал.ком ја превртува работава тоа башка.И се молам бога ако доага оној Шпанецот да не ми го носи губрето од Ливерпул,, како што се Аквилани,Лукас и остали. Освен ЕлНињо и Маскерано друго не ми фака око, ниту Џерард едноставно неможам да замислам како би му стоел друг дрес.

од кога Аквилани "губре"?? извини вака да те прашам...

од кога Аквилани "губре"?? извини вака да те прашам...
Од кога промајата му предизвикува пауза од минимум месец дена.

ако некој не ја гледа разликата меѓу бранка и перез тогаш има сериозен проблем и поарно нека следи карлинг него фудбал!

Јас ја гледам разликата, Маикон и Лусио vs. Роналдо и Кака :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom