Миленко Неделковски Шоу

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно се плука на СОРОС значи сите луге што се блиски до сдсм а се во сорос се предавници. Членови на управен одбор биле и Паско Кузман близок човек до премиерот. Кој е промотор на македонската историја барм внатре во државата. Горги Иванов претседател изгласан од луге кој ги осудуваат сите оние кој се поврзани со сорос, па дури и тврдото крило на вмро Јован Донев кој се залага за прекинување на преговорите за името биле во управен одбор на сорос .

Шпијуни су меџу нама.
И седете мирни, неко меџу нама није наш. А ние, че се видиме паак.

Во право си, но сепак ќе беше подруго да учевствуваше некој од “дивечот’’ во СДСМ.

Реално, најавата беше предимензионирана, нема шанса никој од нив да се појави, убеден сум дека ќе продолжат да се кријат.

Но било како било, и тој Панчевски да се појави сепак е нешто.

Продолжувам да го гледам Миленко со големо задоволство.

Како мислеш ќе продолжат да се кријат? зошто Миленко како водител на политички емисии не ги повика лидерите на сите политички партии па да видеме кој што има да каже. или нека ги повика лидерите на двете најголеми партии.

зошто Миленко како водител на политички емисии не ги повика лидерите...
Можеби ги повикал, тоа не можеме да тврдиме. Можеби стил му е да ги повикува еден по еден, да не бидне калабалак, лоши сцени и грди муабети (као у А1/а2 што бива на вакви дебати). Мада, не гледам некој да ги повикува тие личности, посебно не заедно (освен пред избори, а то е вонредна состојба).

Како мислеш ќе продолжат да се кријат? зошто Миленко како водител на политички емисии не ги повика лидерите на сите политички партии па да видеме кој што има да каже. или нека ги повика лидерите на двете најголеми партии.

и да ти кажувам нема да ми веруваш, оти те гледам пристрасни коментари даваш
да се викнати, викнати се

еве една причина зошто

Можеби ги повикал, тоа не можеме да тврдиме. Можеби стил му е да ги повикува еден по еден, да не бидне калабалак, лоши сцени и грди муабети (као у А1/а2 што бива на вакви дебати). Мада, не гледам некој да ги повикува тие личности, посебно не заедно (освен пред избори, а то е вонредна состојба).

а другите 100 пати ми се коментирани ама кој сака да сфати ќе сфати на прва кој не сака нема и така :)

Чекајте! Овај неандерталецов води политичка емисија???

Се ми се чини дека во 94та го пратија на Светското во УСА. Нешто спортски коментатор,фудбал мудбал....значи до година да очекувам репортажа од Ареа51?

Не вреди за овај тема да се отвара.КОПУК!

Немој така да збориш, американците го имаат Џери Спрингер ние ги имаме Јанко и Миленко. Мора да има и водители од таков терк што би се служеле со плитки муабети и вреѓања за да привлечат пажња. Греота е што се пали толку многу народот само во УСА барем Опра и Лено погледани се кај анс овие ни се главни, ама тоа е сега што да се прави.

Сите ги повикуваат тие личности, ама не идат. А на миленко емисијата му е од таков тип, не повикува повеќе гости наеднаш барем јас немам видено да да ретко го гледан, На а1 емисијата е дебатна и таму се повикуваат од повеќе свери и повеќе обасти, двата типа на емисии си имаат своја публика и свои позитивности и негативности.

Можеби ги повикал нека ги повика јавно Никола Груевски и Бранко Црвенковски како што јавно ги повикува сдсм и тогаш ке знаеме дека ги повикал.

Сите ги повикуваат тие личности, ама не идат. А на миленко емисијата му е од таков тип, не повикува повеќе гости наеднаш барем јас немам видено да да ретко го гледан, На а1 емисијата е дебатна и таму се повикуваат од повеќе свери и повеќе обасти, двата типа на емисии си имаат своја публика и свои позитивности и негативности.
Точно, различни типови емисии, различен пристап, различноста е добра работа. Инаку униформноста на постоечките дебатни типови кои ги работеа поголемите (национални) тв-а станува и досадна. Башка што ниедна од тие приватни национални телевизии нема преземено некој зафат (многу ретко и непостојано) да направи емисија од типот на емисиите на Миленко на пример. Ред политика, ред мистерии, ред историски емисии, знаменитости, археолошки новини и ископини, историски и јазични откритија...има многу теми кои не се нафаќаат да ги направат овие медиуми, а за кои има интерес и за кои се има зафатено Миленко. каков е таков е, но има дефинитивно разнообразие во емисиите.

и да ти кажувам нема да ми веруваш, оти те гледам пристрасни коментари даваш
да се викнати, викнати се

еве една причина зошто

а другите 100 пати ми се коментирани ама кој сака да сфати ќе сфати на прва кој не сака нема и така :)
Не сум пристрасен само изнесувам свое видување. А за стил Миленко нема стил го наруши концептот на својата емисија со политика па нека направи исклучок една емисија Бранко vs Никола. Се надевам дека доклку продолжиме со дискусијата нема да се врегаме. Поздрав

Да не беше предимензионирана најавата темава ќе останеше на 30тина мислеа, сега има над 100. Едноставен маркетинг :) Миленко, добар или лош новинар, сепак е гледан, го гледаат и едните и другите. Едните го пцујат, другите му се восхитуваат. Итс шоубиз хани :)

вака или онака го гледаат :)
и сите напинаат за политичките емисии и мило ми е видов некои фацки кои ги снема со Политика и Вести ама еве пак ги видов

а ете Миленко има емисии за мистерии, за НЛО, за светски заговори, за историја, забава итн итн

и секако едни од моите најомилени оф роуд емисиите

Offroad-Pljackovica200966.jpg

Offroad-Pljackovica2009115.jpg

Не сум пристрасен само изнесувам свое видување. А за стил Миленко нема стил го наруши концептот на својата емисија со политика па нека направи исклучок една емисија Бранко vs Никола. Се надевам дека доклку продолжиме со дискусијата нема да се врегаме. Поздрав

таман работа да се вреѓаме, нема причина
а таков дуел не зависи од Миленко
туку од другите двајца

вака или онака го гледаат :)
и сите напинаат за политичките емисии и мило ми е видов некои фацки кои ги снема со Политика и Вести ама еве пак ги видов

а ете Миленко има емисии за мистерии, за НЛО, за светски заговори, за историја, забава итн итн

и секако едни од моите најомилени оф роуд емисиите

Offroad-Pljackovica200966.jpg

Offroad-Pljackovica2009115.jpg

таман работа да се вреѓаме, нема причина
а таков дуел не зависи од Миленко
туку од другите двајца
Имам гледано некој од овие емисии добри се нешто ново во мк. Сега пак ке речеш дека сум пристрасен дали примети дек Миленко додека водеше емисии за нло и останати мистерии цело време збореше дека нема спонзори бараше спонзори. Одкако почна да воде политички емисии студиото го реновираше два пати и морам да кажам дека ми се свига кој е спонзор сега на неговите емисии ? Пристрасен е Миленко кон една политичка партија таа пристрасност не ја крие.

Имам гледано некој од овие емисии добри се нешто ново во мк. Сега пак ке речеш дека сум пристрасен дали примети дек Миленко додека водеше емисии за нло и останати мистерии цело време збореше дека нема спонзори бараше спонзори. Одкако почна да воде политички емисии студиото го реновираше два пати и морам да кажам дека ми се свига кој е спонзор сега на неговите емисии ? Пристрасен е Миленко кон една политичка партија таа пристрасност не ја крие.

околу спонзорите а и студиото лично со него имам правено муабет, ти можеш погодуваш и да не погодиш, а јас знам што и како

а оф роуд емисиите се одлични и се продолжува со снимање на нови
башка може кој сака да учествува во нив

Немој така да збориш, американците го имаат Џери Спрингер ние ги имаме Јанко и Миленко. Мора да има и водители од таков терк што би се служеле со плитки муабети и вреѓања за да привлечат пажња.

Преку споредбата со Спрингер и Миленко мешаш баби и жаби, кои во твојата свест изгледа дека се едно исто. Не може да постои никаква споредба меѓу двајцата ни како концепт ни како содржина. Тоа само тенденциозен човек може да го каже.

Диускусиите кои Миленко ги води се далеку од плитки. Напротив, кај Миленко најчесто има што да се научи, а истовремено емисиите му се забавни.

Со Миленко се имам сретнато еднаш, моја оценка е дека се работи културен и добар тип, кој спрема мене -- дотогаш непознат човек -- беше максимално фер и коректен. Што не може да се рече за еден Чомовски и слични на него на пример.

Мене лично многу ми се бендисува емисијата и стилот што Миленко го фура, а мислам дека е така со мнозината гледачи.

Диускусиите кои Миленко ги води се далеку од плитки. Напротив, кај Миленко најчесто има што да се научи, а истовремено емисиите му се забавни.

Од Миленко има што да се научи :pos2:? Очаен е типот, само Бранко Црвенковски во уста му е..

Да не беше предимензионирана најавата темава ќе останеше на 30тина мислеа, сега има над 100. Едноставен маркетинг :) Миленко, добар или лош новинар, сепак е гледан, го гледаат и едните и другите. Едните го пцујат, другите му се восхитуваат. Итс шоубиз хани :)
Јас не го гледам, а и многу убави работи му мислам само да не дојде ситуација да зависи нешто од мене има да го крка, и не сум само јас кој што не го гледа затоа гледам реклами на канал 5 ја преместил тоа емисијата порано затоа што голема гледаност имала во 00.00 часот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom