10 натпревари мислам го казнија или 3 месеци не сум сигурен.Глете го Пепе што направи лани на еден играч на Гетафе
10 утакмици.....А после него му се случи ова10 натпревари мислам го казнија или 3 месеци не сум сигурен.
Сам се повреди , не го истепаја10 утакмици.....А после него му се случи ова
![]()
Па после речете ми дека не верувате во карма![]()
Еј другар, па ти жив си бил...^ Па тоа де, карма..Кој лошо прави, лошо му се враќа, и обратно.:wink:
:helou: Не те видов после 2та меча да честиташ, па ич не ми текнуваше кој беше, али сеа ми текна... иначе колку шута имаше Меси на 2та натпревари?bobi777 напиша:P.s. сега ми текна кој беше ти бе. Ти беше типот кој викаше дека Меси неможел да даде гол против јаки екипи, против јаки одбрани...
Сега се ми е јасно.
do not feed the trollСин ако толку ти е жал за кутрото 19 годишно дете можеш слободно да си го земеш дома.Да не го знае некој Балотели и да чита на форумов ќе се распаче од жал за кутрото дете кое знае да провоцира на секого па дури и сопствените навивачи.И конечно некој во светов да измисли анти-фудбал.Тоа му успеа на Мурињо...
Еј другар, па ти жив си бил...
да те потсетам на нешто:
:helou: Не те видов после 2та меча да честиташ, па ич не ми текнуваше кој беше, али сеа ми текна... иначе колку шута имаше Меси на 2та натпревари?
- 2???![]()
Мхм, добар си за во театар, жими се...Честито победа момци, сосема заслужено.
Дефинирај антифудбал експерту ...Син ако толку ти е жал за кутрото 19 годишно дете можеш слободно да си го земеш дома.Да не го знае некој Балотели и да чита на форумов ќе се распаче од жал за кутрото дете кое знае да провоцира на секого па дури и сопствените навивачи.И конечно некој во светов да измисли анти-фудбал.Тоа му успеа на Мурињо...