Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
А што сакаат да кажат со тоа Мадрид на трибина ?
E aj погоди :)

Teкстот под кореографијата е Andiamoci insieme, во превод, да одиме сите заедно !

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
E aj погоди :)

Teкстот под кореографијата е Andiamoci insieme, во превод, да одиме сите заедно !
ааа ... тогаш има некоја логика.
Али ептен Јако е нема што !

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Овде асално се гледа кореографијата, делот доле е Пат, а делот горе е таблата со ознака Мадрид .... креативност на нивоУ, капа доле !

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Незнам кај виде пенал,на снимката убаво се гледа дека Снајдер тргна со клизачи,ама се опамети и ги рашири нозете и не го ни допре Маикон.И сите тоа го видоа на снимката,освен фановите на Барса(вклучувајќи го и грдиот коментатор).
Ама добро,вас ви одговара да го слушате коментаторот.
А за офсајд,да,имаше малце.Ама чим го спомињаш тоа,спомни дека и Милито кога искочи сам пред Валдес,судијата свиреше офсајд,иако немаше.
Значи не треба да ја барате вината за поразов кај судијата.

Едит
Форза,сакаат да кажат дека финалето на Бернабе,не чека нас. :)
Не си во право,не ни одговара нас да го слушаме коментаторот,али реално гледано можеше да се досуди пенал,за голот на Милито се виде убаво дека имаше офсајд,а за ова си во право,во таа ситуација кога Милито излеме сам пред Валдез немаше офсајд,али едно ке кажам,судијата имаше премногу грешки на овој меч...а иначе факт е дека игравте подобро од нас,и пак ќе кажам заслужено победивте,ние можеме да бараме кривица кај судијата,ама сами сме криви..изигравме многу лош меч:tapp:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Не си во право,не ни одговара нас да го слушаме коментаторот,али реално гледано можеше да се досуди пенал,за голот на Милито се виде убаво дека имаше офсајд,а за ова си во право,во таа ситуација кога Милито излеме сам пред Валдез немаше офсајд,али едно ке кажам,судијата имаше премногу грешки на овој меч...а иначе факт е дека игравте подобро од нас,и пак ќе кажам заслужено победивте,ние можеме да бараме кривица кај судијата,ама сами сме криви..изигравме многу лош меч:tapp:
Ни П од пенал немаше, незнам како по толку клипови на youtube, и по онаа втора репетиција вчера уште не си сватил дека жолтиот за симулација е оправдан.
Дајверче беше Алвес во таа ситуација, одеше на пенал, падна ко Матераци да му стартуел, а не играч кој апла очигледно е дека не ги мрдаше нозете за да не направи пенал. Снајдер изигра интелигентно во тој момент, или шо би рекол Љубе, мудро и солидно, а судијата не наседна на симулирањето и тоа е тоа.

Офсајдот на Милито е сличен ко оној на Ето од финалето во Париз со Арсенал, милиментри се во прашање кои судиите не се во можност да ги видат, ама затоа за оној офсајд во прво, кога Милито имаше шанса да излезе 1 на 1 со голманот, разликата беше евидентна, очигледна, па пак беше санкциониран непостоечки офсајд.
Немате право да се жалите на судиски одлуки, од една страна зашто и Интер беа оштетени, од друга што лани, во Лондон, сите многу добро знаеме што се случи, па пак, никому ништо. :wink:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Пандев има причина повеќе да се сеќава на неговиот најдобар настап во сино-црниот дрес... денес доби син - ФИЛИПО !!!! нека е живо и здраво !!!!!!!!!! ЧЕСТИТКИ ДО ПАНДЕВ И ДО ФАМИЛИЈАТА !!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Олее, олее олееееее, Интееер, Интееер...

Онака ми дојде да викнам...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Tука е разликата :

...

...

...

...

...

...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ФАНОВИ НА ИНТЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРВИН САКАМ ДА ВИ ЈА ЧЕСТИТАМ ОВАА ВЕЛИЧЕСТВЕНА ПОБЕДА!
Пред 2-3 дена напишав еден пост,во кој реков дека отсега па понатаму не сакам да слушнам ниту еден лош збор за играчите на ИНТЕР.(освен за БАЛОТЕЛИ).
Дечките одиграа фантастично сите од прв до последен.Нема да давам оценки за секој посебно туку кажувам за целиот тим.Тимот одигра беспрекорно,од МУРИЊО па се до нашиот ЦЕЗАР(кој многу го критикувавте во последно време).
Ни останаа уште 90минути до ФИНАЛЕТО.Имаме голема шанса да стигнеме до МАДРИД и да го освоиме овој посакуван трофеј.
Затоа МОМЦИ и ФАНОВИ на ИНТЕР.....Одиме до крај на сите три фронта!!!!!!!!!!!!
НЕКА Е ЖИВ И ЗДРАВ ФИЛИПО...........ПАНДЕВ!!!!!!!!
Само едно прашање до фановите на ИНТЕР-ИГРАШЕ ВЧЕРА МЕСИ?:tv:

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Дечки нека ни е честита победата,уште ништо не е готово, но со паметна и сконцентрирана игра може да одиме во финале.

Не знам што комплицираат сите, за третиот гол имаше офсајд, а врз алвес немаше пенал. Но и ние бевеме оштетени, немаше офсајд кога милито излезе сам во прво пол, алвес требаше да добие жолт уште во прво кога на два пати го покоси пандеВ, а и меси си заслужи нешто повеќе што го собра со рамо мајкон.

Меѓутоа што најмогу ме изнервира. КАНАЛ 5
Играат Интер Барса, филе прави муабет со гостинот дали има кој да го замени Колина, дали може денес да се намести утакмица, и со сета пошит кон КК Вигор, ама нека си ги викне во топки. На крај сакаше да заплаче, ама ако не можеш да си неутрален не излегувај на ТВ.
За коментаторот не знам што да пишам, го отупе, пред 10 години интер одиграл 0-0, па 10 пати го кажа, па ваква игра била за очекување, па " Ако ова не е пенал не знaм што е".
НЕПРОФЕСИОНАЛЦИ! Се види уште кога направија глупост, кога даваа пренос Интер ЦСКА, со најважните моменти од Арсенал -Барса!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Пандев доби син како што гледам...:):):) Нека им е живо и здраво, и да се метне на него и да заигра за Интер во иднина:smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Еве го Рекалкати:

grande macedone, monumentale lucio, rete, rete... :pos2:

A еве се и лудите:

:pos: