- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Сеа убаво го видов 2 гол и тоа е грешка на Балотели не на Цезар,да не ја удреше бало ке ја фатеше Цезар али тоа е јбг
Деко според мене повеќето е кривицата во играчите или тренерот, отколку во оние надворешни фактори, но ете сето тоа се склопи заедно и влијаеше многу лошо... вие како сакате си мислите тоа е ваше право, јас не го гледам Интер секое коло, но тоа што го имам забележано го кажав, тоа е мое мислење
и сега го видов вториот гол на Фиорентина и ќе кажам дека цела одбрана е крива, а не само Цезар
па нормално дека не е ОК, но таква е италијанската лига, медиумите прават голем притисок врз клубовите, незнам кој беше кажал: "во Италија повеќе се зборува отколку што се игра фудбал"Не не не .... Тоа на др. да му го кажуваш ....
Има вина до играчите ДА ....
Ама кажи ми дали е ОК да го прават медиумите/јавноста тоа што му го прават на Интер ? ЕКИПАТА ШТО ГИ ОДРЖУВА ВО ЕВРОПА .. ???
па нормално дека не е ОК, но таква е италијанската лига, медиумите прават голем притисок врз клубовите, незнам кој беше кажал: "во Италија повеќе се зборува отколку што се игра фудбал"
Веднаш ќе кажам дека не е ОК од нивна страна тој притисок врз Интер. И да, Интер е единствената екипа од Италија која остана во Европа и се бори за Италијанската чест. Браво за нив и ќе додадам дека конечно заличеа на шампион на Италија со влезот во полуфиналето на ЛШ. Не ми се допаѓаше она од предходните години кога шампионот испаѓаше во осминафиналето и други слични срања. Ама од друга страна, нели ист таков притисок се вршеше врз Јуве во деновите кога добро ја претставуваше Италија во ЛШ (значи зборам стриктно за ЛШ а не за Италијанско првенство)? Константно се вршеше притисок врз нив од сите медиуми (освен Јувенташките, се разбира). Јебига, таква е работата на новинарите и со тоа мораме да се помириме.Не не не .... Тоа на др. да му го кажуваш ....
Има вина до играчите ДА ....
Ама кажи ми дали е ОК да го прават медиумите/јавноста тоа што му го прават на Интер ? ЕКИПАТА ШТО ГИ ОДРЖУВА ВО ЕВРОПА .. ???
Веднаш ќе кажам дека не е ОК од нивна страна тој притисок врз Интер. И да, Интер е единствената екипа од Италија која остана во Европа и се бори за Италијанската чест. Браво за нив и ќе додадам дека конечно заличеа на шампион на Италија со влезот во полуфиналето на ЛШ. Не ми се допаѓаше она од предходните години кога шампионот испаѓаше во осминафиналето и други слични срања. Ама од друга страна, нели ист таков притисок се вршеше врз Јуве во деновите кога добро ја претставуваше Италија во ЛШ (значи зборам стриктно за ЛШ а не за Италијанско првенство)? Константно се вршеше притисок врз нив од сите медиуми (освен Јувенташките, се разбира). Јебига, таква е работата на новинарите и со тоа мораме да се помириме.
епа тоа е тоа се тргна со казната на Муртињо ама сам си е крив го начекаа во таква ситуација ама стварно не му требаше тоа мавтањето со рацете на шо личи тоа?Па интер стварно последниве години не е италијанска екипа што те чуди само Матераци беше италијанец од сите.Сеа не брзај можеби се стварно вистина разговорите никој ни потврдил ни демантирал со сигурност!Ало , СЕЛЕКТОР изјавува дека Интер не е ИТАЛЈАНСКА екипа ...
У период коа се крши титула , објавувате некои ФЕЈК разговори и Фарсополи марсополи
Не ебат од комисија на секој можен начин
и ке кажам по 20 ти пат ... + киксовите од играчите
ЕТЕ ги 14 бода ....
Епа глупи ти се муабетите дека е до играчите и тренерот у ваква ситуација ....
Ја од коа памтам за Серија А и за освојувачите на истата , вакви притисоци немало .....
Не ме зафркавај за Јуве пред 2005 немаше ни 0,001 процент од тоа како Интер се напаѓа сега страшна работа е тоа напад од сите страни.Веднаш ќе кажам дека не е ОК од нивна страна тој притисок врз Интер. И да, Интер е единствената екипа од Италија која остана во Европа и се бори за Италијанската чест. Браво за нив и ќе додадам дека конечно заличеа на шампион на Италија со влезот во полуфиналето на ЛШ. Не ми се допаѓаше она од предходните години кога шампионот испаѓаше во осминафиналето и други слични срања. Ама од друга страна, нели ист таков притисок се вршеше врз Јуве во деновите кога добро ја претставуваше Италија во ЛШ (значи зборам стриктно за ЛШ а не за Италијанско првенство)? Константно се вршеше притисок врз нив од сите медиуми (освен Јувенташките, се разбира). Јебига, таква е работата на новинарите и со тоа мораме да се помириме.
во болдираното убаво го потврдуваш тоа јас што го зборувам до сегаАло , СЕЛЕКТОР изјавува дека Интер не е ИТАЛЈАНСКА екипа ...
У период коа се крши титула , објавувате некои ФЕЈК разговори и Фарсополи марсополи
ЕТЕ ги 14 бода ....
Јувентус како клуб воопшто не е замешан во тоа судење и не ги објавува тие разговори. Тие разговори се објавени од страна на Моџи и неговиот адвокатски тим во прилог на својата одбрана. Кажав и пак ќе кажам, јас лично не очекувам ништо од тоа судење и не ни се замарам со истото. Кога ќе дојде време за тоа, ако воопшто има потреба ќе се замарам, вака ич не ми чуеАло , СЕЛЕКТОР изјавува дека Интер не е ИТАЛЈАНСКА екипа ...
ЕТЕ ги 14 бода ....
Па токму за болдираново зборам, не со месеци туку со години. Секаде во светот судиите грешат и му поклонуваат нешто на еден тим или му одземаат на друг а само во Италија се крева толкава фама. Само во Италија судството се обидува да докаже некои нерегуларности и потоа цел свет го гледа Италијанското првенство со презир а воопшто не погледнале во сопствениот двор.Не ме зафркавај за Јуве пред 2005 немаше ни 0,001 процент од тоа како Интер се напаѓа сега страшна работа е тоа напад од сите страни.
Го тероризират клубот ,Интер нема ни еден медиум кој да го подржи.
Замислете како Челзи што ја доби помошта против Манчестер да беше Интер во прашање па тоа ќе беше светски заговор.
Вчера се отепаа од пишување дека ја наместиле со Фиорентина.Кај се сега да се извинат што афера ќе измилст следната недела не знам.
Се надевам Интер че го издржи овој притисок.
Рома,Милан си уживат Интер распнат од сите страни и тоа во најважен момент.