Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас пак приметив дека Интер игра очајно во средина и со Сиена и сите екипи од калчото освен со Милан секако има некој блесок од време на време.Интер во средина е очаен натпреварите ги решават со еден потег или некоја брза акција а игра во средина немаме.

Во Италија тренер што најмногу ми се допаѓа во стил на игра е Делио Роси каде и да оди од Лече па Лацио и Палермо сега неговите екипи играт најубав и офанзивен фудбал.Да беше од леото тренер на Палермо мислам сега и за титула ќе се бореше.

А нашиот Интер нема препознатлива игра повремен блесок па 5 натпревари очајна игра.На пример Манчестер независно кој игра си има стил на игра па играле и Флечер и Оши.
А сега ми текна сме имале и ние препознатлива игра не може две додавања во средина да сврземе тоа е нашата препознатлива игра.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Мислам дека не го свативте добро кире_интер... кај нас не е проблем играчкиот кадар, многу голем проблем ни е психолошката состојба на играчите во ЛШ.... па кој е Челзи да им дадеме да играат цела утакмица они.... споредбата со Фиорентина - Баерн беше супер.... Фиорентина е послаба од Интер и Баерн е послаб од Челзи.... не е можно само кога играме во ЛШ да се блокираме и да играме со страв:toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.914
А бе каков тип на играчи имаш, така ќе играш. Не можеш со 5 дефанзивци во среден ред да играш офанзивно. Видовте и сами, Ето со кафе и локум ги викаше напред па Камбиасо даде гол. Ето најзаслужен за голот.

Сега таков е средниот ред, и така ќе играме. Дури и да им каже Жозе да бидат офанзовни тие по инерција ќе се враќаат наназад. Догодина здравје, освежување некое како Хамшик и слично... играчи кои играат во средина а размислуваат како да стигнат до голот. Нивниот, не нашиот...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Мислам дека не го свативте добро кире_интер... кај нас не е проблем играчкиот кадар, многу голем проблем ни е психолошката состојба на играчите во ЛШ.... па кој е Челзи да им дадеме да играат цела утакмица они.... споредбата со Фиорентина - Баерн беше супер.... Фиорентина е послаба од Интер и Баерн е послаб од Челзи.... не е можно само кога играме во ЛШ да се блокираме и да играме со страв:toe:
Конечно некој да ме разбере:toe:,иако не се согласувам со тебе за играчкиот кадар дека немаме проблем:nenene:.Мора да земеме уште некој како фабрегас,ињеста,чави (иако овие 2 ца нема шанси да дојдат само ги дадов како пример) Приметив дека на моменти со Џенова дека Самуел беше тој кој ја зимаше топката и мораше да ја почна акцијата зш немеме ние друг играч освен Снајдер кој може да поврзе добра акција:toe:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Не викам да нападнат,ама барем да се обидевме ке беше ок и онака не им беше загреан тој голман за мене е тежок месечар:toe:.Ние им оставиме да играат и ако ти текнува ни направија добра шанса коа Ањелка од лево проигра до Лампард овој шутна ама Цезар за наша среќа одбрани :toe:.Ако не нападнеме на С.Б и не дадеме гол они ке ни дадат 100 посто:toe: затоа сакам Балотели прв состав барем он може да реши со некој негов потег.
Арно одпосле игравме со Сити. Да ни бранеше Хиларио во Милано, и да го знаевте каков е... :kesa::nesvest:

И ич да не ви е гајле! :)
:pos2::pos2::pos2:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Во Лондон очекувам 3-1 за Интер со 1-2 гола на Пандев.

Очекувам исто така офанзивна игра на Интер која ке ги остави Лондончани со подотворена уста и ке се прашуваат.... Од каде го извади ова Мурињо?

Офанзивната формација гарант според мене ке биде со 3 напагачи.

ПС. Тери добива црвен по заслуга на Пандев!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не го глеаш тој филм оваа год. ....

Резилот наш не е кондициски спремен , ако почне да се игра отворен фудбал , тој до 35мин. ке папса .....

Да не зборам за останатите квалитети , само што станав , ме мрзи :P

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156

Резилот наш не е кондициски спремен , ако почне да се игра отворен фудбал , тој до 35мин. ке папса .....

Деко шо прајш бе од црни ноќој на форум :pos2:
Пандев нема да игра многу , Ето и Милито ќе стартуваат пак :wink:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сеа станав :(

Ја би да игра Балотели :)) Или Арнаутович пред Ето , ама нигерот има Искуство ..... ваљда ке дае еден гол да го ебам ......

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Сеа станав :(

Ја би да игра Балотели :)) Или Арнаутович пред Ето , ама нигерот има Искуство ..... ваљда ке дае еден гол да го ебам ......
Не заебавај Арна 2 утакмици нема изиграно во Сериа А , ќе игра сеа , на најважниот натпревар годинава за Интер . Ето моментално само искуството му е предност , и чудно покрај лошите игри уште се надевам дека ќе стави важен гол .. :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Боље да игра Стефановик,него Арна бе :)

Ето ке игра прва постава,сигурен сум во ова,како што викате погоре,поради искуството,но и поради тоа што знае да ги викне останатите играчи со кафе и алва пред голот на Челзи :)

Пандев ако игра сакам да игра покрај Снајди,но не ми се верува ова многу,многу...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Резилот наш?

Не те свакам баш најдобро, можеби тоа дека сеа си станал!:toe:

За оној резил од натпреварот со Милан?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Резилот наш?

Не те свакам баш најдобро, можеби тоа дека сеа си станал!:toe:

За оној резил од натпреварот со Милан?
остај го деко, следното коло да даде пандев гол, одма го прогласува за крал на европа.
само за кварезма не го мењава мислењето :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Toтално се согласувам со Кире за оваа констатација дека ни треба уште двајца играчи во средниот ред:toe:..јас ова на форумот го пишев и пет страни претходни (дека потешко ќе го поминеме челзи со онаква игра како што имаме и онаков среден ред а вие посебно Ио соно ми реплицираше со тоа дека челзи не биле џенова:toe:)..свака част на отпимизмот на одредени форумџии но да бидиме реални ..тешко дека ќе го поминеме проклетото осминафинале:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom