Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Сеа убаво го видов 2 гол и тоа е грешка на Балотели не на Цезар:toe:,да не ја удреше бало ке ја фатеше Цезар али тоа е јбг:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Пупоне , дај бе не наоѓај оправдувања за 14те бода ....Колку е наша кривица толку е и кривица на цела Италија што ја вртат против нас медиумите (милан/јуве туто гол шит и остали новини ком)

Ја не знам како не им е ни малце испод част да ја ругаат единствената екипа што ги застапува во европа и што се бори на три фронта ....

Почињајки од сите весници завршувајки до Липи кој што изјавува дека Интер не е итаљанска екипа и за секој даден гол да мрчат како не бил регуларен а за секој примен гол од офсајд/фаул/а у , како бил чист ко солза итн

ФИГЦ се укакаа неверојатно годинава ..... Еден смрдлив Ди канио за фашистички поздрав добива 1меч забрана (или ниеден)
Мурињо добива 3 .....
Камбиасо добива 2меча суспензија за нешто што ИГРАЧОТ кој што НАВОДНО го удрил кажува дека нема ВРСКА и дека истото не се случило ....

Снајдер добива ЦРВЕН со Милан за АПЛАУЗ , Бориело и Мело добиваат ПЕТКА со ЗВЕЗДИЧКА на рака напишана зашо на судијата му пцујат се женско у фамилија шо го има (без да ја покријат устата за да биде очигледно)

1 гол од офсајд даовме и тоа сите го признаа од Тренер до навивачи и претседател , направија ко да сме стигнале до тука со помош на судии ... епа на мајка им .....

Шо не судеше педерот Росети исто со Наполи ко шо ни судеше со Бари ? За исти прекршоци нас исклучувања и пенали , нив ништо
Шо не му свирнаа на Мело црвен против Аталанта (мислам) шо го пцуеше Судијата ? Бориело такоџе ?
Али битно МАјкон доби ДИРЕКТЕН црвен у 90 и КУКУРИКУ-ја зашо барал АУТ за Интер ....

Шо не судат чисти офсајди за Милан и Рома ? А нас еден офсајд ни го вадат низ нос ?

Шо не судат пенали за нас ко шо судат за Милан ? Јуве не ги ни спомињам пошо нив и од 20метра слободен пенал им го праат .....

+на тоа додај го Нигерот Мунтари кој шо не знам зашо го форсираа(т) да игра коа е ДУПЕ .... и 4-5 грешки на одбраната и Цезар

и ете ти .....Мада погорните фактори се и те КАКО поважни ....

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.821
Деко според мене повеќето е кривицата во играчите или тренерот, отколку во оние надворешни фактори, но ете сето тоа се склопи заедно и влијаеше многу лошо... вие како сакате си мислите тоа е ваше право, јас не го гледам Интер секое коло, но тоа што го имам забележано го кажав, тоа е мое мислење:toe:

и сега го видов вториот гол на Фиорентина и ќе кажам дека цела одбрана е крива, а не само Цезар

а голови од офсајт примаа и Рома оваа година, Лукарели даде гол од офсјат кога ливорно ни скина два бода

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Деко според мене повеќето е кривицата во играчите или тренерот, отколку во оние надворешни фактори, но ете сето тоа се склопи заедно и влијаеше многу лошо... вие како сакате си мислите тоа е ваше право, јас не го гледам Интер секое коло, но тоа што го имам забележано го кажав, тоа е мое мислење:toe:

и сега го видов вториот гол на Фиорентина и ќе кажам дека цела одбрана е крива, а не само Цезар

Не не не .... Тоа на др. да му го кажуваш ....

Има вина до играчите ДА ....

Ама кажи ми дали е ОК да го прават медиумите/јавноста тоа што му го прават на Интер ? ЕКИПАТА ШТО ГИ ОДРЖУВА ВО ЕВРОПА .. ???

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.821

Ама кажи ми дали е ОК да го прават медиумите/јавноста тоа што му го прават на Интер ? ЕКИПАТА ШТО ГИ ОДРЖУВА ВО ЕВРОПА .. ???
па нормално дека не е ОК, но таква е италијанската лига, медиумите прават голем притисок врз клубовите, незнам кој беше кажал: "во Италија повеќе се зборува отколку што се игра фудбал"

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
па нормално дека не е ОК, но таква е италијанската лига, медиумите прават голем притисок врз клубовите, незнам кој беше кажал: "во Италија повеќе се зборува отколку што се игра фудбал"

Епа глупи ти се муабетите дека е до играчите и тренерот у ваква ситуација ....

Ја од коа памтам за Серија А и за освојувачите на истата , вакви притисоци немало .....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136

Веднаш ќе кажам дека не е ОК од нивна страна тој притисок врз Интер. И да, Интер е единствената екипа од Италија која остана во Европа и се бори за Италијанската чест. Браво за нив и ќе додадам дека конечно заличеа на шампион на Италија со влезот во полуфиналето на ЛШ. Не ми се допаѓаше она од предходните години кога шампионот испаѓаше во осминафиналето и други слични срања. Ама од друга страна, нели ист таков притисок се вршеше врз Јуве во деновите кога добро ја претставуваше Италија во ЛШ (значи зборам стриктно за ЛШ а не за Италијанско првенство)? Константно се вршеше притисок врз нив од сите медиуми (освен Јувенташките, се разбира). Јебига, таква е работата на новинарите и со тоа мораме да се помириме.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Веднаш ќе кажам дека не е ОК од нивна страна тој притисок врз Интер. И да, Интер е единствената екипа од Италија која остана во Европа и се бори за Италијанската чест. Браво за нив и ќе додадам дека конечно заличеа на шампион на Италија со влезот во полуфиналето на ЛШ. Не ми се допаѓаше она од предходните години кога шампионот испаѓаше во осминафиналето и други слични срања. Ама од друга страна, нели ист таков притисок се вршеше врз Јуве во деновите кога добро ја претставуваше Италија во ЛШ (значи зборам стриктно за ЛШ а не за Италијанско првенство)? Константно се вршеше притисок врз нив од сите медиуми (освен Јувенташките, се разбира). Јебига, таква е работата на новинарите и со тоа мораме да се помириме.

Ало , СЕЛЕКТОР изјавува дека Интер не е ИТАЛЈАНСКА екипа ...
У период коа се крши титула , објавувате некои ФЕЈК разговори и Фарсополи марсополи
Не ебат од комисија на секој можен начин

и ке кажам по 20 ти пат ... + киксовите од играчите

ЕТЕ ги 14 бода ....

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
У период коа се крши титула , објавувате некои ФЕЈК разговори и Фарсополи марсополи

ЕТЕ ги 14 бода ....
епа тоа е тоа се тргна со казната на Муртињо ама сам си е крив го начекаа во таква ситуација ама стварно не му требаше тоа мавтањето со рацете на шо личи тоа?Па интер стварно последниве години не е италијанска екипа што те чуди само Матераци беше италијанец од сите.Сеа не брзај можеби се стварно вистина разговорите никој ни потврдил ни демантирал со сигурност!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.821
Епа глупи ти се муабетите дека е до играчите и тренерот у ваква ситуација ....

Ја од коа памтам за Серија А и за освојувачите на истата , вакви притисоци немало .....

е неможеш да кажеш дека не е до играчите и тренерот и тие преземаат дел од вината...
и да ти кажам притисоци во Италија од медиумите секогаш имало и ќе има

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не ме зафркавај за Јуве пред 2005 немаше ни 0,001 процент од тоа како Интер се напаѓа сега страшна работа е тоа напад од сите страни.
Го тероризират клубот ,Интер нема ни еден медиум кој да го подржи.
Замислете како Челзи што ја доби помошта против Манчестер да беше Интер во прашање па тоа ќе беше светски заговор.

Вчера се отепаа од пишување дека ја наместиле со Фиорентина.Кај се сега да се извинат што афера ќе измилст следната недела не знам.

Се надевам Интер че го издржи овој притисок.
Рома,Милан си уживат Интер распнат од сите страни и тоа во најважен момент.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.821

ЕТЕ ги 14 бода ....
во болдираното убаво го потврдуваш тоа јас што го зборувам до сега:toe:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136

ЕТЕ ги 14 бода ....
Јувентус како клуб воопшто не е замешан во тоа судење и не ги објавува тие разговори. Тие разговори се објавени од страна на Моџи и неговиот адвокатски тим во прилог на својата одбрана. Кажав и пак ќе кажам, јас лично не очекувам ништо од тоа судење и не ни се замарам со истото. Кога ќе дојде време за тоа, ако воопшто има потреба ќе се замарам, вака ич не ми чуе:toe:

За Липи, сите знаеме дека е деклариран Јувенташ и не ме ни чудат неговите изјави. Мислам дека тоа што тој го изјавува не треба ни најмалку да влијае врз Интер, тим составен од врвни професионалци. Тие секако морале да бидат спремни на тоа уште од времето кога решиле да се занимаваат со професионален фудбал:toe:.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мурињо сам бил крив :pos2::pos2::pos2:

Ја прао да ви кажам не знам као Мурињо не земе една сачмарица и да почне да ги тепа тоа гнидите итаљански ....

Го упропастија човекот ...на секое бунење јаде црвен и суспензии .... А тоа шо др. тренери се клоцаат , нема везе ...не се интер

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Не ме зафркавај за Јуве пред 2005 немаше ни 0,001 процент од тоа како Интер се напаѓа сега страшна работа е тоа напад од сите страни.
Го тероризират клубот ,Интер нема ни еден медиум кој да го подржи.
Замислете како Челзи што ја доби помошта против Манчестер да беше Интер во прашање па тоа ќе беше светски заговор.

Вчера се отепаа од пишување дека ја наместиле со Фиорентина.Кај се сега да се извинат што афера ќе измилст следната недела не знам.

Се надевам Интер че го издржи овој притисок.
Рома,Милан си уживат Интер распнат од сите страни и тоа во најважен момент.
Па токму за болдираново зборам, не со месеци туку со години. Секаде во светот судиите грешат и му поклонуваат нешто на еден тим или му одземаат на друг а само во Италија се крева толкава фама. Само во Италија судството се обидува да докаже некои нерегуларности и потоа цел свет го гледа Италијанското првенство со презир а воопшто не погледнале во сопствениот двор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom