Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Тогаш Бенитез, иако мислам дека Морати изјави дека Бенитез имал договор со Ливерпул и дека ќе биде тешко да се донесе.
И сега кој ни остана како опција? Спалети?

Денес сум бил најпопуларен во фан клубов. :kesa:

Него Кико, лани Мело не потпиша нов договор, за после 2 дена да дојде во Јубе?

Тогаш Бенитез, иако мислам дека Морати изјави дека Бенитез имал договор со Ливерпул и дека ќе биде тешко да се донесе.
И сега кој ни остана како опција? Спалети?

Eве овај :pos:

Него Кико, лани Мело не потпиша нов договор
Потпиша, но во тој договор беше потпишан после брилијантниот настап на Мело на Купот на Конфедерации,и беше вметната клаузулата од 25 милиони евра.Тој договор беше потпишан исклучиво за да му земат на Јуве повеќе пари.За разлика од тој договор, во новиов договор на Капело нема клаузула која одредува колку пари треба да добие Англиската Федерација во случај да биде раскинат договорот.

Па и Миле да биде тренер,а Цацко и Тошо помошници,пак ке бидеме шампиони во Италија :pos:

Абе Енглезите не се торлаци до толку,да го пуштат Капело да оди во Интер без да си карат нешто од него,затоа е потпишан новиов договор мегу Капело и ФА (не овој нашиов).Им рекол у стил,групи ке поминеме како така,ама после е тешко,90% отпагаме,дај да потпишам нов договор,Морати ке ви плати оштета,јас ке одам во Интер,вие ке имате некое евро плус и сите ке бидеме срекни :pos:

Тренер и играч се разлика црно и бело, тука тренерот одлучува, не играчот, он може и до 2030 да има договор со Англија, ако утре му текне дека сака да води клуб, слободно може да замине, нема овде преговори прво со тим па со тренер, односно во случајов, со фудбалска федерација. Доколку Интер се дрзне по Капело, а овој прифати, енглезиве немо од страна само ке надбљудуваат по што ке добијат и одредено обештетување и тоа е тоа, кај тренерите го нема оноа, блокирање на '' трансфер '', ко што е примерот кај играчите на пример.

Јас по се мислам и по сите шпекулации дека Капело ќе пристигни кај нас ..ако размислеме добро не е ненормален капело да изјави дека доаѓа во Интер после СП или па ФА(не нашиов) да изјават како не се договориле со Дон Фабио.....мислам дека сега сите негираат поради СП односно да не се дефокусираат играчите на Гордиот Албион пред стартот на СП...

Не сум во тек.Капело не доаѓа во ИНТЕР?Од каде сега ова.Читам погоре Капело го продолжил договорот со англиската фудбалска федерација.Пред 1 час се слушнав со еден другар од Италија(страствен навивач на ИНТЕР) и он вели дека во Италија на големо се зборува дека Капело ќе биде нов тренер на Интер по завршувањето на СП.Сега и јас незнам кого да слушам!
Се молам само да не дојде Бенитез!

Потпиша, но во тој договор беше потпишан после брилијантниот настап на Мело на Купот на Конфедерации,и беше вметната клаузулата од 25 милиони евра.Тој договор беше потпишан исклучиво за да му земат на Јуве повеќе пари.За разлика од тој договор, во новиов договор на Капело нема клаузула која одредува колку пари треба да добие Англиската Федерација во случај да биде раскинат договорот.

Епа преку секакви договори може да се премине доколку постои интерес од играчот/тренерот. И Пандев имаше договор со Лацио, ама го раскина. Сакам да кажам дека, иако Капело потпиша нов договор, тоа не значи дека не може да дојде во Интер.

Ова според мене е еден чекор на ФА (не јас), и Капело, за да се смири тензијата/неизвесноста во селекцијата на Англија, и сите играчи да се сконцентрираат на СП, а не на тоа дали Капело ќе си иде или не.

--- надополнето ---

Не сум во тек.Капело не доаѓа во ИНТЕР?Од каде сега ова.Читам погоре Капело го продолжил договорот со англиската фудбалска федерација.Пред 1 час се слушнав со еден другар од Италија(страствен навивач на ИНТЕР) и он вели дека во Италија на големо се зборува дека Капело ќе биде нов тренер на Интер по завршувањето на СП.Сега и јас незнам кого да слушам!
Се молам само да не дојде Бенитез!

Каква врска има другар ти од Италија кој е страствен навивач на Интер, со тоа кој ќе биде идниот тренер?

Колку што знае другар ти, толку знаеш и ти. 21 век сме, интернет, технологија, брзина на информации... Утре Морати да прдне на прес конференција, нема да знае само другар ти.

Се погласни шпекулациите за Миле како нов тренер на Интер. Еве ја и неговата

Јас се мислам дека Гус Хидинг ќе биде ваш нов тренер, али ќе видиме, времето ќе покаже ... :salut:

Па и Миле да биде тренер,а Цацко и Тошо помошници,пак ке бидеме шампиони во Италија :pos:

Абе Енглезите не се торлаци до толку,да го пуштат Капело да оди во Интер без да си карат нешто од него,затоа е потпишан новиов договор мегу Капело и ФА (не овој нашиов).Им рекол у стил,групи ке поминеме како така,ама после е тешко,90% отпагаме,дај да потпишам нов договор,Морати ке ви плати оштета,јас ке одам во Интер,вие ке имате некое евро плус и сите ке бидеме срекни :pos:

И extreme1 да ви црта тактика во Paint :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom