Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако на сите екипи им е таква играта против фаворитиве тогаш да не се секираме и Милан нема да ги тепа :tv::tv:
Ама како шо реков , со нас се бранеа со ЈСП со Милан ке си се надигруваат
Тоа вчера беше се само не фудбал
Секако, стигнавте да се надевате дека Милан ќе киксне, а само колку бевте убедени и си славевте нова титула кога Интер го победи по втор пат годинава Милан. :back:
Вчера го фатив 2ро полувреме и да ти кажам право Палермо го побудале Интер, си играа своја игра во одбрана се бранеа сите а во напад преку брзи контри добро истрчуваа само што не беа доволно конкретни за да победат. Нешто што го направи твојот Интер пред 5 дена во Лондон.
Да де свињи се ваљаа у кал ...
Секако е малце смешно што на -14 бода, Милан со овие можности и со овој тим успева да стигне на -1, али што е тука е Интер си е крив, вас ве чека битка на сите три фронта и мислам дека Милан е во голема предност да заврши пред Интер на табелата и да ја освои титулата, што ни на крај памет не ми паѓаше дека послем -14 може да се случи ова.
Како и да е ќе биде доста интересно до самиот крај.:smir:
![]()
:helou::helou::helou::pusk::pusk::pusk::pusk:
друже, мојот братучед и голем фан на Интер вчера ја играл 2-ка на 2000ден. можеби ова ќе ти делува како утеха, што е најинтересно ми кажа дека со Рома ќе ја играл 2-ка на 5000ден. :helou:
:pusk:Николче остави ги, неможат да се соочат со фактот дека од утре се на второ место. :tv:
Се жалат нешто тројански коњ сме им пуштиле.