Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Зборуваше за Манчестер со Роналдо?
Или слабо пратеше фудбал сезонава.. Овај со Руни е далеку послаб од оној со Роналдо, Андерсон, Гигс, Сколс во добра форма и тако даље..
А нели одмаздата е слатка? :pipi:

@Ио Соно

Дај да ебем маме да фатиме нешто.. Со манчестер во гости ќе ни дадат 3.5 коеф.. :smir:
Остави ги тие кокошките Баерн Минхен..
Со нив ќе имаме 1.7 на домашен терен.. :pipi:

Разбирам,дека сте оптимистичко настроени,после победата над Челзи,разбирам дека сте први во Италија и све.

Али Манчестер не е само Руни,комплетна екипа се.
Ќе видиш ај да не ја тупиме..

@Ио Соно

Дај да ебем маме да фатиме нешто.. Со манчестер во гости ќе ни дадат 3.5 коеф.. :smir:
Остави ги тие кокошките Баерн Минхен..
Со нив ќе имаме 1.7 на домашен терен.. :pipi:

Сигурно си е сигурно хаха

на која програма ке ја дават ждрепката знае ли некој?
поздрав

ДОБРО ЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
Уфффф како се исплашив ко паднаја Лион - Бордо!

First CSKA London, not CSKA Moscow ... :tv:

Јас уште еднаш да си кажам дека сакам да ни падне Баерн. Ми се гледаат како ливади со убав коефициент. После нив, ја чекам ЦСКА, не од истите причини кои сите ја чекаат. Прво, Интер играше со Рубин и Динамо кои се подобри од ЦСКА и помина добро. Второ, ЦСКА ми е во пријатно сеќавање откако Стратев го исплеска Газаев на градски пред 25.000 луѓе. Тоа беше ден рагаци... игла немаше кај да падне, и скалите беа полни со луѓе. :) Гранде Вардар!

Настрана од ждрепката за Интер, сакам да паднат Барса и Арсенал, пошто топџиите се единствена доволно луда екипа да им тргне на гол повеќе. Сешто може да се случи таму, а и секако ќе фатам добивка на гол-гол.

Тоа би било тоа, па кој падне, падне...

Добро сум типувал, иако ми кидна Баерн...

Во полуфинале ако оди Интер, ке биде домаќин во првиот меч на еден од Арсенал и Барса.

Маме му еам, сите мечеви ко домаќини ги стартуваат.

:back:Ајде ајде се гледаме во 1/2 финале:salut:

Одлично ЦСКА иако не треба да се потценува.А лошото е што вкрстуваме со Барса и Арсенал во полуфинале и првата дома ја играме.Подобро ќе беше или со Манчестер или Лион да фкрстевме во полуфинале.
Ајде белки Барса некоја криза ќе ја фати вака имаме шанса многу мала.А можеби и арсенал ќе изненади.

ЦСКА :vozbud:

Фала богу ни се погоди ждребот еднаш после 26 години :pos:

јас мислам дека вкрстивме со Лион - Бордо во Полуфинале или грешка сум видел.

Добра ждрепка, со CSKA и тоа дома е првиот натпревар. Сепак не треба да се потценат а дома треба да ги унаказиме за да нема проблеми во Москва.

За полу финалето да ни се паднеа Лион - Бордо, веќе ќе се знаеше кој ќе игра во полу финале, вака со Арсенал или Барса. И двата играат напаѓачки фудбал, па кој и да победи не е важно. Едноставно, за да се биде шампион треба да се поминат сите пречки, независно дали е Барса, Арсенал, Манчестер или ЦСКА.

јас мислам дека вкрстивме со Лион - Бордо во Полуфинале или грешка сум видел.
Грешка си видел.
Манчестер Јунатед/Баерн Минхен - Бордо/Лион.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom