Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки, за после очекувам груба игра од Сиена, се плашам некој да не се повреди. Ќе биде тешко, многу ќе биде важно први да дадеме гол, во првите 15 до 20 мин, па после притисокот да биде врз рома. Со едно збор очекувам трилер утакмица и малце да се препотам. До пред две недели не зависеше се од нас, сега е спротивно.
Очекувам апсолвентската вечер да ми се разубави со победа, да не бидам скиснат таму. Да се избацам со дрес од Интер:pos2:, мислам дека ќе бидам ѕвезда.
Поздрав и со среќа после!

--- надополнето ---

Иначе Рома нема да победат :)

Сите викаат така, мислам дека има добри коефицинети, не знам што чекаме!

Составот

---------Julio Cesar---------
Maicon Lucio Samuel Zanetti
------Cambiasso Motta---------
----Pandev Sneijder Eto'o
------------Milito-----------------

Знае ли некој колку навивачи има на Интер во Сиена ?

Очекувам апсолвентската вечер да ми се разубави со победа, да не бидам скиснат таму. Да се избацам со дрес од Интер:pos2:, мислам дека ќе бидам ѕвезда.

И јас вечер матурска вечер имам и исто како тебе ја очекувам титулата за потоа тотална веселба и под костумот дрес од Интер(ама бел):pos2:

И јас вечер матурска вечер имам и исто како тебе ја очекувам титулата за потоа тотална веселба и под костумот дрес од Интер(ама бел):pos2:

и јас ја правам вечер, има да распалам ако го зеиме скудетото денеска,пијање ќе падни господ да чува и да брани :pos:

Денес му е роденеден на Масимо Морати,се надевам за подарок ке го добие скудетото

Ова е официјално Матрикс во составот и Балотели

Julio Cesar
Maicon Materazzi Samuel Zanetti
Cambiasso ThiagoMotta
Balotelli Sneijder Eto'o
Milito

Ова е официјално Матрикс во составот и Балотели

Julio Cesar
Maicon Materazzi Samuel Zanetti
Cambiasso ThiagoMotta
Balotelli Sneijder Eto'o
Milito
Не требаше во прв состав да игра елементарната непогода Матераци.

10 000 навивачи на Интер отишле во Сиена како што разбрав,нема теорија сите да влезат

Телма ја немаат трасата.... :@
UPM...зашо не игра Киву централен место Матераци.
Ќе се тресеме сеа секогаш кога Сиена ќе напаѓаат..

две добри шанси за нас, 1 за нив
FORZA RAGGAZI

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom