Тие се неколку луѓе во калчото кои постојано јадат бурек за Мурињо, посебно пред некој важен натпревар. Најмногу кога беше казнет пошто не смееше ништо да врати, се јавија сите. Зампарини, Де Лаурентис, Мацари и уште еден-двајца, заборавам имиња... како на плата да сеhttp://www.football-italia.net/mar31j.html
Скроз забегал овој баткава. If only Inter had Ranieri... :pos2:
Леле клипот ме наежи најдобар клип што го имам гледано досега во врска со интер..нека погледнат росоњерите а посебно бјанконерите кој и што е интер...најако е она со Italian proud
Dedicated to all Interisti around the world, so you know why they wanna hate us!!!
Многу добар клип...
Најдобар клип до сега, содржи доста од моментите за кои зборувавме на форумов и тоа одлично ги има доловено авторот. Ама кому да кажеш...
Dedicated to all Interisti around the world, so you know why they wanna hate us!!!
Многу добар клип...
За Де Лауреантис и Мацари можеби, ама Зампарини на неколку пати сезонава има изјавено дека според него Интер е најакиот состав во Италија, и кога Интер остана единствениот претставник на Италија во ЛШ, изјави дека сака Интер да освои ЛШ, токму поради тоа што доаѓа од Италија.Најмногу кога беше казнет пошто не смееше ништо да врати, се јавија сите. Зампарини, Де Лаурентис, Мацари и уште еден-двајца, заборавам имиња... како на плата да се![]()
За изјавите за Мурињо пишував, не за Интер. Филмот на тренерите го знаеме, Интер е супер, само Мурињо не чини, дај избркајте го да добиеме шанса некогаш и ниеЗа Де Лауреантис и Мацари можеби, ама Зампарини на неколку пати сезонава има изјавено дека според него Интер е најакиот состав во Италија, и кога Интер остана единствениот претставник на Италија во ЛШ, изјави дека сака Интер да освои ЛШ, токму поради тоа што доаѓа од Италија.
Сите го гледаат само тоа што сакаат да го видат:smir: Да си го освоиме калчото и нека пукне оној Липи и неговата гордост на ИталијаНајдобар клип до сега, содржи доста од моментите за кои зборувавме на форумов и тоа одлично ги има доловено авторот. Ама кому да кажеш...![]()
А има и сеир:
Фулам - Јувентус 4-1
That's OK, Italy is proud![]()
Многу голем оптимист небило убо да си, зашто после ремет ќе ти дават.Значи овие Јуве од кој стигнат губат,за 3-4 кола играме со нив дома очекувам да ги згазиме иако не треба да ги потцениме сепак дерби е
.Иначе со Рома очекувам победа и ништо друго затоа што таму полесно ни е отколку во Палермо,Самдорија,Наполи и.т.н
![]()
пријателе да не се зезаш со нами, Југослав го бидува, ама тој стерјов дајтему некоја друга работа.eпа ја не шпекулирам работам во А1..... Англиско нема да се дава уште најмалку 2 години на А1, а Италијанско не сакаат Стерјов и Југослав да го земат.... а можат.....
Незнаев дека олку си се одлепувал за еден пораз кој го заслуживме.Овие Рома играат најпичкарски фудбал од сите,само паѓаат ко пички и во 2 полувреме дадоа гол од една педерска акција,на крај се радуваат ко да осовиле :pos2:епа жими куров што ке освојат
џабе палењеее
Би требало ваков составот да биди само пандев и ето обратно и се друго во ред е...List of F.C. Internazionale Milano players
Почнав да ги учам овие на памет, за секој случај, да не ме праша некој на улица нешто па да не знам!
Ако некој не го мрзи нека пише најдобар состав од овие играчи.
Вечерва очекувам победа со следниов состав
---------Цезар--------------------
----------------------------
Мајкон---Самуел---Кордоба---Занети
--------------------------------------
------Станкович----Камби------------
--------------------------------------
------------Снајдер------------------
Пандев---------------------Ето-------
--------------Милито-----------------
Би можело само на местото на Станкович, Занети, а назад Киву, ама ке видиме.
П.С И Цезар да оди малце подесно лошо ми е поставен:pos2::pos2: