Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Телма фан страна

влевајте, кој користи фејсбук( а сите го користат), шибајте коментари, не верувам дека ќе променат нешто, ама вреди да се проба!

Што мислите ќе стартува од почеток Пандев денеска или од клупата ќе влезе?

се зависи од Милито и Снајдер.

Ако Милито не игра тогаш Снајдер ќе биде позади Ето и Пандев.
------------Снајдер--------------
-------Ето---------Пандев-------

Ако Снајдер не игра тогаш ПАндев ќе биде позади Ето и Милито.
-----------Пандев---------------
-------Ето--------Милито-------

а во случај да не играат ни милито ни снајдер тогаш формацијата ќе биде 4-4-2 со пандев и ето во напад(како со ливорно).

во случај Милито и Снајдер да се спремни тогаш Пандев ќе влезе од клупа, бидејќи Ето моментално е во нешто подобра форма од него.

Телма фан страна

влевајте, кој користи фејсбук( а сите го користат), шибајте коментари, не верувам дека ќе променат нешто, ама вреди да се проба!
И ја сеа им пишав барем ако неможат цел некако го даваат само 1 полувреме,па веситите нека им почнат во 18 - 45 :toe:. А второ полувреме ние ке си го гледаме на стримови а они после нека го даваат снимка и готово:toe:

Според Интер Њуз (се имаат качувано по дрвата или така нешто...) Пандев ќе игра но ќе има многу поцентрална улога за разлика од минатите натпревари во кои играше во главно по аут линиите. Интер Њуз се повикува на тренинзите на Интер и на неговите два гола против Рома во последните две средби и очекува Пандев да добие шанса од почетокот. Се најавува 4-2-3-1 формација, супер офанзивно.

се зависи од Милито и Снајдер.

Ако Милито не игра тогаш Снајдер ќе биде позади Ето и Пандев.
------------Снајдер--------------
-------Ето---------Пандев-------

Ако Снајдер не игра тогаш ПАндев ќе биде позади Ето и Милито.
-----------Пандев---------------
-------Ето--------Милито-------

а во случај да не играат ни милито ни снајдер тогаш формацијата ќе биде 4-4-2 со пандев и ето во напад(како со ливорно).

Со ливорно не игравме 4-4-2 , туку игравме 4-3-3 сo Пандев и Кварезма ко крила а Ето у напад :):) и тројца у средиина Мота , Камбиасо и Хавиер .

Според Скај Италија Пандев ќе игра , али да не шпекулираме ќе си почекаме до 5 и 15 и ќе знаеме официјално кој ќе игра .

Вчера имало состанок Балотели Мурињо и Мурињо замислета на сета гордос побарал Балотели да се извини но МарДиего не сакал ни да чуе јас сум со него на најдобриот фудбалер во светот на му личи да се извинува.Ако се извинел ќе беше повикан.
А на тренинзи бил изолиран од цел тим не го фермале ни Матрикс ни Ето веќе.
Mou ha chiesto le scuse, ma Balo si rifiuta. Ed ora...
Вакво арогантно копиле ретко се раѓа.

Вчера имало состанок Балотели Мурињо и Мурињо замислета на сета гордос побарал Балотели да се извини но МарДиего не сакал ни да чуе јас сум со него на најдобриот фудбалер во светот на му личи да се извинува.Ако се извинел ќе беше повикан.
А на тренинзи бил изолиран од цел тим не го фермале ни Матрикс ни Ето веќе.
Mou ha chiesto le scuse, ma Balo si rifiuta. Ed ora...
Вакво арогантно копиле ретко се раѓа.
пуцнете го на сити или трампа напрајте за некој
нема иднина кај вас ова негрово

Нека си оди веќе никој не го сака , од тренер па играчите се до навивачи . Ете нека оди кај Манчини , за возврат нека дојде Тевез или пак Робињо .

Нека си оди веќе никој не го сака , од тренер па играчите се до навивачи . Ете нека оди кај Манчини , за возврат нека дојде Тевез или пак Робињо .

Каков Робињо... :)
Дури ни од Тевез немаме потреба. Нас ни треба еден напаѓач кој знае да одигра на нафрлени топки. Торес, Игуаин, така нешто... Одврзување кесето, двајца ѕверови, еден во напад и еден во средина, и оваа екипа има да гази се пред себе.

Каков Робињо... :)
Дури ни од Тевез немаме потреба. Нас ни треба еден напаѓач кој знае да одигра на нафрлени топки. Торес, Игуаин, така нешто... Одврзување кесето, двајца ѕверови, еден во напад и еден во средина, и оваа екипа има да гази се пред себе.
Зошто што му фали на Робињо , има да гази . За џабе не игра во Бразил прва :smir:

А за Торес е друга приказна :vozbud:

Јас имам две желби засилувања Карим Бензема и Марек Хамсик.Мислам дека и баш тие ќе се цели на Интер на лето.

Зошто што му фали на Робињо , има да гази . За џабе не игра во Бразил прва :smir:

А за Торес е друга приказна :vozbud:

Ситен, мал, ќе треба да се р'ва по аут линија. Не поминуваат такви играчи во Италија. На страна тоа, никогаш и не сум имал високо мислење за него. Нас ни треба сега еден разбивач во 16 метри не надворешни напаѓачи. Јас во меѓувреме се повеќе го менувам мислењето за Игуаин, за кој мислев дека само има среќа што игра во офанзивен тим како Реал. Како и да е, малиот има висок процент на реализација и е профил каков што ни треба... Ова го пишувам заради тоа што читав дека бил незадоволен од договорот со Реал, а од друга страна Реал го бара Маикон, па може да се случи сешто... Макар што најмногу се надевам на распродажба во Лузерпул и Торес...

Ај нека дојде 18h не можам да дочекам...

Робињо е на МАНЧЕСТЕР СИТИ.И е на позајмица во Сантош.Значи Сити со него може да праи шо сака.
Пу пу не го сакам у Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom