T-Mobile ја воведува BlackBerry услугата

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.116
Поени од реакции
1.401
Локација
Скопје
СКОПЈЕ

Мобилниот оператор T-Mobile во среда на 30 декември ја воведува услугата BlackBerry, која ќе се нуди за сите тарифни модели на T-Mobile, како дополнителна услуга.

Месечната претплата вклучува: пристап до јавни е-услуги, како на пример Gmail, пакет од интернет и е-пошта и BlackBerry паметен телефон. Со BlackBerry® Business услугата, деловните корисници, исто така, имаат пристап до компаниската е-пошта.

Со промотивната понуда од програмата Доверба 24, BlackBerry® Curve™ 8520 се добива по цена од 1 денар, доколку корисниците се претплатат на BlackBerry® Mail услугата со месечна претплата од 600 денари. BlackBerry® Bold™ 9000, исто така, се добива по цена од 1 денар, доколку корисниците се претплатат на BlackBerry® Mail услугата со месечна претплата од 990 денари.

Новиот тенок BlackBerry Curve 8520 е неверојатно пристапен паметен телефон за луѓе коишто сакат да бидат поврзани, овозможувајќи им лесен мобилен пристап до е-пошта, примање и праќање SMS и MMS пораки и до веб страниците на популарните социјални мрежи (вклучувајќи ги Facebook® и MySpace).

Тој вклучува целосна QWERTY тастатура, чувствителна на допир, за удобно и точно пишување. Исто така, вклучува богати мултимедијални можности и пристап до музика, игри и други мобилни апликации за забава во движење

http://www.t-mobile.com.mk/public/default.aspx?id=DBFCE75CC57347dd9632F81EFFDDF568

Ефтини се телефони на сметка посебно на Релакс 500 така да мислам дека ќе успее да се продава и блекбери во т-мобиле ...

А, че... нели имаше неофицијален договор...
T-Mobile го имаат iPhone
VIP имаат BlackBerry
ONE го имаат HTC

Или.. толку беше од тоа? Или само шпекулација безвезна испадна?

T-Mobile го имаат iPhone
VIP имаат BlackBerry
ONE го имаат HTC

Јас првпат слушам за ова...И не верувам дека е точно...

Јас првпат слушам за ова...И не верувам дека е точно...

Го имам чуено како муабет, уште од дамна. Не тврдам дека е точно.
Мада што, според веста што ја почна темава, ќе дојде дека не е :)

T-Mobile го имаат iPhone
VIP имаат BlackBerry
ONE го имаат HTC

Нема врска ВИП во последно време нудат HTC топ модели на велико.

Го имам чуено како муабет, уште од дамна. Не тврдам дека е точно.
Мада што, според веста што ја почна темава, ќе дојде дека не е :)

Секој оператор рекламира свој бренд.Во овој случај ексклузивно право за iPhone во Македонија има Т-Мобиле но Ејпл нагласија дека тоа немора да значи дека така ќе остане,ако друг оператор изјасни интерес и тој може да го добие ова право.Инаку за останатите брендови како ХТЦ и БлекБери ова не важи,значи добра воља од операторот и тие се тука,нема ексклузивни права и слично

значи добра воља од операторот и тие се тука,нема ексклузивни права и слично

Не, не... не зборев за нешто официјално или наложено од BlackBerry, HTC или Apple. Зборев за неофицијален договор помеѓу нашиве оператори... чисто си го распределуваат пазарот, да не бидат конкуренција на ионака премал пазар (сепак, не се телефони од 3000 денара).
Како и да е... веќе очигледно е дека е само чаршиски муабет тоа.

Многу неубај телефои чудо некое колк ми се грди.

Skupicki im se cenite. VIP mi dava 1GB za 600 denari, a T-mobile saka 990 denari. Plus toa, ti iskaca poeftino da si zemes BB od T-mobile na pre-paid, a toa e telefon sto targeting biznis korisnici. Kako i da se svrtis, kaj T-mobile post paid e stalno e*&#&@ stranka!

Ме интересира дали оваа се што е наведено дека има во опции ги има овој телефон ?
http://www.t-mobile.com.mk/public/d...9BEBB12274249DBD&itemid=6743&tabid=1&tn=Relax

Еве ти комплетна листа што има телефонот
http://www.gsmarena.com/blackberry_curve_8520-2889.php

не глеј од т-мобиле они се малце заостанати и пишуваат дали има ММS, WAP, ПОЛИФОНИ МЕЛОДИИ и такви некои банални глупости :pos2:

Аххх што се педери тие во Т-Mobile...2 Недели го чекам BlackBerry Bold 9000 да ми го донесат и сеуште нема ништо. Во Саботата ми кажаа дека следната пратка требало да им стигне во Вторник ( утре ) и да одам да го земам, ако го немаат донесено и утре си ги земам документите и одам во VIP или ONE и ќе земам некој друг телефон.

Абе ајде жива превара е ова.
По сите каталози,билборди ексклузивни цени 1 денар.. тикви со расол.
Таман се закренав целава израдвана нов телефон ќе зеам одам таму ми викаат блекбери болд можел да се земи за 1 денар со претплата над 750 денари + секој месец во рок од две години да додавам 900 денари за интернет.
Море луди луѓее.
Ќе си продолжам надежно да си собирам поени значи :)

Аххх што се педери тие во Т-Mobile...2 Недели го чекам BlackBerry Bold 9000 да ми го донесат и сеуште нема ништо. Во Саботата ми кажаа дека следната пратка требало да им стигне во Вторник ( утре ) и да одам да го земам, ако го немаат донесено и утре си ги земам документите и одам во VIP или ONE и ќе земам некој друг телефон.
pa ostani u t-mobile i zemisi drug telefon..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom