_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Значи поголем оптимиста од фан на Милан неможам да најдам еј, на сета мизерија и беда се надеваат на Скудето... 

Такви се секогаш тое..само да не не снајди и нас ремет другата недела како овие од реалЗначи поголем оптимиста од фан на Милан неможам да најдам еј, на сета мизерија и беда се надеваат на Скудето...![]()
Зашто ремет ?Такви се секогаш тое..само да не не снајди и нас ремет другата недела како овие од реал...
Оптимизмот е добар зависи како е искажан. Гревота е да не успееш против Челзи кога имаш водство од 2-1, а тие на нивна страна немаат едно добри 3-4 првотимци, незаменливи..И пак удирам потврда на она што го реков пред некој ден, ако Интер сега испаднат од ЛШ, директен виновник ке е Мур и само Мур, никој друг, па вакво нешто едноставно не смеат да го пропуштат, ко дете шо сака да изгуби невиност а најдобрата другарка кај која секој ден кисне дома му пати од нимфоманија.
Неможам Цезар бар за тој гол да го ставам у пост, зашто по она што го видов, очигледно преживеал тешка сообраќајна несреќа, во нормално околности, со асален втор голман, Интер на тој меч ке излезеше без Цезар на голот.Туку не ми беше тоа муабетот.. Она погоре што го цитирав.. Како тоа Мурињо? Да не мислеше на Цезар? Оти јас поголем виновник (доколку испаднеме) не можам да најдам..
не знам Станковиќ шо ти имат згрешено ама ме иритираш со постојве!Одбраната ни е топ. Сите жолти картони имаат. Ќе има најмалку еден според мене кој ќе паузира наредната ако поминеме. Се надевам тоа ќе биде Самуел, не Лусио.
Средината тиња. Снајдер нема простор за делување во една таква згусната средина со 8-9 играчи од двете екипи заедно. Станкович тиња. Камбиасо се надевам ќе има добар ден. Прашањето е дали Занети ќе оди средина со Кордоба на лев бек или Мота ќе игра.
Нападот се надевам ќе седат на клупа Балотели и Пандев. Немаат некако искуство и знаење за да играат од старт на ваков натпревар. Милито и Ето таму.
Шансата за успех каде ја гледам? Да не примиме гол во првиот пола час, да се охрабриме.. После ќе биде лесно.. Ќе настапи нервоза на другата страна.. Бидејќи знам дека мојот тим нема шанси да запне да даде гол од почеток.. Убеден сум во тоа..
И секако.. Судијата и среќата на наша страна..
А во 1/4 финале..
Баерн Минхен.. :smir:
А ти Караџорџе пак што се нервираш толку.не знам Станковиќ шо ти имат згрешено ама ме иритираш со постојве!![]()
Глеај бате значи Ето не иде да седи на клупа а Пандев да игра,пошто последниве утакмици Панцев е дупе.Вие таму ке одите да браните резултат и шансата од контри ке ја чекате не идете да бркате резултат па да ставате 3 напаѓачи од почеток.Што ви е бе луѓе со тоа искуство во ЛШ... заборавивте дека Пандев му даде на Реал 2 гола во една утакмица??? Не дека е македонец и ај да не ја почнуваме пак темава ама гледам и Ибракадабра пак истото го кажува... за првиот дуел зборев да се стави Балотели од почеток, и се виде што направи кога влезе... нека играат тие што се у форма, баталете искуство, се виде на Роналдо, Кака и компанија искуството во ЛШ....
Не ми згрешил ништо нити Мота, ама врска нема и не го сакам во прв тим.не знам Станковиќ шо ти имат згрешено ама ме иритираш со постојве!![]()