Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Честит нека ни е првиот трофеј.Одиме кон другите два до 22 мај.
За играчите на Рома немам коментар.Тоти со своите недолични и намерни фаули,ја уништи цела репутација како фудбалер.
Денес многумина од играчите на рома не играа фудбал туку рагби.
Поздрав момци одиме кон другите трофеи!
Одлично изигра Балотели!

Тоти оддамна ја изгуби репутацијата, уште од времето коа изиграваше кечер коа скакаше со две копачки врз играч......само шо не знам шо видеа италијаниве у него!

Ајде еве ја првата од титулите сезонава:):):)

Уште еднаш ќе кажам вчера немаше ни Ф од фудбал,само Интер го држи некако Италијанскиов фудбал.Мизарија се жабариве.Инаку ако најдете стајте некоја слика Пандев со трофејот.И ако може некое видео пошто невидов што беше работата со Тоти и другарите.

Ајде честито .. и да си освоите тројна круна :toe:

Уште еднаш ќе кажам вчера немаше ни Ф од фудбал,само Интер го држи некако Италијанскиов фудбал.Мизарија се жабариве.Инаку ако најдете стајте некоја слика Пандев со трофејот.И ако може некое видео пошто невидов што беше работата со Тоти и другарите.
Среќа па што Реал ги држи шпанците сезонава.

Извинете на офтопикот.

Сакав да прашам која по ред ви е титулава во купот 6 или 7?

6ta =)

Ке можеме на Миланезите да им праиме финта *Колку ТИМ купови имате освоено да чујам ? а ? а ? а ?

Хахахахахаххахахах

6ta =)

Ке можеме на Миланезите да им праиме финта *Колку ТИМ купови имате освоено да чујам ? а ? а ? а ?

Хахахахахаххахахах

Па по оваа титула во Сериа А, секако доколку ја освоиме, ќе имаме 18 титули. Биланезиве имаат 17 ако не грешам. :)

Уште ЛШ ќе им остане за тролање. :)

Таман ке помислиш барса се највечи лузери ....ТИпов сакаше да го плесне Чучу бе ....

Whiners :tv:

Па по оваа титула во Сериа А, секако доколку ја освоиме, ќе имаме 18 титули. Биланезиве имаат 17 ако не грешам. :)

Уште ЛШ ќе им остане за тролање. :)

Мене не ми е Јасно со што ќе тролаат Јувенташите ако направиме историја бидејќи само тие делат правди во форумот тука и можеби безброј пати имаат споменато дека се најтрофеен клуб и имаат 29 титули домати,тротинети,ресани....:jaj:

Скарпини Highlights

Го има и цел меч на Италијанскиот форум со коментар од Раи.

logo_coppa_italia.gif
:helou:

Прати реакција на Де Роси 1:00

Даде и сосема коректна изјава човекот за натпреварот Лацио-Интер
Вели ``Интер за ништо не е крив и на мене ако некој ми даде торта јас би ја земал``
Би сакал да дојде во Интер но тешко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom