Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам мене да ме ангажираат за тренер...ем перфектно го знам составот и играчите кој што како и зошто,знам кои играчи се потребни во овој тим и за достојна сум ќе се доведат 2 засилувања плус Кутињо и Ранокиа,потполно ќе се согласувам со Morati,Perea и компанијата,ќе останам верен на клубот дека исто така сум голем фан на истиот,ќе наследам шампионски тим надополнет со две засилувања во средниот ред што ќе нема да има никаков проблем за одбрана на титулата со оглед на ''конкурентите'',со Балотели ќе се согласувам со тоа што после секој натпревар ќе одиме во бекој бар и заедно ќе стегаме винце,коњак,моњак и по неколку партии билијард,ќе земам плата околу 1 милион годишно што е доволно за мене и повеќе пари за трансфер буџетот.....е сега проблем е жабарскиот јазик

Еден трибјут за специјалниот:

P.S.
Мојот став по ова прашање: ако не освоиме ЛШ и си замине ќе бидам доста нервозен и лут... нешто како mission incomplete... од друга страна, ако освои и ЛШ, може да ја тренира Македонија Ѓорче Петров ако сака, се му е простено од мене. Сепак ќе биде тренер кој донесол титула после пола век и го направил она што за останатите по Херера било незамисливо. Ќе влезе во историјата. После тоа, среќен му пат и многу успеси.

Ако више реши убавиов да си иде ....Ја би го играл Гус Хидинк ...Типот според мене е најдобар во свет ....(заедно со Мурињо)

И роден победник !

Малку каснам, ама честитки до сите навивачи за титулата, со непотребни маки на крајот освоена, но Интер не би бил Интер ако не искомпликува до крај.

Цезар кога ја испушти, ми застана срцето. Ако примеа тогаш гол, мислам ќе го избркаа на клоци од Милано.

Ајде уште 5 дена до финалето на ЛШ и да се комплетира оваа сезона во најдобар стил.

Ако више реши убавиов да си иде ....Ја би го играл Гус Хидинк ...Типот според мене е најдобар во свет ....(заедно со Мурињо)

И роден победник !

Нема да си иде бе, намерно го прави ова за да го сврти вниманието кон него и да ги олабави играчите. Еи, ко да не го знаеме Мурињо. :)
Он не ни планираше со Челзи да се раздели, се додека Абрамович не почна да му бута играчи. А па во Реал случајно да не му дадат одврзани раце како во Интер?

Ваљда не е дотолку глуп, си мислам дека ако он си оди, сигурно во Реал не би идел - затоа ми е сумњива шпекулацијата. Поверојатно ми е дека ќе остане со нас уште 2-3 години, а потоа правец Манчестер и место Ферги на чело.

Нема да си иде бе, намерно го прави ова за да го сврти вниманието кон него и да ги олабави играчите. Еи, ко да не го знаеме Мурињо. :)
Он не ни планираше со Челзи да се раздели, се додека Абрамович не почна да му бута играчи. А па во Реал случајно да не му дадат одврзани раце како во Интер?

Ваљда не е дотолку глуп, си мислам дека ако он си оди, сигурно во Реал не би идел - затоа ми е сумњива шпекулацијата. Поверојатно ми е дека ќе остане со нас уште 2-3 години, а потоа правец Манчестер и место Ферги на чело.
Типот само сака покачење на плата а му е страм да праша :pos2: Медитеранска работа.

Де бе, пуштија малку водичка и вие одма го дадовте Мурињо за Капело...

Соочете се со реалноста, огромни се шансите да замине, башка, не го продолжиле и престојот на своите деца во оние образовни институции во Милано, а наводно барале и куќа во Мадрид, за првото, тоа е потврдено од одговорните од тие институции а за второво, шпекулација е која многу потсеќа на онаа со Кака.

Од друга страна, може да влијае Интер како клуб, од управа до играчи, и нормално, фановите па да го предомислат, но како и да е, до 22ри ке се утепаме од читање на шпекулации, по 22ри ке знаеме и дефинитивно дали ке остане или ќе замине.
И вчера реков, и денес ке кажам, единствена добра работа во врска со ова е што тимот е растеретен, сите пишуваат само за Мурињо.

p.s. Каков Хидинк бе, сеа видов, најдете 1 голем трофеј од него и после ке правиме муабет, оној успех со Кореа се должи знаете и сами на што, еве сега со Русија не се квалификува на СП, со Челзи успеа да изгуби добиен натпревар а имаше играч повеќе на терен, со Австралија исто, има играч повеќе на терен а губи од Италија во последни моменти. 10000 км минимум подалеку да е овој човек од Милано.

И роден победник !
Роден губитник ги изгубил најважните натпревари.

Гус Хидинг може вода да му носи на Мурињо и Капело.Што има освоено Гус со голем тим а да има со ПСВ ЛШ.Бил тренер на Реал и купот го освоил.Да Беше голем тренер во Кореа кога судиите ги уништија Италија и Шпанија.
Гус со Каплео да споредуваш е како Трабант и Мерцедес С класа споредуваш.

Ако си оди Мурињо Капело е најдобриот што може да го наследи.Нема со кој тим нема освојувано.Друг тренер може да биде само експеримент.

Еве денес и Карбони бившиот капитен на Валенсија сега менаџер збори за договор на Реал со менаџерот на Мурињо.
Само Дон Фабио по Мурињо.

кој сака нека дојде, после Мурињо ништо нема да биде исто...

Капело е на исто рамниште со Мур, разликата е следна, имаат различни формули за успех, но и двете се и те како ефективни.

Еве Милан на Капело против Барса со Стоичков и Ромарио.
Финале ЛШ во Атина.

Момци што бидна за кафич, најдовте некој или? зашто нема многу време еве го 22 кај е ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom