Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Грефчиња се навивачите на другите тимови, али ај ги сфаќам како им е:tv:

^ Сосема очекувано е и нормално тоа да слават отпаднување на својот најголем ривал. :) Се подразбираше тоа. :)

Него... :pos:

sergt.jpg

sbelephants.jpg

A ова е најјако...

30139_1465706681576_1200789592_1304860_4340577_n.jpg

:pos2:

Лол, дечкото со дрес од Интер и име на Снајдер, капа доле. :tv:

Иначе, резил ке е за нив у сред Мадрид навала да има од каталонци, затоа и оваа победа на Интер добива уште толку на тежина, а и затоа фановиве на Барса се исфрустрирани до луцидност, опседнати се со зборот Мадрид, а финале у тој град и освоена титула е НАД СЕ у нивната историја, но затоа, Интер, тимот со '' антифудбал '' и тимот кој сред Каталонија саат време играше со играч помалце, им ги уништи фантазиите и историскиот сеир кој го планираа во главниот град на Шпанија. :vozbud:

На ова ке ја додадам и изјавата на Лапорта, прв пат во историјата на Барселона сретнал вакво нешто ко сега пред мечот Барса - Интер, те ретартади, те пресврти, те маици, те декорации, те ова те она, Се за историскиот пат до Мадрид, али .... се деси Интер, болната реалност. :wink:

Priceless...

3bujc.jpg

Јебига, ги најдов, сега ќе ме трпите. :pos:

Фацата на Пеп по коментарот...

Е сега момци давајте совет. Двата тима за кои навивам играат финале ЛШ и шо да праам сеа како да носам 2 дреса??? Кој да биде горе кој доле? Ебем ти фудбал!!!:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Ќе ги исечеш на пола и ќе ги зашиеш едната половина од едниот тим другата половина од другиот тим. Проблемот е решен. :pos2:
Јас би го носел дресот на Интер да сум на твое место зашто ќе се најдеш во незгодна ситуација. Ти седиш у кафич и гледаш финале, а носиш дрес на Баер. Интер тепаат (што ќе биде 100%) и ти се радуваш :nesvest:. Многу незгодна ситуација. Сите ќе ги збуниш. Ќе викаат што му е на овој :pos2:

Може некој да ми објасни што е со Балотели гадот? зашто плаче или што и да праи?

^ Kaко НЕ требаше да се однесува '' најдобриот '' тим во Светот.

Daj be drugar,ne kazuvaj fc barcelona kako da se odnesuva.Imate edno govno od trener(sekoj cest za fudbalskoto znaenje) poglednetego nego,toj na se lici ali na profesionalec nikako.

Cestito neka vi e pobedata,srekno vo finale.

Poz:smir:

Daj be drugar,ne kazuvaj fc barcelona kako da se odnesuva.Imate edno govno od trener(sekoj cest za fudbalskoto znaenje) poglednetego nego,toj na se lici ali na profesionalec nikako.

Toa '' гомно '' од тренер во два наврати у животот си удира џогирање на Кампот и очигледно ти набил тежок комплекс, а и како да не ви набие, ве оневозможи од историско финале во МАДРИД.

610x.jpg

дали мурињо кажа нешто лошо против барса годинава?
вие наместо да признаете пораз, пробавте 1000 начини како да го расипите мечот

Леле гревче...

Сакаш да ти кажам кој е крив зашто испаднавте???

ПЕП !!!!!!!!!!!!!!! разгледај ја утакмицата и замените... уствари со ова што го кажа и стручњаци да ти објаснуваат нема да сватиш...

Toa '' гомно '' од тренер во два наврати у животот си удира џогирање на Кампот и очигледно ти набил тежок комплекс, а и како да не ви набие, ве оневозможи од историско финале во МАДРИД.

610x.jpg

Ne be drugar,kompleksi od izguben slucaj? Mene i ne me zasega tolku sto ne sme finale (lani osvojavme,ne ni ocekuvav sekoja godina) ali zboruvajki za primer na odnesuvanje murinho e najgolemo govno i tuka nema zbor.
Ova go zboram za negovoto globalno odnesuvanje nadvor od terenot.Ne zboruvam deka nesto rekol protiv barcelona.

A za toa sto slavele,pa valencija koga ve tepa vas vo cetvrtfinale pred nekolku godini,ke se ispotepavte sto slaveja na svoj teren.Zato ne kukajte.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom