Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Абре таква ја најдов на хрватски форум.. Не сум ја правел јас..:tapp:
Извинете професоре.. Ама не ми беше тоа целта..:smir:

R

Rigel Kent

Гостин
Абре таква ја најдов на хрватски форум.. Не сум ја правел јас..:tapp:
Извинете професоре.. Ама не ми беше тоа целта..:smir:

Ok ako ne si ja pravel ti , sepak si ja zakacil na imageshack pa pomisliv deka ti si ja pravel, da bese od forum direktno ke ja prezemese.
:smir:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ok ako ne si ja pravel ti , sepak si ja zakacil na imageshack pa pomisliv deka ti si ja pravel, da bese od forum direktno ke ja prezemese.
:smir:
Не сакам да рекламирам усташки форуми.. :pipi:

Иначе поентата е.. Цела недела ќе се навадува Меси, за да порасне до Среда! :smir:

R

Rigel Kent

Гостин

Ne bilo tolku strasno kolku sto mislev :) Nekoi sakaa da go slikaat :)
Inaku Baloteli mislam deka bese isprovociran , toa sto go frli dresot sepak bese poradi svirezite od publikata.I na drugi stadioni e navreduvan no ova go boli-svoite navivaci da te isvirkuvaat.
Ne go pokaza sredniot prst kako sto nekoi pisuvaa tuku pokaza vo stil "Sto vie , zosto go pravite ova?
I mene ne mi e jasno zosto go napravija ova.
Na Baloteli mu treba sepak psiholog(a mozebi i dosega posetuval), nesomneno e talent koj se oformi vo Inter i jas ne bi go prodaval.
Ova se nadevam ke go osvesti , a i navivacite ke se osvestat.
Pozitiven e gestot na Morati da dojde kaj parkingot .

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Абе а сега кога ќе ве пратат во Ц1 ќе навивате уште за Интер ? :pos2:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ако го пројде некој ЈЕПЕЗ тогаш имате шанси ако не го јадевте :)
а вие затоа ли го земавте ЈЕПЕЗ зашто знаевте дека ќе пУтУЈете у Ц1... додуша и логично е... не знам кој друг би играл за вас у Ц1... ни Антонини ни ЕБате не ви игра ...

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Абре колку што сум запознат коеф за рангирањево на лигите се добиваат со победи и нерешени во натпреварите.. Така да и финале да играме, и да победиме, без разлика дали таму ќе биде Баерн.. Со нивните победи до полуфинале, со победите на Хамбург, Италија во секој случај оваа година ќе биде помината од Германија.. Или се лажам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom