Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Та ја давале, та не ја давале.. Нека идат у курац.. Ако игра Снајдер најважно е да победиме и да им испратиме силна порака на останатите..
Ако не игра најважно е да не се загуби.. Би бил задоволен и со нерешено.. Милан без Пирло, Роналдињо, Неста и Пато нема шанси против Лацио кој се бори за опстанок.. Така да предноста секако останува..

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Немојте ремет да им мавате на Јубенташиве!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Еве го Бране од денес на профил

Branko Ilievski
ke ja nema za zal....ke ima snimka od 20:45

Армагедон е ова за Телма.
Не бе ќе преживеат, стално така прават. Мене никако не ми е јасно, кога можат многу погледани телевизии како А1 и Сител да ги потурнат вестите за некој важен натпревар, зошто не може Телма за еден ваков натпревар да го направи истото и зошто не даде еден ебан преглед од Сериа А во 1h по полноќ...

Ама тие си знаат што е добро за нив. Ваљда...

Немојте ремет да им мавате на Јубенташиве!
Што ќе ги реметиме, од појаки губат :pos: Гледаш дека на сите очекувана ни беше, лесна добивка за убав коефициент.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
незнам која е целта да се дава снимка од истиот натпревар кога веќе ќе се знае резултатот.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
ако се сеќавате Рома-Јуве во есенскиот дел се играше во 18 часот, а Телма почнаа да дават од 19ч. мислам:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Не бе ќе преживеат, стално така прават. Мене никако не ми е јасно, кога можат многу погледани телевизии како А1 и Сител да ги потурнат вестите за некој важен натпревар, зошто не може Телма за еден ваков натпревар да го направи истото и зошто не даде еден ебан преглед од Сериа А во 1h по полноќ...
На Телма једино нешто што им носи гледаност е фудбалот, нит серии асални даваат, нит филмови, така да стварно неможам да им ја сватам оваа одлука, нема никаква логика.
Лани ако ви текнува, во Недела, сменија тв шема за Удинезе - Интер, иако не го планираа мечот, не го ни најавија, но го даваа директно од 6 саатот бидејќи беше убер важен, се кршеше тогаш битката за титулата а и Јуве дома кикснаа со Киево ( 3-3 ), башка тој ден и избори имаше па вести на 5 минути даваа телевизииве.

Не бе, нема начин за да им ја сватиш одлукава, ја незнам само како планираат некој да ги гледа уз познат резултат во Сабота навечер. :tapp:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ај за нас и не ми е толку жал, зошто ќе се снајдеме лево - десно ќе ја гледаме некако. Него жал ми е за фановиве на Рома, таман начекаа да ја гледаат екипава (зошто само на дерби ја има :) ), и гледајте што им прави Телма.

Стварно не се фер! Џубриња!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
На Телма једино нешто што им носи гледаност е фудбалот, нит серии асални даваат, нит филмови, така да стварно неможам да им ја сватам оваа одлука, нема никаква логика.
Лани ако ви текнува, во Недела, сменија тв шема за Удинезе - Интер, иако не го планираа мечот, не го ни најавија, но го даваа директно од 6 саатот бидејќи беше убер важен, се кршеше тогаш битката за титулата а и Јуве дома кикснаа со Киево ( 3-3 ), башка тој ден и избори имаше па вести на 5 минути даваа телевизииве.

Не бе, нема начин за да им ја сватиш одлукава, ја незнам само како планираат некој да ги гледа уз познат резултат во Сабота навечер. :tapp:
Свати ја одлуката во смисла дека: имало причина зошто Телма нема гледаност. :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Ај за нас и не ми е толку жал, зошто ќе се снајдеме лево - десно ќе ја гледаме некако. Него жал ми е за фановиве на Рома, таман начекаа да ја гледаат екипава (зошто само на дерби ја има :) ), и гледајте што им прави Телма.

Стварно не се фер! Џубриња!
ххххх ова не беше смешно FAIL

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
те цитирам за да видиш, мислам дека ти прашуваше кој беа тие вчера позади голот на меаца.:helou:

Балетот навиваше за Пандев

На синоќешниот фудбалски натпревар помеѓу "Интер" и "Ливорно", членовите на Македонскиот балет беа на трибините и навиваа за интернационалната фудбалска ѕвезда Горан Пандев. Македонската екипа дојде спремна со дресови и свирчиња да го бодри Пандев, а дојдоа и балерините, иако вечерва ги чека претставата "Лебедово езеро".
Влезот за натпреварот на "Џузепе Меаца" ни беше обезбеден преку организаторот на тетарот "Арчимолди" , директорот на Балетот Павлов и таткото на Пандев. Влезниците чинеа по 36 евра.
vest.com.mk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
те цитирам за да видиш, мислам дека ти прашуваше кој беа тие вчера позади голот на меаца.:helou:

vest.com.mk
Аеее, балетани, боље лебедово езеро да го тераа на трибини уз едно македонско знаме, поише ке бодеа очи и ке беа приметени од 100те знамиња шо ги стаиле, шо е многу, многу е.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238

Ама тие си знаат што е добро за нив. Ваљда...

Што ќе ги реметиме, од појаки губат :pos: Гледаш дека на сите очекувана ни беше, лесна добивка за убав коефициент.
Од другата година ќе биди друга песната за Серија А и преносите:wink:

А до тогаш ќе уживаме во снимките на Телма :toe:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
А која е таа друга песна ?
Не сакам да шпекулирам пред време и да давам лажна надеж, но или Англиското или Италијанското првенство ќе се пренесува на А1:smir:

Но сето ова сфатите го како шпекулација :wink: и не толку озбилно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom