Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dragon hunters
comp_dragonhunters.jpg

Одличен мјузикл, но некако не можам да го споредам со Мама Миа, кој ми е подраг :pipi:

chicago_movie.jpg

Desperado убаво надоврзување на Ел Мариачи со малку покрвави сцени... што го оправдува присуството на Стив Бушеми и Квентин Тарантино оценка 7/10

tf.org-Desperado-free.jpg

The Exorcist
али филмов е доста стар , добро е тоа што ја преправиле снимката али не ми е нешто посебен

10.000 B.C
Ништо посебно ама не беше лош за тепање на време, многу работи имат измешано ама анимацијата е добра, приказната е ок(малку научна фантастика =] ) , ако имате некогаш сат и пол вишок време можи да го гледате.

Уште еден легендарен филм од колекцијата на Тим Бартон, овој го гледам по 3ти пат :back:

corpse-bride.jpg

Ај бидејќи одамна не сум пишувал на темава, да напишам што се сум гледал во последно време (ќе скратам на она што вреди да се види)

Малку постари:

Best of the best 1 (1989)
18 Again (1988)
They Call Me Trinity (1970)
For Love or Money (1993)
Things to do in Denver When You Are Dead (1995)
Roswell (1994)

Малку понови:

Awake (2007)
Cloverfield (2008)
The Dark Knight (2008)
We Own The Night (2007)
Righteous Kill (2008)

Малку документарци:

Zeitgeist
Zeitgeist Addendum

Sicko (2007)

Гледав и некои ужасно лоши филмови како Eagle Eye (2008) и Burn After Reading (2008) ама се обидувам да заборавам...

...Burn After Reading (2008) ама се обидувам да заборавам...
Само што го изгледав и нема да се согласам. Сум гледал многу поголеми срања, а овој не спаѓа таму. Не е нешто особено, ама вреди да се изгледа и сосема си ја заслужува оцената 7,5/10.

.
Потпросечен филм, кој не го гледал, ништо интересно не пропуштил. 5/10.

Awakе пак мене ми е еден од подобрите трилери што ги имам гледано...
А за Burn After Reading,моја оценка 2/10....освен глумците што се ѕвезди,се друго ТАПА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom