Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:

Чекај, зафатен е, им посакува среќа на навивачите на Барселона. :pos:

А прееска после прво полувреме ЦСКА - Интер еден фан на Барса вика, абе боље за Барса ќе е ЦСКА да оди, ама готово е, Интер влага во 1/2 финале, и веднаш еден Јубенташ, ЧЕКАЈ НЕ ЈА ПОТЦЕНУВАЈ ЦСКА :pos:

Жал ми паѓа понекогаш, ама арно им е :pos:

Смислена е веќе тактиката..
Се виде дека со 4-3-3 или ако сакате 4-5-1 повеќе ни одговара играта која ја негуваат противниците во ЛШ..
Цезар, Маикон, Лусио, Самуел, Чиву, Камбиасо, Занети, Снајдер, Пандев, Ето и Милито.
Ако немаме некоја повреда тимот е 90 % тој..
Единствени две непознати се дали Станкович или Мота ќе влезат на средина и да ризикува со Занети лево..

Само многу подобро ќе беше да имавме 5-6 бодови предност во Италија, па да калкулираш.. Сега вака сме на тенок мраз.. Мора да се игра со најдобриот состав секоја наредна утакмица.. Што ни направија судиите во италија..:tapp:
А ние збираме коеф за нив..

Фановите на милан и јувентус беа најмасовни оваа вечер кај барселона фан клуб и се молат барса да не демолира да не уништи во крати црти да не елиминира бидејќи и ќе немаат повеќе против аргументи кога ќе маваме сеир врз нив(ако ја елиминираме барса секако)...па што да напишам не знам посебно на јувенташите ќе му го кажиме филмот за две недели и потоа на каталонците кај нас на меаца..

Што и да се случи едно нека е јасно.
на стартов на сезонава имавме 5 нови првотимци(снајдер,лусио,мота,милито,ето,), изградивме тим кој не се познаваше меѓу себе дури ни италијански не зборуваа некои од нив, и сеуште сме активни на три фронта од кои на два сме во пол позиција.
Во споредба со конкурентиве(ако така можам да ги наречам) сме богови, и покрај суспензиите, и покрај притисоците од нивните медиуми. Редно време е да си честитаме меѓусебе, моментално навиваме за еден од трите најсилни тимови во Европа.

12 утакмици не делат од слава. Forza Inter!!!

Со Барса ќе дојдат 5 минути на Пандев бе ,забушава во последно време.
Плус се знае со столбот на одбраната на Барса Пујол.

Ќе биде супер атмосферата во Џузепе Меаца...

Само како ќе го пречекат Златан :) кој сега велгува во форма, и ако даде гол во Милано лудница ќе биде на трибините :)

Ако и од Ето да си дочекате на Камп Ноу... :pos:

Богами претходниот пат не даде ниеден од нив, време е сега да се испукаат. Како и да е ќе бидат натпревари за уживање, ама има време до 20ти:) До тогаш свега и свачега може да се деси:smir: Само да не се ви(ни) се повреди некој и има да биде тоа фудбал за уживање:vozbud::vozbud:

Богами претходниот пат не даде ниеден од нив, време е сега да се испукаат. Како и да е ќе бидат натпревари за уживање, ама има време до 20ти:) До тогаш свега и свачега може да се деси:smir: Само да не се ви(ни) се повреди некој и има да биде тоа фудбал за уживање:vozbud::vozbud:

Во Џузепе Меаца се прави добра атмосфера во дерби мечевите...

Баш сакам да го исвиркуваат Ибра,пошто Ибра има таков карактер што за инает ќе даде гол :tv: :pos2:

Ако ни даде гол Ето не знам како ќе реагираат нашите навивачи...не верувам дека ќе го исвиркуваат!

Баш сакам да го исвиркуваат Ибра,пошто Ибра има таков карактер што за инает ќе даде гол :tv: :pos2:
Па не си баш во право за ова :), против Јувентус никогаш не постигнал гол а маме му ебаваа, а и на првиот меч на Меаца исто, не даде гол.

Ако ни даде гол Ето не знам како ќе реагираат нашите навивачи...не верувам дека ќе го исвиркуваат!

Нема ниту една добра причина зошто фановите на Барса би го исвиркувале Ето, од друга страна пак, Curva Nord има милион кога се работи за Ибра. Но сепак мислам дека ќе го игнорираат.

Па не си баш во право за ова :), против Јувентус никогаш не постигнал гол а маме му ебаваа, а и на првиот меч на Меаца исто, не даде гол.

Па ќе му биде прв пат бе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom