Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Па на 2-1 резултат на прва утакмица (а има уште една и тоа гостување во Лондон) сакаш да нападнат?

IMGP1989_2.jpg

И ич да не ви е гајле! :)

Јас пак приметив дека Интер игра очајно во средина и со Сиена и сите екипи од калчото освен со Милан секако има некој блесок од време на време.Интер во средина е очаен натпреварите ги решават со еден потег или некоја брза акција а игра во средина немаме.

Во Италија тренер што најмногу ми се допаѓа во стил на игра е Делио Роси каде и да оди од Лече па Лацио и Палермо сега неговите екипи играт најубав и офанзивен фудбал.Да беше од леото тренер на Палермо мислам сега и за титула ќе се бореше.

А нашиот Интер нема препознатлива игра повремен блесок па 5 натпревари очајна игра.На пример Манчестер независно кој игра си има стил на игра па играле и Флечер и Оши.
А сега ми текна сме имале и ние препознатлива игра не може две додавања во средина да сврземе тоа е нашата препознатлива игра.

Мислам дека не го свативте добро кире_интер... кај нас не е проблем играчкиот кадар, многу голем проблем ни е психолошката состојба на играчите во ЛШ.... па кој е Челзи да им дадеме да играат цела утакмица они.... споредбата со Фиорентина - Баерн беше супер.... Фиорентина е послаба од Интер и Баерн е послаб од Челзи.... не е можно само кога играме во ЛШ да се блокираме и да играме со страв:toe:

А бе каков тип на играчи имаш, така ќе играш. Не можеш со 5 дефанзивци во среден ред да играш офанзивно. Видовте и сами, Ето со кафе и локум ги викаше напред па Камбиасо даде гол. Ето најзаслужен за голот.

Сега таков е средниот ред, и така ќе играме. Дури и да им каже Жозе да бидат офанзовни тие по инерција ќе се враќаат наназад. Догодина здравје, освежување некое како Хамшик и слично... играчи кои играат во средина а размислуваат како да стигнат до голот. Нивниот, не нашиот...

Мислам дека не го свативте добро кире_интер... кај нас не е проблем играчкиот кадар, многу голем проблем ни е психолошката состојба на играчите во ЛШ.... па кој е Челзи да им дадеме да играат цела утакмица они.... споредбата со Фиорентина - Баерн беше супер.... Фиорентина е послаба од Интер и Баерн е послаб од Челзи.... не е можно само кога играме во ЛШ да се блокираме и да играме со страв:toe:
Конечно некој да ме разбере:toe:,иако не се согласувам со тебе за играчкиот кадар дека немаме проблем:nenene:.Мора да земеме уште некој како фабрегас,ињеста,чави (иако овие 2 ца нема шанси да дојдат само ги дадов како пример) Приметив дека на моменти со Џенова дека Самуел беше тој кој ја зимаше топката и мораше да ја почна акцијата зш немеме ние друг играч освен Снајдер кој може да поврзе добра акција:toe:

Не викам да нападнат,ама барем да се обидевме ке беше ок и онака не им беше загреан тој голман за мене е тежок месечар:toe:.Ние им оставиме да играат и ако ти текнува ни направија добра шанса коа Ањелка од лево проигра до Лампард овој шутна ама Цезар за наша среќа одбрани :toe:.Ако не нападнеме на С.Б и не дадеме гол они ке ни дадат 100 посто:toe: затоа сакам Балотели прв состав барем он може да реши со некој негов потег.
Арно одпосле игравме со Сити. Да ни бранеше Хиларио во Милано, и да го знаевте каков е... :kesa::nesvest:
IMGP1989_2.jpg

И ич да не ви е гајле! :)
:pos2::pos2::pos2:

Во Лондон очекувам 3-1 за Интер со 1-2 гола на Пандев.

Очекувам исто така офанзивна игра на Интер која ке ги остави Лондончани со подотворена уста и ке се прашуваат.... Од каде го извади ова Мурињо?

Офанзивната формација гарант според мене ке биде со 3 напагачи.

ПС. Тери добива црвен по заслуга на Пандев!

Не го глеаш тој филм оваа год. ....

Резилот наш не е кондициски спремен , ако почне да се игра отворен фудбал , тој до 35мин. ке папса .....

Да не зборам за останатите квалитети , само што станав , ме мрзи :P

Резилот наш не е кондициски спремен , ако почне да се игра отворен фудбал , тој до 35мин. ке папса .....

Деко шо прајш бе од црни ноќој на форум :pos2:
Пандев нема да игра многу , Ето и Милито ќе стартуваат пак :wink:

Сеа станав :(

Ја би да игра Балотели :)) Или Арнаутович пред Ето , ама нигерот има Искуство ..... ваљда ке дае еден гол да го ебам ......

Сеа станав :(

Ја би да игра Балотели :)) Или Арнаутович пред Ето , ама нигерот има Искуство ..... ваљда ке дае еден гол да го ебам ......
Не заебавај Арна 2 утакмици нема изиграно во Сериа А , ќе игра сеа , на најважниот натпревар годинава за Интер . Ето моментално само искуството му е предност , и чудно покрај лошите игри уште се надевам дека ќе стави важен гол .. :)

Боље да игра Стефановик,него Арна бе :)

Ето ке игра прва постава,сигурен сум во ова,како што викате погоре,поради искуството,но и поради тоа што знае да ги викне останатите играчи со кафе и алва пред голот на Челзи :)

Пандев ако игра сакам да игра покрај Снајди,но не ми се верува ова многу,многу...

Резилот наш?

Не те свакам баш најдобро, можеби тоа дека сеа си станал!:toe:

За оној резил од натпреварот со Милан?

Резилот наш?

Не те свакам баш најдобро, можеби тоа дека сеа си станал!:toe:

За оној резил од натпреварот со Милан?
остај го деко, следното коло да даде пандев гол, одма го прогласува за крал на европа.
само за кварезма не го мењава мислењето :)

Toтално се согласувам со Кире за оваа констатација дека ни треба уште двајца играчи во средниот ред:toe:..јас ова на форумот го пишев и пет страни претходни (дека потешко ќе го поминеме челзи со онаква игра како што имаме и онаков среден ред а вие посебно Ио соно ми реплицираше со тоа дека челзи не биле џенова:toe:)..свака част на отпимизмот на одредени форумџии но да бидиме реални ..тешко дека ќе го поминеме проклетото осминафинале:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom