Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
Балотели имал 38,5 температура е што го пуштат да игра Марига на негово место и 100% победувавме.
Ти ова сериозно??...за во италија сме доволно компетентни да ги победуваме ваквите чкљ екипи и тоа што немаме асолен конкурент(ама оваа година изгледа имаме:kesaКои слаби бе ...... жими патлаков слаби
Иаме ТРИ ПАТИ боље екипа од Милан/Јуве и боље екипа од СИТЕ тимови во ЛШ освен Барса и Реал ....
Крај .....
Тоа што Мурињо го дрви со некои глупи тактики , suits him ......у пичку матер , спиздев ...
IOsonoINTERISTA, од сега можам да се кладам сотебе дека на крај од сезоната нема да ја имаме ни титулата во Серија А, а камоли ЛШ.Ич не ми е јасно како може:
а) онака да изреагира со Барези, кога и сам знае дека Мурињо е тој што го менува.
б) да мисли дека не требало да излезе, после еден куп глупости кои ги одигра во серија.
Што е до реакцијата, да ја направеше Балотели, вечерва и утре ќе имаше преку 100 статии, колумни, слики на насловни страни, изјави на разно-разни шупци...
Мислам дека со ова си ја потпиша исписницата...
Ехеееееее.... не зезај![]()
И лани ливерпул на манчестер покерче му плеснаја на трафорд ама манчестер на ливерпул среден прст му извадоја на крајотдобро нека биде по твое Duman не гледам причина зошто би дискутирал со тебе на оваа тема, очигледно незадоволството од нерешениот резултат и слабата игра сакаш да го префрлиш врз Мурињо.
инаку да, Мурињо врска нема од тактика, затоа им плеснаа покерче на билан, пошто многу беа мотивирани.![]()
Сега видов на fcinternews, ондак стварно несватлива ми е реакцијата на Мурињо да стартува со него, па и цел меч да го изигра.Балотели имал 38,5 температура е што го пуштат да игра Марига на негово место и 100% победувавме.
Милан игра со Џенова гости, Сампдорија гости, Палермо гости, Јуве дома ( дерби меч ), Kaљари гости ( сезонава се феноменални дома ) ... имаат каде-каде потежок распоред од оној на Интер, или тука некаде им се со тоа што Интер е подобар и во меѓусебен дуел, и има предност на табела од 4 бода.И лани ливерпул на манчестер покерче му плеснаја на трафорд ама манчестер на ливерпул среден прст му извадоја на крајот...се плашам и нас да не не снајди посебно со распоредот кој го имаме..
П.С. молете се да испадниме од челзи:kesa::kesa::kesa:
Оваа би требало да ја победиме , кој ќе мора да се извадат после неуспехот во ЛШОвие три меча ни се решава судбината.
Катанја-Интер
Челзи-Интер
Палермо-Интер
Ако ги победиме овие Шампиони сме а и во ЛШ ќе одиме далеку ако се покакаме овде тогаш заро титули.
Може кладба, и така имам за земање пица од Ibrakadabra, бар да има нешто друго позитивно од ова намалување на бодовната разликаIOsonoINTERISTA, од сега можам да се кладам сотебе дека на крај од сезоната нема да ја имаме ни титулата во Серија А, а камоли ЛШ.
Јас за оваа сезона очекував само пета титула по ред во Серија А, но изгледа тоа ќе ми остане пуста желба.
Дај боже да бидиме шампиони и да се оствари твојот отпимизам кој е на место..но ситуацијава не ми предлага да бидам и јас оптимист ..а се плашам дека мурињо ќе продолжи со таа формација:kesa:Милан игра со Џенова гости, Сампдорија гости, Палермо гости, Јуве дома ( дерби меч ), Kaљари гости ( сезонава се феноменални дома ) ... имаат каде-каде потежок распоред од оној на Интер, или тука некаде им се со тоа што Интер е подобар и во меѓусебен дуел, и има предност на табела од 4 бода.