Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Значи поголем оптимиста од фан на Милан неможам да најдам еј, на сета мизерија и беда се надеваат на Скудето... :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Значи поголем оптимиста од фан на Милан неможам да најдам еј, на сета мизерија и беда се надеваат на Скудето... :pos:
Такви се секогаш тое..само да не не снајди и нас ремет другата недела како овие од реал:toe:...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
не чини да се ситиш на туѓата несреќа... и Милан и Реал беа прегазени денес... ништо повеќе...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.052
Такви се секогаш тое..само да не не снајди и нас ремет другата недела како овие од реал:toe:...
Зашто ремет ? :)
Има нешто лошо во оптимизам ? Не, нема, ја на форум по ждрепката бев једини на темава кој ширеше оптимизам дека Интер има шанси во овој дуел со Челзи од проста причина што фудбалската филозофија им е слична. Интер имаше проблеми против екипи кои форсираат игра преку крила и кои имаат еден тон универзални играчи на терен уз креативност нормално.

Сега како што приметив поголемиот дел од фанови на Интер го делат моето мислење од минатата година, а тогаш голем дел од нив неможеа ни да ме разберат, да не зборам и за фановите на Члези кои ми се нафрлија ко етиопјанци на перек. :)

Јас и сега ке кажам, Интер ги има сите услови за да просперира даље ( за разлика од Милан ), имаат позитива од прв меч, немаат проблеми со повредени, за разлика од нив, Челзи го немаат својот прв голман, еден од најдобрите box to box средни играчи на свет, Есиен, го немаат Ешли Кол и плус го изгубија Карваљо.
Тоа '' за разлика од Милан '' го ставив зашто Милан кај имаа негатива од 1 гол, кај примија дома 3 комада, за реванш мечот 85% го немаа ни Пато, а знаеме дека Милан без Пато неможат Интер да го победат иако тимот 70 мин игра со играч помалце, оној најдобриот, Снајдер, али пак, неможам да замерам на оптимизам со тоа што нивниот беше близок на фантазија, нашиот не.

И пак удирам потврда на она што го реков пред некој ден, ако Интер сега испаднат од ЛШ, директен виновник ке е Мур и само Мур, никој друг, па вакво нешто едноставно не смеат да го пропуштат, ко дете шо сака да изгуби невиност а најдобрата другарка кај која секој ден кисне дома му пати од нимфоманија.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Ма да си збориме додека можеме после сигурно нема никој да не поштеди :tapp:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
И пак удирам потврда на она што го реков пред некој ден, ако Интер сега испаднат од ЛШ, директен виновник ке е Мур и само Мур, никој друг, па вакво нешто едноставно не смеат да го пропуштат, ко дете шо сака да изгуби невиност а најдобрата другарка кај која секој ден кисне дома му пати од нимфоманија.
Оптимизмот е добар зависи како е искажан. Гревота е да не успееш против Челзи кога имаш водство од 2-1, а тие на нивна страна немаат едно добри 3-4 првотимци, незаменливи..
Незнам јас кои фанови го смениле своето мислење, али највероватно тоа го направиле после резултатот во Милано и повредите на Челзи.
Јас сеуште стојам на тоа дека комплетен Челзи со оваа средина која ја поседуваме ни е преголем залак.. Али сега е друга приказна..

Туку не ми беше тоа муабетот.. Она погоре што го цитирав.. Како тоа Мурињо? Да не мислеше на Цезар? Оти јас поголем виновник (доколку испаднеме) не можам да најдам..

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Милан и Јуве се правеа најаки а го изедоа највеќе и тоа Јуве дома 1-4 од Баерн.М а Милан вкупно 7 - 2 се глеа колку се јаки:toe:,ајде Интер да докаже со пласман понатаму во вторник и нема веќе што да се збори со комшииве:toe:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.052
Туку не ми беше тоа муабетот.. Она погоре што го цитирав.. Како тоа Мурињо? Да не мислеше на Цезар? Оти јас поголем виновник (доколку испаднеме) не можам да најдам..
Неможам Цезар бар за тој гол да го ставам у пост, зашто по она што го видов, очигледно преживеал тешка сообраќајна несреќа, во нормално околности, со асален втор голман, Интер на тој меч ке излезеше без Цезар на голот.

Али, ете, по истиот тој натпревар, они на цела мака која ја имаа го загубија и Чех плус Карваљо, стварно грев ке е Интер да не успее да даде барем 1 гол во Лондон.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Одбраната ни е топ. Сите жолти картони имаат. Ќе има најмалку еден според мене кој ќе паузира наредната ако поминеме. Се надевам тоа ќе биде Самуел, не Лусио.
Средината тиња. Снајдер нема простор за делување во една таква згусната средина со 8-9 играчи од двете екипи заедно. Станкович тиња. Камбиасо се надевам ќе има добар ден. Прашањето е дали Занети ќе оди средина со Кордоба на лев бек или Мота ќе игра.
Нападот се надевам ќе седат на клупа Балотели и Пандев. Немаат некако искуство и знаење за да играат од старт на ваков натпревар. Милито и Ето таму.
Шансата за успех каде ја гледам? Да не примиме гол во првиот пола час, да се охрабриме.. После ќе биде лесно.. Ќе настапи нервоза на другата страна.. Бидејќи знам дека мојот тим нема шанси да запне да даде гол од почеток.. Убеден сум во тоа..
И секако.. Судијата и среќата на наша страна..
А во 1/4 финале..
Баерн Минхен.. :smir:

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
Одбраната ни е топ. Сите жолти картони имаат. Ќе има најмалку еден според мене кој ќе паузира наредната ако поминеме. Се надевам тоа ќе биде Самуел, не Лусио.
Средината тиња. Снајдер нема простор за делување во една таква згусната средина со 8-9 играчи од двете екипи заедно. Станкович тиња. Камбиасо се надевам ќе има добар ден. Прашањето е дали Занети ќе оди средина со Кордоба на лев бек или Мота ќе игра.
Нападот се надевам ќе седат на клупа Балотели и Пандев. Немаат некако искуство и знаење за да играат од старт на ваков натпревар. Милито и Ето таму.
Шансата за успех каде ја гледам? Да не примиме гол во првиот пола час, да се охрабриме.. После ќе биде лесно.. Ќе настапи нервоза на другата страна.. Бидејќи знам дека мојот тим нема шанси да запне да даде гол од почеток.. Убеден сум во тоа..
И секако.. Судијата и среќата на наша страна..
А во 1/4 финале..
Баерн Минхен.. :smir:
не знам Станковиќ шо ти имат згрешено ама ме иритираш со постојве!:drk:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Што ви е бе луѓе со тоа искуство во ЛШ... заборавивте дека Пандев му даде на Реал 2 гола во една утакмица??? Не дека е македонец и ај да не ја почнуваме пак темава ама гледам и Ибракадабра пак истото го кажува... за првиот дуел зборев да се стави Балотели од почеток, и се виде што направи кога влезе... нека играат тие што се у форма, баталете искуство, се виде на Роналдо, Кака и компанија искуството во ЛШ....

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
А ти Караџорџе пак што се нервираш толку.

Инаку јас мислам со Челзи со 5 во средина малу поофанзивен Снајдер и Милито во напад.Вака мислам ќе имаме повеќе посед отколку со Ето,Милито напад.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Што ви е бе луѓе со тоа искуство во ЛШ... заборавивте дека Пандев му даде на Реал 2 гола во една утакмица??? Не дека е македонец и ај да не ја почнуваме пак темава ама гледам и Ибракадабра пак истото го кажува... за првиот дуел зборев да се стави Балотели од почеток, и се виде што направи кога влезе... нека играат тие што се у форма, баталете искуство, се виде на Роналдо, Кака и компанија искуството во ЛШ....
Глеај бате значи Ето не иде да седи на клупа а Пандев да игра,пошто последниве утакмици Панцев е дупе.Вие таму ке одите да браните резултат и шансата од контри ке ја чекате не идете да бркате резултат па да ставате 3 напаѓачи од почеток.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.052
Можат со 4-3-2-1 формат, ко со Џенова гости кога ги изгазија, Пандев и Снајдер позади Милито, а средина Мота, Камби, Дејо, не верувам дека Мур ке стартува со Сантон лево, таму би требало да е Занети.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Не ми згрешил ништо нити Мота, ама врска нема и не го сакам во прв тим.
Не ми згрешил ништо нити Балотели, ама не го сакам ни него на оваа утакмица да ми се влечи по терен од почеток.
Исто не ми згрешил нити Ето, ама морам да го трпам оти кога тогаш ќе забие еден од контра.

Што треба да ми згреши Станкович? Нема ни С од оној кој даваше голови од 30 метра..
Или ајде само ради реда да ги наредиме таму.. Па што биде нека биде..

А да ќе заборавев.. Не ми згрешил нити Мунтари ништо.. Ама не сакам нити да лета во авион за Лондон..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom