Чекај, ја мислам дека жолтите картони паднаа по фаулот на Мело над пандев кога му ја откорна ногата...Истово го пишав за црвениот на Сисоко но на темата за дербито, со тоа што не се согласувам со тебе дека Сисоко го доби првиот жолт поради вербалниот дуел, не, го доби поради стартот кој го направи во ситуација кога веќе беше свирнат фаул.
Не е битно, и јас не бев сигурен, како и да е се гледаше дека Мота, нешто слично ко и на првиот дуел, праеше вакви 'рчки на кои фудбалерите на Јувентус наседнуваа.Чекај, ја мислам дека жолтите картони паднаа по фаулот на Мело над пандев кога му ја откорна ногата...
Може грешам, ама факт е дека Мота одеше на таа варијанта. Многу зрело, браво...
Ej da dojdam i jas :tv:Дечки ке правиме ли собиранка во вторник со Барса?
Се гледа според аватарот дека го сакаш Интер, слободно, оди. :smir:Ej da dojdam i jas :tv:
Само со дрес Интер дојди и ке те пуштимеEj da dojdam i jas :tv:
Дојди бе до мене ке седишEj da dojdam i jas :tv:
Strogi "kriteriumi" imate "alergicen" sum na crno-plava boja :baeh:Само со дрес Интер дојди и ке те пуштиме
Дојди бе, ке пиеме пиво заедно...:smir:Ej da dojdam i jas :tv:
Не се сите Интераши како Marley, јебига.Дојди бе, ке пиеме пиво заедно...:smir:
Коа неможат нивните тимови нека дојдат со нас,се знае кој се најдобриНе се сите Интераши како Marley, јебига.
Ако гледаме во Ајриш мора да ги позиционираат подобро масите дека имаше некој од нас кој кичма кршеа на утакмицата против Челзи...за со Барса јас у Ајриш си се позиционирам, за вас не знам...