Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Скоро ич не беше ова офсајд :pos2:

Абе па не беа сите тројца у офсајд:)

Ако му ги простив сите пропусти на судијата во прво полувреме и кажав дека Рома заслужено води, сигурно нема сега да се мавам по глава што не видел офсајд на Пандев (другите два се пасивни се гледаат, но не се судат зошто Пандев доби шанса да ја заврши акцијата)

Како си ги вади картониве судијава, алал вера. Од друга страна пак Тони си влече, влече...

Не ни очекував три бода денес, мање више еден бод, само момент на мечот беше промашувањето на Милито, тука ни отидоа трите бода. Во меѓувреме и Ето доби картон, пола тим суспензии, немогуче.

едит: Роси, чекај уште се игра :)

Ова лиглево наше на гол знае ли да фати нешто све му ебам...
Кретен...

Нека не тепаат, заслужено...

Браво за Рома!

Снајдер потроши година живот, се изеде од нервоза.

Перота падна триеспет пати и изгуби 5 минути се на се.

Роси од радост се бесеше на статива, неможам да замислам што би правел кога Рома би успеала да освои нешто.

п.с. Крај, како се радуваат погледнетеги :pipi:

п.п.с. Дај не дрвете дека заслужено тепале, дадоа два бош голови, удираа како некој маалски фудбалски тим, додека ние едноставно немавме среќа, Самуел пречка, еве сега гледам Милито статива удри. Тоа е тоа.

Овие Рома играат најпичкарски фудбал од сите,само паѓаат ко пички и во 2 полувреме дадоа гол од една педерска акција:toe:,на крај се радуваат ко да осовиле :pos2:епа жими куров што ке освојат :tapp: џабе палењеее

Снајдер потроши година живот, се изеде од нервоза.

Перота падна триеспет пати и изгуби 5 минути се на се.

Роси од радост се бесеше на статива, неможам да замислам што би правел кога Рома би успеала да освои нешто.

п.с. Крај, како се радуваат погледнетеги :pipi:

п.п.с. Дај не дрвете дека заслужено тепале, дадоа два бош голови, тепаа како некој маалски фудбалски тим, додека ние едноставно немавме среќа, Самуел пречка, еве сега гледам Милито статива удри. Тоа е тоа.

Neka ne te cudi...toa ti se lojalni navivaci. :tapp:

Imavme 3 stativi...Milito izleze dva pati sam i dva pati utna ziceri...vtoro kompletno dominiravme dodeka ne go primivme golot,kojsto bese isklucitelno sreken.

Da igrase Pandev od prva ke bese drug mec.So Stankovic sme kako so igrac pomalku.

Не знам како можите да бидите смирени после ваков незаслужен пораз...зошто незаслужен..па рома цело ебано второ полувреме се пикнаја вшеснаесетник и цркаја таму...интер имаше 6796798576 шанси и успеа 1 гол да даде..милито на крајот статива ..преѕходно шанса за 1-2 милито не ја стигна...не знам што правиме ама дефинитивно не го заслужуваме скудетото...на гости неможиме да победиме воопшто..не личиме на шампион...и со вилоа 10000% посто нема да победиме на гости..ниедна утакмица нагости нема да победиме до крајот..страмота е она страмота морганти секое паѓање фаул за рома..на крајот од 1 дел чист пнела не свирна..па компензираат туку со нашиот прв гол (чист оффсајд)..

Заслужена победа ствано некој навивачи чудно се радуват Интер да губи.

Посед 61% за Интер Рома 39%
Шутеви во гол 6 за Интер Рома 3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom