Утринско расположение

Член од
12 јануари 2010
Мислења
130
Поени од реакции
4
Кога станувам од сон, како што би кажала мајка ми " дури и земјата под нозете твои плаче, ќерко ", мислам толку сум намќореста наутро, дури и ќотекот можам да му го опнам на некој од моите :(
и да, огроооомен легач сум тешко да ме станат од кревет на време ...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Одма станувам и почнувам со обврските.Не ми мењаат 2 минути ништо.:pipi:

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
станувам се излежавам па јадам и почнувам со обврски:toe:

M

M del Mar

Гостин
понекогаш одма станувам, понекогаш легачам до последна можна минута
макс 30 минути не комуницирам со никој пошо гарант ќе се закарам ако прозборам :tapp:
после се си тера најнормално :)
завршувам обврски и тако даље

Член од
2 јули 2009
Мислења
59
Поени од реакции
3
па не сум мрзоволна насабајле...сакам да се излежавам у кревет кој ќе се разбудим и тогај нејќем да ме вознемируаа :) после тоа, кој ќе станем нормална сум хаха :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
My morning depends on the jazz the night before...

Б

Бат Елохим

Гостин
Насабајле кога станувам салам била или не, трчам децата да го однесам во школо.. така да баш не сум сигурна какво ми е расположението. :) Од кревет, во патики и накај школо. Кога ќе се вратам каква и да би била.. веќе сум излуфтирана од квалитетното трчање (оти секогаш станувам во 15 до 8) па супер ми е :)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
ОБАВЕЗНО! му праам snooze на алармот едно 15 пати, и кога ќе станам сум намќор два саати. Тие два саати најчесто седам сама у соба за да не се деси нешто опасно по животот на моите. Недајбоже да се успијам за втора смена, после ќе се жалат на класната дека сум била агресивна. :)

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Auuu..ne daj boze da me vidi nekoj..Kje bide rabotata "zasho me ljudi izbegavaju".Uzasna sum i ne sum raspolozena za muabet,ali po nekoe vreme ustata ne mozam da ja zatvoram.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.036
:vozbud: Бомба расположен сум утрово (тоа е дека не си ни легнав ) да станев вака рано -амин од расположение.

Н

'Никола'

Гостин
:vozbud: Бомба расположен сум утрово (тоа е дека не си ни легнав ) да станев вака рано -амин од расположение.
Исто и јас. Башка 2 саати читав на темата гафови на коментатори, се газев од смеење.:)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Незнам кога последен пат сум се разбудила а не ми се спиело уште. Во последниве неколку месеци спијам премногу малку, па затоа првите неколку саати откако ќе станам не функционирам. Во тој период сакам да седам и да уживам во тишината без да зборам (како за инат, мајка ми баш во тие моменти е најрасположена за правење муабет). Тогаш ми е убаво, се будам полека и денот ми е убав. Особено ако грее сонце, имам приметено дека влијае премногу на расположението.

За викенди е друга приказна. Ако имам претерано со алкохол подобро ми е да спијам колку што е можно повеќе за да избегнам главоболка.

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Независно дали имам обврски или не, станувам во 7 и одма рипам од кревет.И ако не го наместам креветот одма, ќе си остане така до вечер.
Ако немам обврски надвор,пијам кафе и слушам музика до 10, па после бркам работа.
Единствено може да ме изнервира ако морам да излезам, а надвор да истура.Тогаш ми е најшашав денот и не сум со сите овци на број:vozbud:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Додека да ме разбуди некој... тепам, викам, урлам .. така да првите 5 минути е подобро никој да не ми збори .. после тоа сум ко навиена .. слабо дека некој може уста да ми затвори :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Од сабајле ок, али ко ќе се вратам утепан ко ждребе у 3 саат не се контролирам. :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom