- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Syn . ке те замолам =)
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHH
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHH
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHH
You serious !?
Сака да каже: Why so Serious???Со е толку смесно бре дегену?
Ти викам јас дека интер не се пишува на спортска :tv:
A еве го и коментарот од натпреварот:Иначе Интер ништо не напраил у Англија туку на Челзи не му беше денот..а ако мислиш дека Интер имал некоја добра игра на Стенфорд и дека со таква игра може Интер да стане шампион веруј се лажеш другар..Да не збориме пред време ќе се увериш самиот дека со голема среќа го поминавте Челзи..
Шо бе, ти паднаа теориите '' со ваква игра '' па сеа почна да бладаш ?Сакаш да кажеш Интер дека не е у криза или ?? Иначе Интер ништо не напраил у Англија туку на Челзи не му беше денот..а ако мислиш дека Интер имал некоја добра игра на Стенфорд и дека со таква игра може Интер да стане шампион веруј се лажеш другар..Да не збориме пред време ќе се увериш самиот дека со голема среќа го поминавте Челзи..
Полека со заканиве нет-хулигану :smir:Абе Декич малце припази како се изразуваш,да не бидеш ти тој болно префрлен у најблиската твоја клиника....ако ти смета тоа што јас пишувам немораш да го читаш и да коментираш,а ти што си пишувал за Барса не ми е гајле мене..Интер е мој втор тим и не мислев ништо лошо за него..само сакав да кажам дека Челзи можеше подобра да изигра и дека Интер не покажал некоја си блескава игра....толку!
Полека со заканиве нет-хулигану :smir:
Интер е твој втор тим ???
Хммм...
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3414253&postcount=6102
другото не ти го цитирам,ми е страв од заканите од тебе :smir:
I'd like to meet a team from holland but is not team from hollandOwned :tv:
Шо бе, ти паднаа теориите '' со ваква игра '' па сеа почна да бладаш ?
Еве ти мало објаснување од човекот кој важи за еден од најтрофејните тренери во историјата на Челзи, т.е., ваљда и најтрофеен е :
Owned :tv: