Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако гледавте кај Филе на полувреме, имаше разговор со Пандев, на прашањето дали утре очекува да игра од почеток, Гоче одговори со: да да да да...

Да очекуваме значи формација со 3 напаѓачи и да се реши работата уште во Милано по можност...

Ако гледавте кај Филе на полувреме, имаше разговор со Пандев, на прашањето дали утре очекува да игра од почеток, Гоче одговори со: да да да да...

Да очекуваме значи формација со 3 напаѓачи и да се реши работата уште во Милано по можност...
Па намерно го праша Филе за да знаат дали да ја пренесуваат Интер:wink:според мене логично е да каже дека ке игра, не е луд да каже не очекувам :toe:

Ова ме радува:vozbud::vozbud:

Па намерно го праша Филе за да знаат дали да ја пренесуваат Интер:wink:според мене логично е да каже дека ке игра, не е луд да каже не очекувам :toe:

Сега почнуваш ЛОСТ теории на погрешен форум :pos:

Да да, и јас слушнав, излеа Мурињо пак ке игра со 3 напагачи, решил да си ја заврши работата уште во Милано...:vozbud:

Да да, и јас слушнав, излеа Мурињо пак ке игра со 3 напагачи, решил да си ја заврши работата уште во Милано...:vozbud:

Нека игра со тројца напагачи ,али нели целата поента беше да не го подценуваме противникот и да не примиме гол на домашен терен? Ме интересира дали ке го стави хавиер како лево крило или во средината...тука ке биде според мене многу клучен фактор.

Сега почнуваш ЛОСТ теории на погрешен форум :pos:
:pos2: Не бе брат уживај:wink:,иначе бидејки ни го нема Мота можно е да играме со 3 во напад Падев,Ето,Милито и позади нив Снајдер али не се знае никад со Мурињо може да игра со 2 ца во напад и тоа ке бидат Ето и Милито највероватно како по обичај:toe:

Нека игра со тројца напагачи ,али нели целата поента беше да не го подценуваме противникот и да не примиме гол на домашен терен? Ме интересира дали ке го стави хавиер како лево крило или во средината...тука ке биде според мене многу клучен фактор.
занети е далеку подобар во средина бидејќи одбраната добива поголема сигурност.
а дали сантон е подготвен за настап?

Нека примат бе, ја тоа го реков и пред Челзи. Доста ми е од тоа дрвење дома и пазење. Мора да тргнеме да победуваме инаку нема фајде... Нема ништо инаку да се смени посебно во одбрана, секогаш играме со 4 назад, секогаш имаме дефанзивно ориентирана средина... не е некој ризик...

Сантон не е ама Киву може да игра.

Киву можеби не е 100% подготвен но би завршил голема улога на таа позиција

Нека примат бе, ја тоа го реков и пред Челзи. Доста ми е од тоа дрвење дома и пазење. Мора да тргнеме да победуваме инаку нема фајде... Нема ништо инаку да се смени посебно во одбрана, секогаш играме со 4 назад, секогаш имаме дефанзивно ориентирана средина... не е некој ризик...

Абе какво примање? Луд еден ! :pos: Па пак да се тресам до наредна утакмица исто како и против челзи што се тресев :) ако примат нека биде на 3-1,4-1 ... тогаш мирна душа. :)

Се јави вечерва Балотели во изјава за Медиасет(телевизија на Берлускони)

"Ho ragione e non chiedo scusa"

Јас имам право нема да се извинам.

Работите не се како што се кажуваат.Не сум глупав јас да пропуштам 4 натпревари јас имам право и нема да се извинам.Не беше само еден настан беа повеќе ќе збурувам кога ќе помине време.

Во студиото беше и Трапатони кој побара да направи чекор назад Балотели.
На ова Балотели
``Ако барате од мене да го ставам настрана мојата гордос можете да го побарате тоа и од некој друг``

Значи од ова излегува да му се извини на него Мурињо што тешко да се случи.Не е со сите овој Балотели.Ето денес вели Балотели знае што треба да направи за да го вратат во екипата но овој решил дека е поголем од Мурињо.
Замислете Мурињо да се извини на 19 годишник со еден неурон кај ќе е тогаш неговиот авторитет.

Абе какво примање? Луд еден ! :pos: Па пак да се тресам до наредна утакмица исто како и против челзи што се тресев :) ако примат нека биде на 3-1,4-1 ... тогаш мирна душа. :)

Ќе им дадеме 4 и нема да се тресеш :)

Мурињо коа ке му се извини на Балотели ја ке се фрлам од мост:wink:,Балотели можеби нема да игра додека не се извини али Мурињо нема шанси никад да му се извини него:toe:,Не е он Зоран Стратев па да му се извинува:tapp:

Ja со било каква победа сум задоволен, гол повеќе од противникот доволно ми е, слично ко со Челзи, после они да бидат со 1 тон товар у нозе за втор меч, да не смеат да примат гол и секој напад на Интер да им е проследен со паника у одбрана.

Како и да е, далеку е ова од лесен меч за Интер, едноставно е, во ЛШ нема лесни мечеви и тоа е тоа, поготово не во 1/4 финале каде играат 8те најдобри екипи од Европа. :toe:

леле па јас заборавив на киву:kesa::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom