Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки до каде сме со маиците овој Иосоноспојлериста никаде го нема:pos2:,(
IOsonoSPOJLERISTA треба да пишува пораки, да одговара на маилови, да прави нарачки, да трча по фирми, да се јавува по телефони, да прави списоци, да модерира на Филм и ТВ, да пишува на ФЦ Интер, да става соопштенија на ФБ... и сега зошто па го немало на кајгана да објави... да не сакате и чевлите да ви ги зачистам? :pos:

Интер подготвува голема трансфер кампања

А тие што носат патики? :pos:

Него и јас читав за овие што демек ќе си идат иако не ми се верува дека Цезар ќе си оди, барем за него најмалце шанси има, а потоа и Маикон...

Паѓаат големи заебанции на тренинг , спремна е екипата за големи дострели , наши се и двете титули

3518sn6.jpg

2uysh95.jpg

Паѓаат големи заебанции на тренинг , спремна е екипата за големи дострели , наши се и двете титули

3518sn6.jpg

2uysh95.jpg

Ама му го оптегнал Снајдер на Ето свашта ќе се помислиш
(Ваљда сака црнци)

Марадона изјавил дека вооптшо не му е жал за тоа што не ги повикал Занети и Камбијасо(бил на лесни дроги) и дека единствено му е жал за Фернандо Гаго кој му се допаѓал многу :tapp:

IOsonoSPOJLERISTA треба да пишува пораки, да одговара на маилови, да прави нарачки, да трча по фирми, да се јавува по телефони, да прави списоци, да модерира на Филм и ТВ, да пишува на ФЦ Интер, да става соопштенија на ФБ... и сега зошто па го немало на кајгана да објави... да не сакате и чевлите да ви ги зачистам? :pos:

Интер подготвува голема трансфер кампања

барај хелп... ние не знаеме за што си ти задолжен... и земи си некое процентче од маиците:vozbud:

шо се замарате бе вие ... боље за интер , да не ги зема на светско , се надевам дека и милито ќе му отпадне од список за самуел малку потешко пошто е едини квалитетен дефанзивец во аргентина. исто се надевам дека и алвес ќе игра пред мајкон и дека вдв ќе игра пред снајдер .. ама ич не ме боли дали ќе играле на светско или не нит пак е некое мерило за квалитетот на фудбалерите

Брат извини вака ама да те прашам а колку земаш плата за работиве што ги работиш?? ахахаххахахаххахахахха:pos2: и дај земи малце одмор ќе се повредиш за финалево а ни требаш фит :pos2:

а за што маици се работи, може некој да ми каже

барај хелп... ние не знаеме за што си ти задолжен... и земи си некое процентче од маиците:vozbud:

Земам, доста го плаќав серверот сега вие ќе го платите :) Издржете уште неколку дена ќе бидат готови.

Сликајте една маица да видиме дали ве бива :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom