Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHH
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHH
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHH

You serious !?

Со е толку смесно бре дегену?

Сака да каже: Why so Serious???

large_batman-the-joker-d3xjfbwm.jpg

Абе , сакам да кажам дека мава со глава у зид ... и е болно умрен од завист пошо неговиот кватро миљарден Челзи беше посран од Интер наш насред Лондон и не видоа ни топка ни бутур ......

Сеа он шо си игра бајрам со Умот ...... Ко ние коа си пишуеме дека сме боље од Барса :smir::smir:

Иначе Интер ништо не напраил у Англија туку на Челзи не му беше денот..а ако мислиш дека Интер имал некоја добра игра на Стенфорд и дека со таква игра може Интер да стане шампион веруј се лажеш другар..Да не збориме пред време ќе се увериш самиот дека со голема среќа го поминавте Челзи..

A еве го и коментарот од натпреварот:

:pos:

Сакаш да кажеш Интер дека не е у криза или ?? Иначе Интер ништо не напраил у Англија туку на Челзи не му беше денот..а ако мислиш дека Интер имал некоја добра игра на Стенфорд и дека со таква игра може Интер да стане шампион веруј се лажеш другар..Да не збориме пред време ќе се увериш самиот дека со голема среќа го поминавте Челзи..
Шо бе, ти паднаа теориите '' со ваква игра '' па сеа почна да бладаш ?
Еве ти мало објаснување од човекот кој важи за еден од најтрофејните тренери во историјата на Челзи, т.е., ваљда и најтрофеен е :

Owned :tv:

Повеќе би ја играл Рома - Интер 2 него ли Палермо - Интер:toe:,Палермо е многу незгоден тим башка немаат ни пораз дома,утре Хамшик дава гол се клади некој ?

Абе Декич малце припази како се изразуваш,да не бидеш ти тој болно префрлен у најблиската твоја клиника....ако ти смета тоа што јас пишувам немораш да го читаш и да коментираш,а ти што си пишувал за Барса не ми е гајле мене..Интер е мој втор тим и не мислев ништо лошо за него..само сакав да кажам дека Челзи можеше подобра да изигра и дека Интер не покажал некоја си блескава игра....толку!

Абе Декич малце припази како се изразуваш,да не бидеш ти тој болно префрлен у најблиската твоја клиника....ако ти смета тоа што јас пишувам немораш да го читаш и да коментираш,а ти што си пишувал за Барса не ми е гајле мене..Интер е мој втор тим и не мислев ништо лошо за него..само сакав да кажам дека Челзи можеше подобра да изигра и дека Интер не покажал некоја си блескава игра....толку!

Полека со заканиве нет-хулигану :smir:

Интер е твој втор тим ???

Хммм...

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3414253&postcount=6102

другото не ти го цитирам,ми е страв од заканите од тебе :smir:

Полека со заканиве нет-хулигану :smir:

Интер е твој втор тим ???

Хммм...

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3414253&postcount=6102

другото не ти го цитирам,ми е страв од заканите од тебе :smir:

што има тука лошо пишано?Само сакам да тепа Милан утре пошто Интер со ваква игра у Италија не заслужува да биде шампион..

Шо бе, ти паднаа теориите '' со ваква игра '' па сеа почна да бладаш ?
Еве ти мало објаснување од човекот кој важи за еден од најтрофејните тренери во историјата на Челзи, т.е., ваљда и најтрофеен е :

Owned :tv:

Е фала за објаснувањево..треба да му се верува на Муринњо..:icon_lol:

Брат , тоа со Интер втор тим , на друг да му го кажеш ...... Не се плука у секоја прилика по *вториот ти тим* така ?

И тоа со Челзи дека можел да изигра подобро како да ти го исенчам за да ти влезе у глава ??

Со таа ТАКТИКА што ја постави Мурињо и со тактиката на Анчелоти ...... ТОЛКУ им беше МАКСИМУМОТ .....

Значи моеш да пишеш *Челзи моеше да игра со друга тактика и да изигра боље* ама со оваа тактика - ТОЛКУ е ....

И не глуми Сајбер Хулиган ..... фала

Серијава од резултати во која сме западнати ме потсеќа на серијата која Мурињо ја имаше последниот месец додека беше тренер на Челзи.:nesum:
Сите му ја знаеја веќе играта на неговиот тим, и сите лесно вадеа резултати против него. Напротив, Мурињо се мачеше да дојде и барем до еден бод...

Ако на сите екипи им е таква играта против фаворитиве тогаш да не се секираме и Милан нема да ги тепа :tv::tv:

Ама како шо реков , со нас се бранеа со ЈСП со Милан ке си се надигруваат :)

Тоа вчера беше се само не фудбал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom