Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Наградно прашање до членовите на Фан Клуб Интер..
Кој е поголем Big Game Flop?

Златан Ибрахимович или Лионел Меси?

П.С. Очекувам реплика на најмалку 5.. :pipi:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774

Тра-ла-ла, ла-ла-ла, сама си го...
што?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949

Нема резон сеа за тоа да збориме, поготово не во ситуација кога Интер со една нога е у најдобри 4 во Европа, нешто што со Ибра у тим на времето ни изгледаше ко научна фантастика, реално гледано. :)

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Tипичен одговор.. :smir:

Кај е сеа Ибракадабра коа најмногу ти треба? :back:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

Аман од тој Ибра ова му се првите 2 гола во кариерата во елиминации во ЛШ и го направи феномен.
Ибра е последната дупка на свиралото во Барса за разлика на пример од играч кој може да се нарече феномен К.Роналдо кој беше прв и во старата екипа но и сега е повторно најдобар во новата.А и двајцата се 90 милионски трансвери.
Милито и Ето два пати подобар напад од ланскиот.
Ај ти кажи нешто за Милито па и за Ето може.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Нема резон сеа за тоа да збориме, поготово не во ситуација кога Интер со една нога е у најдобри 4 во Европа, нешто што со Ибра у тим на времето ни изгледаше ко научна фантастика, реално гледано. :)
И не ме терај на ова да ти вратам со она другото.. :pipi:

Да речиме.. Научна фантастика е да бидеш таму без Лусио, Милито, Снајдер.. :pipi:

Аман од тој Ибра ова му се првите 2 гола во кариерата во елиминации во ЛШ и го направи феномен.
Ибра е последната дупка на свиралото во Барса за разлика на пример од играч кој може да се нарече феномен К.Роналдо кој беше прв и во старата екипа но и сега е повторно најдобар во новата.А и двајцата се 90 милионски трансвери.
Па на Милито му е тек 2 во елиминации, али јас никаде не го критикував.. Или мака ти е што Златан дава голови? Или мака ти е што има 27 год, а Милито 31?
Или да ти кажам една друга работа која ја прочитав деновиве..
За разлика од головите на Меси во досегашниот дел на сезоната, оние на Златан биле поклучни бидејќи биле секогаш постигнувани при 0-0.. (скоро повеќе од пола)
Ова не е од мене.. Немој мене да ми се нафрлиш..

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949

Да речиме.. Научна фантастика е да бидеш таму без Лусио, Милито, Снајдер.. :pipi:
Прашање е колку ке дојдеа овие доколку Ибра останеше, они дојдоа по оноа на Ибра '' сакам да си одам од овој клуб '' ...
Факт е дека ке беа појаки со него, но таа ситуација едноставно немаше шанса да бидне и е аналогна на фантазија поради фактот што Златан инсистираше да замине и немаше никаква шанса да биде предомислен. :toe:

На крај краева, Ето го постигна оној гол што Златан никако не можеше да го даде во Интер па затоа е глупо сеа да '' кука '' некој по него.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Прашање е колку ке дојдеа овие доколку Ибра останеше, они дојдоа по оноа на Ибра '' сакам да си одам од овој клуб '' ...
Факт е дека ке беа појаки со него, но таа ситуација едноставно немаше шанса да бидне и е аналогна на фантазија поради фактот што Златан инсистираше да замине и немаше никаква шанса да биде предомислен. :toe:

На крај краева, Ето го постигна оној гол што Златан никако не можеше да го даде па затоа е глупо сеа да '' кука '' некој по него.
Не кука никој по него..
Само онака си дискутирам со оние кои велеа, а ги нема сега, не давал голови.. Значи било до Интер, не до Златан..
Еве го со Барселона даде и во 1/8 финале, и во 1/4 финале..
И замисли.. Во првата сезона.. !!!
Што ако крене трофеј со негови 2 гола во финале?

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

Па на Милито му е тек 2 во елиминации, али јас никаде не го критикував.. Или мака ти е што Златан дава голови? Или мака ти е што има 27 год, а Милито 31?
Или да ти кажам една друга работа која ја прочитав деновиве..
За разлика од головите на Меси во досегашниот дел на сезоната, оние на Златан биле поклучни бидејќи биле секогаш постигнувани при 0-0.. (скоро повеќе од пола)
Ова не е од мене.. Немој мене да ми се нафрлиш..
Ај сега на Ибра кратиш една на Милито му додаваш една година.
Милито 2 елиминации досега играл 2 гола Ибра да ти бројам ли колку играл.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Не кука никој по него..
Само онака си дискутирам со оние кои велеа, а ги нема сега, не давал голови.. Значи било до Интер, не до Златан..
Не, до Златан беше, го немаше оноа што го има еден Кристијано Роналдо на пример, или Меси, кога тимот не игра, он со потег да реши натпревар. Тоа му палеше по селата во Италија, ама во ЛШ нц, не можеше да ја превземе диригентската палка во свои раце.
За разлика од Интер, во Барса, како што вика Мур, имаш 9 играчи кои можат да играат со превез на очите и тоа е тоа, различна средина има таму и не е условен со оноа '' лидер во екипа '' бидејќи тоа е карактеристика само на Меси во таа екипа. Сезонава е класичен пример за тоа ... еден меч ништо не менува.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не кука никој по него..
Првин треба да не поминат нас:salut:

Милан постигна договор со напаѓачот на ливерпул и еден од најдобрите шпицови во светот Фернардо Торес за другата сезона и ќе настапува во црно-црвениот дрес со број 11..

Априлили:tv:

Мене и по малце носталгија ме фати кога ибра го постигна вториот гол за барса..премногу ми наликуваше на головите кој ги постигнуваше за нас а и плус радувањето на голот беше во склоп со тие денови:toe:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ај сега на Ибра кратиш една на Милито му додаваш една година.
Милито 2 елиминации 2 гола Ибра да ти бројам ли колку играл.
Ок де не се нервирај ќе ги вратам годините.. :pipi:
Не ми е муабетот тоа дека да го навредувам Милито, Ето или незнам кој.. Али немој со статистика жити се.. Барем сезонава немој..
Ето е во првенството.. Златан лани постигна повеќе голови од нив двајца досега.. Или тука некаде се? :pipi: А сезоната коа освоивме 97 бода со Златан? :pipi:
И за крај со тебе.. Друг ми беше муабетот.. За една друга тема.. Со Меси.. Ти одма за Златан се фати..

Не, до Златан беше, го немаше оноа што го има еден Кристијано Роналдо на пример, или Меси, кога тимот не игра, он со потег да реши натпревар. Тоа му палеше по селата во Италија, ама во ЛШ нц, не можеше да ја превземе диригентската палка во свои раце.
За разлика од Интер, во Барса, како што вика Мур, имаш 9 играчи кои можат да играат со превез на очите и тоа е тоа, различна средина има таму и не е условен со оноа '' лидер во екипа '' бидејќи тоа е карактеристика само на Меси во таа екипа. Сезонава е класичен пример за тоа ... еден меч ништо не менува.
Е на овој болдов те чекав.. :back:
Ај сега кажи го тој биг гаме меч.. И ќе се предадам.. :smir:
(за Меси, не за Кристиано)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Брат , немора да квариш расположење со тој Ибрахимовиќ-от :)

Не за друго ....Верувам дека Арсенал ке ја испеглаат Барса (шо ке игра без 2 стопери) на Камп Ноу , само ремет ке си пиеш ако Интер пројде по грешка меѓу 4 најбоље а Барса не -.-

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас ќе кажам за мене Златан не е светска класа играч какви што се моментално 3 Руни,Роналдо и Меси не ми е мака ич што си отиде еве Милито ги има истите голови како на Златан ланските + човекот растура и во ЛШ за разлика од Златко.
Да беше ваков играч Златко ќе ми беше жал а иста цена се со овој некој велеа ќе бил подобар од него во Шпанија.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.544
Поени од реакции
7.079
настрана од тоа што ибро обожава да ве провоцира, да квари атмосфера и да го промашува фан клубот изјавата на тренерот на ЦСКА е легендарна!

http://goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/04/01/1858338/cska-moscow-coach-leonid-slutskiy-disappointed-about-losing

Слутски мисли дека подобро ќе било за возвратното коло ако победеле:tapp:

ова и мирсад јонуз можеше подобро да го смисли....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom