Ibracadabra
Волшебник
- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 65
И овие од Гоал нешто на наша страна свртеле..
прогнозираат 1-0 за утре..
Да видиш да не веруваш..
Да видиш да не веруваш..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да видиш да не веруваш..

пс Формација со Пандев, Ето, Милито и Снајдер во тимот против оваа Барса за мене е самоубиство во старт. Дај боже да грешам, ќе видиме времето што ќе каже...

Играта која ти ја посакуваш со играчи дефанзивно настроени мене ми делува на самоубиство. Да се повлечиме сите назад и да чекаме а?
Кога тогаш ќе ни го забодат..
Играта која ја форсира Мурињо е со тројца напаѓачи, онаа која ја милува Барселона години наназад..
А Чави? Највероватно со Кеита и Бускетс во средина.. Не се којзнае колку надмоќни.. Друг беше филмот со Иниеста.. Кога ќе го видам Бускетс ми се повраќа.. Коа може оној играч да биде, тогаш Мунтари е најдобриот плеј..
100 % сум убеден дека излегуваме со 4-2-3-1, а 90 % дека изненадувањето ќе биде Балотели..![]()
Играта која ти ја посакуваш со играчи дефанзивно настроени мене ми делува на самоубиство. Да се повлечиме сите назад и да чекаме а?
Играта која ја форсира Мурињо е со тројца напаѓачи, онаа која ја милува Барселона години наназад..
А Чави? Највероватно со Кеита и Бускетс во средина.. Не се којзнае колку надмоќни.. Друг беше филмот со Иниеста.. Кога ќе го видам Бускетс ми се повраќа.. Коа може оној играч да биде, тогаш Мунтари е најдобриот плеј..
100 % сум убеден дека излегуваме со 4-2-3-1, а 90 % дека изненадувањето ќе биде Балотели..![]()
Да видиш да не веруваш..
Знаејќи дека ништо не погодиле...![]()

)